25. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Uudne viis pidada koosolekut väljaspool tavapärast kontorikeskkonda

Matkajuht OÜ matkade korraldajad tunnevad Eesti loodust ning oskavad pakkuda laia spektrit seiklustegevusi süsta-, kanuu- ja parvematkadest kuni tõukerattamatkadeni. Nad pakuvad uudset lähenemist tavapärasele koosolekule, kus harjumuspäraste kontoriseinte asemel viibib meeskond koosoleku ajal hoopis looduses roheluse keskel.

“Matkakoosolekuid” saab läbi viia üle kogu Eesti ja selleks on palju võimalusi.

Lähi- ja lühimatkad, kui aeg on piiratud ja lähedus on oluline

Kui leiate, et loovus on kontorilaua taha kinni jäänud, siis selle vabastamiseks tulge paariks tunniks retkele. Mõned meie pakutavad võimalused näidetena:

- Tõukerattamatk Harku metsas, 10 km Tallinna kesklinnast

- Kanuumatk, süstamatk Amme jõel, 10 km Tartu kesklinnast

- Rabamatk räätsadel Männiku rabas, 14 km Tallinna kesklinnast

- Jalgsimatk Emajõe Suursoo laudteel, 25 km Tartu kesklinnast

- Jalgsimatk Keila jõe ääres Metsanurmes, 23 km Tallinna kesklinnast

- Parvematk tiimitööna Jägala jõel, 49 km Tallinna kesklinnast.

Matka saab siduda kokkuvõtva ajurünnakuga turismitalus või kontoris

Matkade pikkus on 2-3 tundi.

Päevamatkad, kui ajaliselt on kasutada terve päev

Istumise ja inspiratsiooni ootamise asemel leiate uue hingamise päevasest väljasviibimisest kogu tiimiga. Mõned meie pakkumised:

- Räätsamatkad Koitjärve, Kõnnu-Suursoo või Kakerdaja rabadel, Tallinnast 58 km

- Jalgsimatk Jussi järvestikus, Tallinnast 62 km

- Tõukerattamatkad ja tõukekelgumatkad (talvel) Pillapalus ja Nelijärvel, Tallinnast  64 km

- Kanuumatk või süstamatk Valgejõel, Tallinnast 61 km

3-4 tunnise matka saab lõpetada elamustoitlustuse ja kokkuvõtva seminariga.

Kaugemad ja pikemad matkad Eestis ja Lätis

Istumine on uus suitsetamine. Kui kontoritool on 8-10 tundi päevas kasutuses, siis vajaksite hädasti paaripäevast ühist “walk and talk“ aega. Mitmepäevane seiklus looduses paneb ideed voolama ja aitab kaastöötajatega ühise keele leida. Seda toetab “digipaast”, kus offline laseb keskenduda olulisele.

- Mitmepäevane parve(rafti)matk Salatsi jõel Lätis

- Kolmepäevane kanuumatk või süstamatk Võhandu jõel

- Kahe- kuni kolmepäevane jalgsimatk RMK matkateel

Matkadel saab ööbida nii telkides kui ka majutusasutustes. Paketi saab koostada vastavalt ettevõtte vajadustele, huvidele ja püüdlustele.

Võta matkamine plaani juba täna!

Matkamine teeb inimesed loovamaks, aitab ideid genereerida ning püsida kauem terve. Miks me siis seda ei tee? Vahel tundub, et väljas on külm ja vihmane, vahel tundub, et tahaks jätkata sisseharjunud viisil. Kuid kui tunnete, et tulemus väärib pingutamist, siis leidke mõned minutid ja võtke meie kogenud ja abivalmis matkakorraldajatega ühendust. Aitame just teile sobiva matkakoosoleku paketi kokku panna parima tulemuse saavutamiseks.

Pakkumiste saamiseks võtke palun ühendust meie matkakorraldajaga telefonil 56678113 või meiliteel [email protected]. Lisainfot leiab veebilehelt www.matkajuht.ee.

Matkajuht OÜ on tegutsenud 9 aastat ja tegutsemisaja algusest kuulunud ka Eesti Matkaliitu. Matkajuhid armastavad, teavad ja tunnevad Eesti loodust ning leiavad alati sobiva viisi teie ootuste täitmiseks. Matkajuht OÜ meeskond on looduses liikumisele ja looduse tundmaõppimisele pühendunud - nad on terve elu olnud innukad jalgsi-, jalgratta-, ja veematkajad ning loodusvaatlejad. Ning teavad, kui elamusterikas, kogemuslik ja innustav on looduses liikumine.

Lugu ühest õnneliku lõpuga "matkakoosolekust"

Ühel päeval, kui Marc Andreessen, kelle raha on selliste tehnikahiiglaste nagu Facebook, Twitter ja Zynga taga, sõitis Palo Altost koju, oleks ta äärepealt alla ajanud teed ületava vanema mehe.

Vaadates tagasi hullule, kellest ta peaaegu oleks üle sõitnud, tundis ta teksade ja pulloveri järgi mehe ära - “Oh jumal küll, ma oleks peaaegu Steve Jobsi alla ajanud!”

Just nii kirjeldab teadlane Andrew Tate üht juhtumit, kus jalutava Steve Jobsi ja Andreesseni teed oleks õnnetult ristunud.

Jobs oli nimelt tuntud pikkade jalgsi retkede poolest, mida ta võttis ette kehalise koormuse saamiseks, mõtete lõõgastamiseks, ettekujutlemiseks, probleemidele lahenduste leidmiseks ja isegi koosolekuteks. See polnud siiski Jobsi leiutis. Nagu ajalugu on mitmete suurmeeste puhul näidanud, on nende parimad mõtted tekkinud just liikudes.

Stanfordi Ülikooli uuring on jõudnud selle fenomeni jälile. Tulemused näitasid, et värskes õhus liikumine suurendas loomingulisust, aitas püsida tervena, kasvatas inimeste tulemuslikkust ja parandas omavahelist suhtlust.

Kõige huvitavam oli, et matkamise positiivne mõju kestis ka siis, kui katsealused olid tagasi pöördunud siseruumidesse.

“Koosolekud matkal” on nüüdseks muutunud Silicon Valley uueks “salarelvaks” tervise hoidmisel ning loovuse ja tulemuslikkuse vabastamisel.

_________________________________________________________________

Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient. 

Foto: Matkajuht OÜ matkajuhid tunnevad Eesti loodust ning oskavad pakkuda laia spektrit seiklustegevusi süsta-, kanuu- ja parvematkadest kuni tõukerattamatkadeni.

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700