12. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Töö ja pidu Eesti Meremuuseumis

Eesti Meremuuseumis saab pidada seminare, korraldada meeskonna motivatsiooniüritusi ning pidulikke vastuvõtte kuni galaõhtusöökideni välja. Muuseumil on ürituste korraldamiseks välja pakkuda tervelt kolm eriilmelist kohta. 

Eesti Meremuuseumis saab näiteks pidada sisukaid seminare, korraldada väiksemaid meeskonna motivatsiooniüritusi ning pidulikke vastuvõtte kuni galaõhtusöökideni välja. Kõigele lisaks on siin palju avastamist, katsetamist ja võimalus ammutada teadmisi läbi põnevate lugude ja legendide. Eesti Meremuuseumil on ürituste korraldamiseks välja pakkuda tervelt kolm eriilmelist kohta.

 

Keskaegne suurtükitorn Paks Margareeta

Kohalik külastaja saab Paksust Margareetast tõelise nostalgiaelamuse, sest sealne ekspositsioon on püsinud muutumatuna alates 1981. aastast. Nelja korruse vahel liikudes satutakse justkui ajamasinasse, mis viib tagasi lapsepõlve eredate muuseumimälestuste juurde. Vähe aga teatakse, et 500 aasta vanuste paekivimüüride vahel saab korraldada omanäolisi vastuvõtte ning pidusid kuni 150le inimesele. Olgu selleks privaatne bufeevastuvõtt esimesel korrusel või kokteililaudadega networking üritus terves tornis. Suvisel ajal saab korraldada sündmusi Paksu Margareeta hoovis või nautida katuseterrassilt avanevat panoraamvaadet sadamale, merele ja vanalinnale.

Suur Tõll – tõeline jäämurdja

Lennusadama kaiäärne muuseumilaev – üle saja aasta vanune jäämurdja Suur Tõll sobib hästi ka meeskonnasisese jää murdmiseks. Ajastutruu interjööriga vaikselt õõtsuv aurik pakub vaheldust töörutiinile ning uut keskkonda ajurünnakuks või meeldejäävaks koolituseks. Pardal asuv seminariruum on varustatud vajaliku tehnikaga ning mahutab laua taha kuni 20 inimest. Eraldiseisva programmina või päev läbi kestnud mõttetööle pakub vaheldust meeleolukas ja hasartne fotojaht, mille käigus leitakse ja taaselustatakse Suure Tõllu värvikirev ajalugu. Kui soovitakse end tunda aga tõeliste ohvitseridena, siis saab luksuslikus ohvitseride messis korraldada piduliku neljakäigulise õhtusöögi. Soovi korral võib liituda õhtusöögiga ka ajalugu hästi tundev kapteniriietuses tegelaskuju, kes räägib roogade kõrvale põnevaid lugusid ja legende väärika jäämurdja ajaloost.

Õhtusöök allveelaeva ja meremiinide vahel

Meremuuseumi lipulaev – Lennusadam – on Tallinna erilisim paik nii vastuvõttudeks, pidudeks kui ka galaõhtusöökideks. Kolm tasandit – veealune maailm, veepealne maailm ja maailm vee kohal – annavad piltlikult öeldes võimaluse jalutada vee peal ning õhtustada merepõhjas miinide ja allveelaeva vahel. Suurtele betoonkuplitele saab vastavalt meeleolule luua nii tähistaeva kui päikeseloojangu, nii virmalised kui vikerkaare ning unikaalne laekonstruktsioon loob tuhandeid võimalusi erinevateks valgus- ja heli-showdeks. Kõigele sellele lisaks pajatatakse põnevaid lugusid ja legende nii vee alt, vee pealt kui vee kohalt.

Head tööd ja pidu meremuuseumis!

Lisainfo:

Eesti Meremuuseum

Pikk 70, 10133 Tallinn

Ekskursioonide ja ürituste broneerimine:

tel 6 200 550

e-post [email protected]

Koduleht www.meremuuseum.ee

_________________________________________________________________

Eesti Meremuuseumis saab näiteks pidada sisukaid seminare, korraldada väiksemaid meeskonna motivatsiooniüritusi ning pidulikke vastuvõtte kuni galaõhtusöökideni välja.

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700