13. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Tervise Paradiis seob asjaliku seminari ja lõõgastava veekeskuse nauditavaks koolituspäevaks

Pärnus asuv Tervise Paradiis spaa-hotell & veekeskus on populaarne lõõgastuskoht, kuid mitte ainult – hotell pakub ka suurepäraseid võimalusi seminaride, konverentside, koosolekute ja tööpidude pidamiseks.

Selleks on Tervise Paradiisis kaks spetsiaalset ruumi - kuni 50le inimesele mõeldud konverentsisaal ja kuni 15 inimese jaoks ideaalne VIP-kompleks, kus on seminari- ja puhkeruum, saunad ning eraldi sissepääs veeparki.

„Mõlemad meie seminariruumid on varustatud tänapäevaste tehniliste vahenditega alates dataprojektorist ja ekraanist lõpetades traadita internetiga ning pika päeva lahutamatuteks osadeks olevad suupiste-, kohvi- ja lõunapausid korraldame vastavalt kliendi soovidele,“ sõnab Tervise Paradiis turundusassistent Agne Kiviselg ja lisab, et töösündmuse saab edukalt ühendada lõõgastavate spaahoolitsuste, veepargi ja bowlinguga. Mitmepäevaste seminaride puhul pakub majutust Tervise Paradiisi neljatärnihotell.

Spaahotelli kaheksanda korruse konverentsisaali kaks seina on klaasist, kus avaneb imeline vaade Pärnule ja merele. Vastavalt soovile on koosviibimine võimalik läbi viia klassiruumi-, teatri-, diplomaadi- ja U-stiilis paigutusega. Väiksemate koosolemiste ja ürituste tähistamiseks on sobilik paik VIP-kompleks, kus asuv nõupidamiste laud on mõeldud kuni 15 inimesele, kompleksis on saunad ja bassein. Soovi korral pääseb VIP-kompleksist ka otse veeparki elamusi otsima ja veemõnusid nautima. Harivaks ja huvitavaks meelelahutuseks võimalus tellida seltskonnale veini-, õlle-, sigari- või toidukoolitus. Loe lisateenuste kohta täpsemalt siit. Gruppidele pakutakse buffet-restoranis rühmamenüüd.

Tervise Paradiis pakub ka kahepäevast ühe ööbimisega seminaripaketti „Tööpäevad Paradiisis“, kus meeskond saab teha tööd loovas keskkonnas, nautida kvaliteetset toitu ja teenindust, mõnuleda veepargis, veeta aega koos kaaslastega ja eraldi. See on ainulaadne võimalus ühendada töötegemine ja lõõgastus. Loe lähemalt siit!

„Teeme enda poolt alati kõik, et meie külastajad jääksid rahule, nende üritused õnnestuksid 100%liselt ning kogu meie juures viibimisest jääks positiivne mälestus. Läheneme igale tellimusele personaalselt ning paljume erivõimalusi ja -lahendusi,“ räägib Kiviselg. „Meie soov on, et kõik meie kliendid julgeksid kindlalt meid soovitada ka oma tuttavatele, sõpradele ja kolleegidele.“

Pärnus asuv Tervise Paradiis spaa-hotell & veekeskus on oma teenuseid pakkunud juba üle 10 aasta. Keskuse 150 töötajat iga päeva selle nimel, et suuta oma kliente endiselt positiivselt üllatada.

Lisaks sotsiaalselt vastutustundlikule ettevõttele on Tervise Paradiis ka tuntud kui rohelise mõtteviisi edendaja, järgides oma töös majutusasutuste Rohelise Võtme märgist. Nii on ettevõte võtnud endale kohustuse kujundada oma keskkonnapoliitika ja täita kohustuslikke kriteeriume säästlikuma ressursikasutusega nagu elekter, küte, vesi ning jäätmed  ja kasutada hotelli restoranides Eestimaist päritolu toiduaineid ning kahjulikke aineid sisaldavaid puhastusvahendeid.

2004. aasta Pärnu rannarajoonis avatud Tervise Paradiisi kompleksi kuuluvad 244-kohaline 4-tärni hotell, kuurortravi ja spaa-lõõgastusi pakkuv raviosakond, Eesti suurim veepark, ujula, aeroobikasaal, jõusaal, bowling, erinevad restoranid ja baarid, seminariruumid, kauplused. Tervise Paradiisi visioon on olla tuntud ja tunnustatud spaa-traditsioonide kandja ja edasiarendaja Läänemere regioonis ning eelistatuim tervisliku puhkuse veetmise sihtkoht Eestis. Lisaks massaažidele, kehahoolitsusele, sportimisvõimalustele ning vesi- ja soojaravile pakub keskus lõõgastust soolakambris, infrapuna saunas ja tervisekapslis.

Seminaripaketi broneerimiseks võtke ühendust müügiosakonnaga telefonil 447 9219 või e-maili teel [email protected].

Lisainfot leiab kodulehelt www.terviseparadiis.ee.

_______________________________________________________________

Tervise Paradiisi bowling.
Foto: Tervise Paradiis

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700