16. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Valma Seikluspark muudab seminarid ja koolitused energiliseks ning suvepäevad seiklusrikkaks

Valma Seikluspark on pikimate laskumisliinide ning kõrgeima vaatetorniga seikluspark Eestis.

55 km Tartust Viljandi suunas ja 23 km Viljandist Tartu suunas asuv Valma Seikluspark majutab kuni 90 inimest. Lisaks sisesaalile on võimalik korraldada üritusi lavaga katusealusel väliterrassil kuni 150 külastajale.

Seikluspark on kompaktne koht suvepäevade, seminaride, koolituste ja meeskonnatreeningute läbiviimiseks. Saame edukalt siduda seminaritehnikaga varustatud sisesaalis toimuva ajugümnastika aktiivsete meeskonnategevustega looduses.

 

„Olles spetsialiseerunud seiklusturismi ja aktiivse puhkuse korraldamisele, on meil väga lai valik aktiivseid tegevusi: ATV matkad, kalepurjeka retked Võrtsjärvel, lasketiir, minigolf, täismõõtmetes tribüüniga palliväljak, vabalangemise kiik, paintballi lahingud metsas,“ loetleb seikluspargi juht Kalle Kütt. Perepäevade korraldajad ei pea muretsema järelkasvu pärast, kellele on loodud jõukohased seiklusrajad, Tarzani laskumine, kahe teki ja laskumisega mereröövlite laev, suur õhkbatuut ja kiiged.

Seikluspargis on üle 50 takistusraja, ronimisseinad, 2 km pikkune zipline laskumisliin, tarzanihüppe atraktsioon ja 24 meetri kõrgune vaatetorn. Takistusrajad on paigaldatud neljakorruselise maja kõrgusele tehismastidel platvormidele, mis on ainulaadne meetod Eestis.  ATV-seiklusretked toimuvad Võrtsjärve äärsetel aladel aastaringselt ja iga ilmaga. Neljaveolised ATV-d on võimsad, 400-700 m3 Suzukid.

Lisaks on seikluspargis leilisaun, mille lava mahutab korraga üle 20 inimese, tünnisaun, suur mullibassein, ujumistiik ning ujumisvõimalused Võrtsjärves, samuti grillimis- ja lõkkeplatsid.

Külastajate seas on kõrgelt hinnatud Valma Seikluspargi pakutav maitsev toitlustus, mille esinumbrid on 8 tundi nõrgal tulel oskuslikult küpsetatud BBQ-siga ning Võrtsjärve suitsukala.

„Oleme edukalt korraldanud suvepäevi koos tegevuste, päeva-, õhtu- ja lastejuhi ning esinejatega erinevatele äriühingute, organisatsioonidele ja riigiasutustele,“ märgib Kütt. „Samuti oleme ideaalne koht erinevate tähtpäevade nagu sünnipäevad, kokkutulekud, pulmad jne korraldamiseks, laagrite läbiviimiseks alates laste-, noorte laagritest kuni tantsu- ja spordilaagriteni. Eelmainitu korraldamiseks ja läbiviimiseks on meil olemas vajalik kogemus, inventar, tehnika, toitlustusvõimalused. Meile võib tulla nii ühepäevase külastusena, ööbimisega mitmeks päevaks kui ka nädalateks erinevatesse laagritesse.“

Valma Seikluspark – parim koht suveürituste korraldamiseks! Ootame teid!

Lisainfo:Valma Seikluspark/OÜ Peetrimõisa Villa

Viljandi vald, Valma küla

Kalle Kütt

Tel 50 36 906

e-post [email protected]

Lisainfo kodulehelt www.valma.ee.

_________________________________________________________________

Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient. 

Foto: Viljandimaal Võrtsjärve kaldal asuv Valma Seikluspark on kompaktne koht suvepäevade, seminaride, koolituste ja meeskonnatreeningute läbiviimiseks.

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700