10. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Naissaar pakub ideaalset võimalust privaatseteks suvepäevadeks ja tööüritusteks saarel

Foto: www.naissaar.eu
Naissaare Turismi- ja Puhkekeskus pakub unikaalset võimalust pidada ettevõtte suvepäevi, tähistada tähtpäevi ning pidada privaatseid töökoosolekuid ja seminare looduskaunil saarel.

Naissaare Turismi- ja Puhkekeskuse teeb kindlasti eriliseks asukoht, sest just oma looduskauni asukoha ja privaatsuse koostoimel on see koht olnud juba palju aastaid puhkajate ja suvepäevade pidamise lemmikpaigaks. Asume otse mere ääres, imekaunist liivarannast vaid 50 meetrit ja Naissaare jahisadamast vaid 100 meetri kaugusel,“ tutvustab keskuse esindaja Evely Rannakivi.

Ta lisab, et keskuses on 58 voodikohta, kuid suurema hulga külaliste puhul on olemas avarad võimalused telkimiseks. „Külastajad on meie keskusega väga rahul olnud ja kes on korra käinud, soovib alati tagasi tulla! Sageli külastatakse meid esmakordselt just seoses firmaüritusega ning järgmisel korral tullakse juba tagasi perede ja sõpradega.“

Aktiivset tegevust jagub nii lastele kui ka täiskasvanutele. Kõige populaarsemaks tegevuseks on kujunenud kahetunnine kastiautoekskursioon, mille käigus tutvustatakse saare olulisemaid vaatamisväärsusi. Põnevaks saare avastamise viisiks on elektriautod, millega on võimalik kogu saarele ring peale sõita ja näha ära kõik saare huvitavamad kohad. Samuti pakutakse avastusretkeks jalgrattaid, millega on võimalik ka giidiga grupimatku korraldada. Ja muidugi on alati võimalus saart võimalik avastada ka jalgsi koos giidiga.

 

„Kes aga soovib saarel rahulikku vaikset olemist, saab mõnuleda meie saunades ja kümblustünnis. Peamaja keldrikorrusel asuval saunal on hubane kaminaruum,“ ütleb Rannakivi.

Naissaare Turismi- ja Puhkekeskuse poolt on lahendatud ka toitlustus: külalistele pakutakse buffet hommiku, -lõuna-ja õhtusööke. Nädalavahetustel on majas avatud ka baar-kohvik, kust saab menüü alusel tellida erinevaid suupisteid ja sooja toitu. Suupisteid on võimalik tellida ka seminaride ja koolituste kohvipausidele ning väga suurt menu on saavutanud erinevate grill-, peo-ja suupistelaudade tellimine siseruumide kõrval ka välisterrassidele või randa.

Oma tegevusaastate jooksul on Naissaare Turismi- ja Puhkekeskus leidnud parima peo- ja õhtujuhi ning teinud koostööd paljude esinejate ja lauljatega, kes loovad meeleolu nii suvepäevadel kui ka teistel firmaüritustel.

Lisainfo:

Naissaare Turismi- ja Puhkekeskus

Naissaar, Viimsi vald, 74022 HARJUMAA

Telefon  +372 5660 9444

E-post: [email protected]

Koduleht: www.naissaar.eu

________________________________________________________________

Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient.

Foto: Naissaare Turismi- Ja Puhkekeskus

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700