19. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Sanitelle käte desinfitseerija peatab viiruste leviku kontoris

Kas teadsid, et kasutades kontoris käte desinfitseerijaid, on võimalik viiruste levikut piirata 80-99% või et Sinu kontorilaual on 400 korda rohkem baktereid, kui tualetis prill-laual?

Kas teadsid, et

... kasutades kontoris käte desinfitseerijaid, on võimalik viiruste levikut piirata 80-99%

… Sinu kontorilaual on 400 korda rohkem baktereid, kui tualetis prill-laual

... 80% nakkustest levivad käte kaudu

Meie kliimavöötmes levivad viirushaigused aastaringselt. Suvel on seoses päikesekiirguse mõjuga vähem hingamisteede viirushaigusi, talve plussiks võib lugeda seda, et inimesed püsivad külmaga rohkem kodus ega kontakteeru potentsiaalsete viirusekandjatega. Kui aga talv on soe, siis ei hävita külm pisikuid ega hoia ka inimesi kodudes. Tööle ei tohiks viirushaigusest nakatatuna minna, kuid eks teame kõik, et on töökohti ja ameteid, kus sellest on võimalik kinni pidada ja neid, kus erinevatel põhjustel seda reeglit nii lihtne täita ei ole.

Viirused levivad õhu kaudu inimeselt inimesele köhides või aevastades ühe meetri raadiuses. Hoopis olulisem on aru saada, et peamine viirushaiguste leviku viis on käte kaudu. Katsudes viirusega saastunud esemeid ja seejärel puudutades näiteks nina või suud. Kontoritöötajad töötavad igapäevaselt klaviatuuri, arvutihiire, telefoni jms, mille elektrostaatiline pinge meelitab pinnale tolmuosakesi luues soodsa keskkonna mikroobide arenguks.

Kui inimene puudutab saastunud pinnast ja seejärel oma nägu, satuvad haigustekitajad meie organismi. Kusjuures, keskmiselt puudutab inimene oma nägu 6 korda tunnis! Köhimise juures on oluline teada, et köhida tuleb salvrätikusse, mitte pihku või katmata suuga.

Kätepesule alternatiiviks on desinfitseerijad

Teadmiseks, et näiteks gripiviirus on säilitab oma eluvõime kõval pinnal nagu ukse käepide, laud, arvutihiir, klaviatuur kuni 48 tundi. Vältimaks viirus- ja nakkushaiguste levikut oma töökohal on kõige efektiivsem ja odavaim meede kätepesu – seda tuleb teha hoolikalt ja sageli. Samas statistikat uskudes, ei ole 50% juhtudel, kui inimesed peavad käsi pesema, vesi ja seep kättesaadavad. Sellistel hetkedel on parimaks alternatiiviks käte desinfitseerijad, mis hävitavad 99,9% haigustekitajatest ning jätavad ühtlasi käed pehmeks.

Kuidas valida käte kiirdesinfitseerijat?

Alkoholil baseeruvad desinfitseerijad on tõhusaim, kiireim ja ohutuim vahend viirushaiguste eemale peletamiseks. Alkoholi sisaldus tootel peaks olema vähemalt 60%. Soosituim toimeaine on etanool, mis omab minimaalset ärritavat mõju võrreldes isopropanooli või n-propanooliga.

Sanitelle käte kiirdesinfitseerijad on alkoholi baasil desinfitseerijad, mis tapavad 15 sekundiga 99,9% tuntud ohtlikest mikroobidest, bakteritest ja viirustest, sh linnugripi viirus. Sanitelle tooted sisaldavad spetsiaalseid komponente, mis jätavad peale toote kasutamist käed pehmeks ja värskeks.

Sanitelle tooted on saadaval erineva erinevas mahus, ühtlasi on ka sellise kuju ja suurusega tooteid, mida on mugav kaasas kanda.

Kust saab osta Sanitelle kiirdesinfitseerijaid?

Sanitelle tooteid leiab R-Kioskist, Maksimarketist, Selverist, Comarketist ja teistest tuntud jaekauplustest. Ettevõtjad saavad tellida tooteid Büroomaailma veebipoest ja soetada esindustest üle Eesti. Kokku leiab Sanitelle käte kiirdesinfitseerijaid tänaseks rohkem kui 150 müügikohas.

Lisaks edasimüüjatele on võimalik Sanitelle tooteid osta ka otse maaletoojalt – Sanitelle E-poest.

_________________________________________________________________

Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient.

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700