10. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Firmasündmused linnamürast eemal Põlvas hotellis Pesa

Foto: www.kagureis.ee/hotell-pesa
Rohelise Võtme* hotell Pesa Põlvas, Lõuna-Eestis, sobib suurepäraselt seminaride, infopäevade, koosolekute ja konverentside korraldamiseks neile, kes soovivad koosviibimised linnamürast vaiksemasse atmosfääri viia.

Hotelli avaras, valgusküllases ja 80-ruutmeetrises rõduga seminariruumis on hea internetiühendus, mugavad toolid ja kõik vajalikud vahendid. Saali saab kujundada vastavalt kliendi soovidele.

 

Mõttevärskenduseks pakub hotell Pesa kosutavaid tee- ja kohvipause. Endale meelepärase suupistete valiku saab teha kodulehel asuvast kohvipausimenüüst või küsida eraldi pakkumist toitlustusjuhilt. Toekamaks kehakinnituseks lõuna- ja õhtusöögi näol on külalised lahkelt oodatud hotelli restorani, suvisel ajal ka Päikeseterrassile, kuhu saab läbi restorani ilusat ilma nautima minna.

Menüü aluseks on kohalikud toorained ja retseptid, kuid road on valmistatud ja serveeritud moodsas võtmes.

 

Peale kordaläinud töist koosviibimist ja intensiivset mõttetööd on võimalus päeva elavdada aktiivse seiklustegevusega öömatkadest raftisõitudeni. Kohapeal on võimalus külastada juuksurit, teha maniküüri või  pediküüri (ette broneerimisel), hotelliga samas kompleksis asuvas ujulas saab teha värskendava supluse ja nautida sauna, mängida bowlingut 200m eemal asuvas keskuses ja palju muud.

Lisainfo:

Hotell Pesa

Uus 5, Põlva

Tel: 5622 2881

Vt asukohta kaardilt

Koduleht: www.kagureis.ee

__________________________________________________________________

Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient.

Foto: Pesa hotell Põlvas

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700