5. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Meriton Grand Conference & Spa pakub täislahendust nii ärikliendile kui ka puhkajale

Tallinna südames asuv Meriton Grand Conference & Spa hotell pakub majutusteenuse kõrval  banketi- ja konverentsiteenust, toitlustust erinevate rahvuste köökide näol ning vee- ja saunakeskuse mõnusid.

Meriton Grand Conference & Spa hotell on 465 toa ja 14 erinevas suuruses konverentsisaaliga üks Tallinna suuremaid ja kaasaegsemaid majutusasutusi ning uuemaid konverentsikeskuseid. Hotell mahutab ca 1000 inimest majutuma ning suurim konverentsisaal on teatristiilis paigutusega sobiv kuni 380-le inimesele. Lisaks põhiruumile on rühmatöösaalid väiksematele gruppidele, kusjuures enamik saalidest on päevavalgusega. Püstijalavastuvõtte saab korraldada hotelli teisel korrusel kuni 700-le külalisele, pidulikke õhtusööke kuni 300-le.

 

Vanalinnavaate ja terrassiga Tammsaare saal sobib hästi seminarideks, presentatsioonideks, pressikonverentsideks ja pidulikeks üritusteks. Suurepärase Toompea-vaatega saal Grand Panorama on ideaalne koht pressikonverentside, tooteesitluste ja presentatsioonide korraldamiseks, samuti vastuvõttude, pulmade, tähtpäevade ja klubiõhtute läbiviimiseks. Esimese korruse saal Jakobson II on populaarne koht nii konverentsideks kui ka pidulikeks õhtusöökideks ning vee- ja saunakeskuse kõrval asub kuni 20 inimesega seltskonna jaoks loodud ruum Neptun, mida on mugavalt võimalik ühendada vee- ja saunakeskusega. Ruumide standardvarustusse kuulub videoprojektor koos ekraaniga, pabertahvel, kirjatarbed. Wi-Fi internet on tasuta kogu hotellis. Ürituste korraldamisel on abiks professionaalne konverentsimeeskond.

„Meie tugevuseks on, et saame pakkuda täislahendust nii suurematele kui ka väiksematele gruppidele, teenuste hulk on väga lai, sest lisaks hotellitubadele ja konverentsikeskusele asuvad siin veekeskus, spaa, ilusalong, spordiklubi ja jõusaal,“ tutvustab hotelli müügidirektori asetäitja Karina Kiviloo, lisades, et muuhulgas kuulub hotelli juurde oma pagarikoda, mis varustab maitsvate küpsetistega mitte ainult hotellikliente vaid ka linnarahvast.

Lisaks eelmainitud teenustele pakub Meriton Grand Conference & Spa hotell soovi korral ka meelelahutuspakette, millest üks populaarsemaid on varieteeprogrammiga õhtusöök. Tänu headele partneritele on võimalik korraldada erinevaid õpitubasid nii hotellis kui ka vanalinnas, samuti aidatakse organiseerida linnaekskursioone. Olemas on ka majutuspaketid, mis sisaldavad muuseumide või loomaaia külastust ning romantikutele õhtusööki ja hoolitsusi.

„Kõige rohkem positiivset tagasisidet ongi saanud meie mitmekesine teenuste valik, sest klient saab kõik soovitu ja vajaliku kätte hotellist väljumata. Väga palju kiidetakse ka meie toidu kvaliteeti, veekeskuse olemasolu ning laia hoolitsuste valikut,“ ütleb Kiviloo, lisades, et menukaks on osutunud ka Meriton Catering teenus, mis pakub ürituse korraldamist hotellist väljaspool.

Meriton Grand Conference & Spa hotell on uusim konverentsihotell Tallinnas, mille asukoht tagab mugava juurdepääsu pealinna vaatamisväärsustele ja ärikeskustele. Hotelli saab tulla mugavalt ühiskondliku transpordiga, rongijaam on jalutuskäigu kaugusel. Autoga saabujatele on head parkimisvõimalused – parkimiskohti hotelli ümber ja garaažis jagub 132-le autole.

Meriton Grand Conference & Spa hotell

Paldiski mnt 4, Tallinn

Tel +372 62 88 100

E-mail [email protected]

www.meritonhotels.com

_________________________________________________________________

Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient.

Foto: Meriton Grand Conference & Spa hotell

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700