31. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Lainela puhkeküla on mõnus koht aktiivseks tööks ja lõõgastavaks puhkuseks

Käsmus Lainela puhkekülas on leidnud aset paljude asutuste suvepäevad, seminarid ja lastelaagrid, pulmad, juubelid ning suguvõsa kokkutulekud.

„Suudame võõrustada kuni paarituhandelist rahvahulka. Sisemajutust pakume ligi 200 inimesele, aga meil on piisavalt ruumi ka telkijatele ja karavanidega peatujatele,“ tutvustab juhiabi Lainela puhkekeskust. Lisaks majutus- ja seminariruumidele on Lainelas olemas kõik suvepuhkuseks vajalik: 300 meetrit rannajoont, saalid, saun, kohvik, pallimänguplatsid, baar-kohvik, kiigeplats, grillimisvõimalused, tasuta wifi, mõnus seene- ja marjamets. Liivapõhjaga ujumisrand on viieminuti jalutuskäigu kaugusel. Kuna keskuse territoorium on suur, on võimalik ka suurüritusel viibides end tunda eraldatuna, näiteks sauna ja väikese saali mereäärsetel terrassidel.

Lainela puhkekülal on väärikas ajalugu. Käsmu Merekooli rajaja ehitas sinna esimesed majad. Hiljem kasutati seda paika suurepärase asukoha tõttu pioneerilaagrina. Nüüd pakutakse Lainela kaheksast majutushoonest tänapäevaseid tingimusi kahes renoveeritud majas ning kaasajastatud saunas. Paljudest omataolistest puhkeasutustest eristutakse selle poolest, et on loodud head tingimused puuetega inimestele ning keskusesse on teretulnud ka lemmikloomad.

„Lisaks pakume oma külastajatele võimalust jalgrattaid rentida ning nende abil kauni Lahemaaga tutvuda. Meie vahetus naabruses on uuendatud ka tenniseväljakud, mis on saanud force-katte,“ sõnab juhiabi. Lainela omab head koostöökogemust Viru Folgi meeskonnaga, oodates samas uusi mõtteid festivalide ja suurürituste korraldajatelt.

Lainela on hea koht firmaüritusteks, kus võetakse külalisi vastu maist oktoobrini. Ettevõtete suvepäevad toimuvad enamasti nädalavahetustel, nädala sees on Lainelas spordi- ja huvilaagrid nii lastele, noortele kui ka täiskasvanutele. Oodatud on ka pered, kes soovivad oma puhkust kaunis Käsmus veeta.

Lisainfo kodulehelt www.lainela.ee.

Lainela Puhkeküla

Neeme tee 70, Käsmu

Vihula vald, 45601

Lääne-Virumaa

Telefon: 508 9110

E-post: [email protected]

_________________________________________________________________

Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient.  

Lisaks majutus- ja seminariruumidele on Lainelas olemas kõik suvepuhkuseks vajalik: 300 meetrit rannajoont, saalid, saun, kohvik, pallimänguplatsid, baar-kohvik, kiigeplats grillimisvõimalused, tasuta wifi, mõnus seene- ja marjamets.

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700