19. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Pühajärve Spa & Puhkekeskus pakub võimalust pidada seminare ja tööüritusi Eesti kauneima järve kaldal

Erinevaid võimalused nii klassikalise spaapuhkuse sõpradele kui ka aktiivsemale inimesele.

Vaikne ja sõbralik keskkond lisab headele mõtetele lennukust ning võimaldab pärast töiseid tunde meeskonnaga ühiselt hinge tõmmata, samuti spordis mõõtu võtta ja ühisvaimu tugevdada.

„Pühajärve konverentsikeskus mõisahoone ülakorrusel on ideaalne paik konverentside ja seminaride, töönõupidamiste ja kohtumiste korraldamiseks linnasaginast eemal. Pakume kolme audio- ja videovahenditega varustatud konverentsiruumi, mis mahutavad umbes 100, 50 ja 25 inimest.“ ütleb Pühajärve Spa & Puhkekeskuse müügi- ja turundusdirektor Liina Lambot-Lepp.

Pärast pingutavat koolituspäeva või ajurünnakut pakub Pühajärve Spa & Puhkekeskus erinevaid võimalusi nii klassikalise lõõgastava spaapuhkuse sõpradele kui ka aktiivsemale inimesele. Aktiivset tegevust jagub küllalt: näiteks ujulas, jõusaalis, bowlingus või ilusalongi külastades.

Suurepärane looduskeskkond pakub häid võimalusi ajaveetmiseks värskes õhus – laenutada saab nii käimiskeppe, rulluiske kui ka jalgrattaid. Hotelli juures on tenniseväljakud ning liivarand, läheduses leidub erineva pikkusega matkaradu ning täismõõtmetes golfiväljak. Keskuse territooriumil paikneb neli looduskaitseobjekti: Pühajärv, Sõjatamm, Sõjatammik ja Pühajärve mõisapark.

Lisaks tööle ja aktiivsele puhkusele võib nii eestlaste kui ka välisturistide hulgas armastatud keskusesse tulla ka lihtsalt puhkama ning kultuuri nautima. Aastasadu on Pühajärve peetud pühaks ja maagiliseks paigaks, mille kaldal on tähistatud jaaniööd, peetud laulupäevi ja suvemuusikakontserte.

 

Tervisespaa pakub rahu ja lõõgastust nii hingele kui kehale

Pühajärve mõisapargi südames paiknev spaahotell pakub külastajaile hubast, kõigi mugavustega majutust ja spaahoolitsusi. Hotellis on 87 kahekohalist tuba ja 12 sviiti, millest seitse on sauna ning täissein-panoraamaknaga, kust avaneb unustamatu vaade Pühajärvele. Samuti on olemas toad erivajadustega inimestele ja allergikutele. Hotellis ei suitsetata.

„Pakume head tervise- ja lõõgastusprotseduuride valikut, mille hulgast leiab igaüks endale midagi. Meie spaakeskus koosneb kahest osast: endisest taastusravikeskusest on välja kasvanud kaasaegne ja hubane tervisespaa, kehale ja hingele pakume rahu ja lõõgastust luksuslike spaahooldustega. Lisaks osutavad teenuseid kosmeetik ja juuksur,“ kirjeldab Lambot-Lepp.

Elegantses 110-kohalises restoranis pakutakse külalistele buffee-hommikueinet ning lõuna- ja õhtusööke. Nädalalõppudel on õhtuti avatud ? la carte restoran, kus saab korraldada sünnipäeva- või pulmapidusid, vastuvõtte ning erinevaid firmaüritusi. Suvekuudel on kokkade hõrgutisi võimalik nautida terrassil, kust avaneb suurepärane vaade Pühajärvele. Vanas mõisakeldris asub sopiline avatud grillköögiga pubi, kus saab nädalavahetustel elava muusika saatel jalga keerutada. Privaatseks kohvinautimiseks sobib hästi eksklusiivne klaasseintega tornikohvik.

2009. aasta veebruaris võitis Pühajärve Spa & Puhkekeskus majutusettevõtete konkursil “Rohelise Võtme Aastaauhinnad” peaauhinna mahetoidu projekti eest. Ökoloogiliselt puhast toitu pakutakse hotelli hommikusöögil ning grupimenüüdes. Keskkonnasõbralikult majandava ettevõtte märgis Roheline Võti on Pühajärvel juba 2003. aastast.

Lisainfo:

Pühajärve Spa & Puhkekeskus

Tel: +372 76 65 500

E-mail: [email protected]

Asukoht: Pühajärve, 67414 Valgamaa

Vaata asukohta kaardilt ja lisainfot kodulehelt www.pyhajarve.com.

_________________________________________________________________

Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient. 

?

Pühajärve Spa & Puhkekeskus pakub head tervise- ja lõõgastusprotseduuride valikut, mille hulgast leiab igaüks endale midagi.
Foto: Pühajärve Spa & Puhkekeskus

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700