13. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Tervis ravispaahotell kutsub ärikliente Pärnusse tervislikult töötama

Tervis ravispaahotell ühendab endas unikaalsed raviprotseduurid ja spaalõõgastuse, maitsvad toidud, sauna- ja veekeskuse ning kultuuri- ja konverentsikeskuse võimalused.

Hotelli 286-kohaline teatristiilis konverentsisaal sobib ideaalselt nii konverentside, koolituste, firmaürituste,  kontsertide kui ka etenduste läbiviimiseks.

Tervis ravispaahotelli turundusassistent Agne Kiviselg sõnab, et võimalusi seminaride, koolituspäevade, tööalaste kohtumiste ning töötajate motivatsiooniüritusteks on Tervises on väga palju ning iga ettevõtega töötatakse välja just tema soovidele ja vajadustele vastav pakett. Kõik hotelli konverentsi- ja koolitusruumid on varustatud kaasaegse konverentsitehnika, interneti püsiühenduse ja traadita internetiga.

 

Kõige suurem on 286-kohaline teatristiilis 240-ruutmeetrine konverentsisaal, mida kasutatakse rahvarohkete ürituste korraldamiseks. Väiksemate koolituste ja koosolekute pidamiseks on sobiv loomuliku valguse ja kauni vaatega 105-ruutmeetrine seminarisaal, kuhu mahub seminaristiilis 40 inimest ja diplomaadistiilis 32 inimest. Ümarlauasaali akendest avaneb aga ilus vaade Pärnu jõe suudmele ning see ruum sobib 16 inimesele seminari või koolituse pidamiseks. Ruum võimaldab mahutada klapplaudadega lisatoolidel veel kuni 18 inimest.

Seminaride ja konverentside korraldamisel pakub Tervis ravispaahotell igakülgset abi, näiteks võimalust siduda asjalik tööüritus lõõgastava spaapuhkusega. Selleks on välja töötatud nii ühe- kui ka kahepäevased seminaripaketid, mis seovad ühtseks tervikuks loova keskkonna, maitsva toidu, professionaalse teeninduse ning puhkevõimalused sauna- ja veekeskuses.

Modernse sisekujundusega „Kaptenisild“

Väiksemateks ühepäevasteks kohtumisteks, koolitusteks ja nõupidamisteks on suurepäraseks võimaluseks kauni merevaatega viienda korruse Muuli baari „Kaptenisild“. Modernse sisekujundusega „Kaptenisild“ sobib seltskondadele, kes soovivad pidada tööka koosviibimise mõnusas privaatses atmosfääris ning kostitada osalisi vahepausidel maitsva toitlustusega. Ruumis on nõupidamiste tarbeks olemas TV-ekraan ja VGA kaabel presentatsioonide tarbeks, paber ja pliiatsid, traadita internet.

Ühepäevane seminaripakett „Stardipauk“

„Koostasime äsja „Kaptenisilla“ koosolekute tarbeks ka ühepäevase seminaripaketi „Stardipauk“, kuhu kuulub lisaks ruumi rendile, tehniliste vahendite kasutamisele ja allikaveele kolm toitlustuskorda: tervitusamps saabumisel, lõunapaus ning turgutuseks päeva lõpus energia-boost,“ tutvustab Kiviselg. Värske seminaripaketi hind on 19,50 eurot inimese kohta ning pakett on sobilik seltskondadele suurusega 10-20 inimest. Lisainfot saab lugeda siit.

Pärnu tervislik mudaravi on proovimist väärt

Tervis ravispaahotell hoolitseb ka oma külaliste vaba aja sisustamise eest. Kultuurikeskuses toimuvad õhtuti rahvusvaheliste esinejatega kontserdid. Lisaks korraldatakse tantsuõhtuid, temaatilisi päevi ja näituseid. Lisaks on võimalik tellida seltskonnale meeldivaks ja harivaks meelelahutuseks veini-, vahuveini-, õlle- või toidukoolitus.

Lisaks 494 voodikohaga hotellile ootab Teid Tervises enam kui 50 erinevat kuurortraviprotseduuri ja spaalõõgastust. „Tervis ravispaahotelli eripära seisneb pikaajalistes kogemustes. Meie kuurortravi meetodid on välja töötatud põhjalikele teadusuuringutele toetudes ning olles Pärnus ainus kohaliku kvaliteetse ravimudaprotseduuride pakkuja, väärtustame väga kõrgelt oma mudaravi kogemust,“ sõnab Kiviselg.

 

Kaasajal on kuurortravi eesmärgiks juhtida inimesi arendama tervislikke harjumusi, et haigusi ennetada ning tervist taastada. Kuurortravi on võimalus puhkuseks ja taastumiseks, puhkaja jaoks on tema individuaalse puhkuseprgrammi raames ühendatud tervikuks spaa- ja raviteenused, tervislik toitumine, mugav majutus, erinevad sportimis- ja meelelahutusvõimalused ning jalutuskäigud kaunites parkides. Tervis ravispaahotellist leiab abi krooniliste tugi-liikumissüsteemi ja südame-veresoonkonna haiguste, krooniliste nahahaiguste, ülemiste ja alumiste hingamisteede põletike ning allergiliste haiguste puhul. Võrreldes teiste Eesti ravispaadega töötab Tervises kõige enam taastusravispetsialiste.

Teie soovidest lähtudes leiame üheskoos alati parima lahenduse!

Seminaripaketi koostamiseks, pakkumise saamiseks ning broneerimiseks võtke ühendust müügiosakonnaga e-kirja teel [email protected] või telefonil 447 9200.

Lisainfot leiab kodulehelt www.spatervis.ee.

_________________________________________________________________

Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient. 

Väiksemateks ühepäevasteks kohtumisteks, koolitusteks ja nõupidamisteks on suurepäraseks võimaluseks kauni merevaatega viienda korruse Muuli baari „Kaptenisild“.
Lisaks 494 voodikohaga hotellile ootab Teid Tervises enam kui 50 erinevat kuurortraviprotseduuri ja spaalõõgastust.

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700