6. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Dependil on lahendus koduseks mugavaks küünehoolduseks

Foto: Depend Eesti
Õigete vahenditega on kodune küünehooldus mugav, kiire ning palju soodsam kui salongides ning mis peamine – sama püsiv ja kena.

Turule on tulnud lisaks tavapärastele küünehooldustoodetele ja niiöelda tavalakkidele ka palju uusi tooteid, mida varem peeti ainult salongikosmeetikaks. Näiteks tuntud Rootsi bränd Depend pakub innovaatilisi võimalusi mugavaks küünehoolduseks kodus – spetsiaalselt koduseks kasutamiseks loodud GelLack geellaki ja uudsel tehnoloogial põhineva väga kiirelt kuivava 7 Day hübriidlaki abil. Mõlemaid lakke on saadaval väga paljudes värvitoonides, mille hulgast leiab endale meeldiva tooni nii heledate, tumedate, erksate neoontoonide kui ka prantsuse maniküüri austaja.

ASi LTT Depend müügijuht Evelin Mitti sõnul näevad nii geellakiga kui ka hübriidlakiga kaetud küüned välja loomulikud, tugevad ja läikivad, nagu oleks äsja väljunud ilusalongist. „Vahe on selles, et geellakk kõvastub tänu LED-lambile, püsides küüntel vähemalt kaks-kolm nädalat. Kõrgläikeline uuel tehnoloogial põhinev hübriidlakk ei vaja kõvastumiseks lampi, vaid kuivab umbes viie minuti jooksul tavalise päeva- või elektrivalguse käes. Hübriidlakk püsib küüntel kaunina umbes nädala,“ selgitab ta.

Mõlemad lakid sobivad nii lühikestele kui ka pikkadele küüntele ning erinevalt tavalakist püsib värskelt tehtud maniküüri välimus oluliselt kauem. Vähetähtis pole ka paindlikkus: küünt ära lüües tekib tavalise laki sisse mõra, kuid geel- ja hübriidlakil puhul aga mitte.

„Meie kliendid kiidavad väga oma isiklikku kodusalongi, kus saavutatakse lihtsalt ja kiirelt kauakestev lahendus, ootamata küünesalongide järjekorras ning raiskamata oma aega ja raha. Plussiks on ka see, et kui näiteks ühe küünega peaks midagi juhtuma, ei pea piinlikkust tundes uut küünetehnikuaega ootama, vaid saab kiirelt kodus küünel ise värviparandused  teha“, tutvustab Mitt.

Maniküür peab küüsi hoidma ja hooldama, mitte lõhkuma

Spetsiaalselt koduseks kasutamiseks loodud Depend geellakki on lihtsam küüntele kanda kui tavalisi küünelakke. Lihtsaks teeb geellaki küüntele kandmise just see, et kuna geellakk kuivab vaid lambi all, saab teha küüntel korduvalt värviparandusi ning kui oled lõpptulemusega täiesti rahul, alles siis panna küüned lambi alla kuivama. Peamine erinevus kodus kasutamiseks mõeldud Depend geellakki ja salongis kasutatavate geellakkidega on see, et Depend geellakke kasutades ei vigastata eelnevalt küüsi karestamise ja primeri (küüneplaati kuivatav sidusmaterjal) kasutamisega, nagu tehakse küünesalongides, vaid küüned on kaitstud ning nende kvaliteet isegi paraneb geellaki all. Geellakki võib kasutada ka varbaküüntel, kus see on isegi vastupidavam kui kätel.

GelLack geellaki stardikomplektis on kõik lakkimiseks vajalik:

taimeriga LED-lamp, puhastusvedelik, aluslakk, pealislakk, küüneviil, maniküüritikk ja kasutusjuhend. Lisaks tuleb soetada vaid meeldivat tooni värvilakk ning eemaldusvahendid. Samuti on 7 Day hübriidlaki stardikomplekti olemas kõik vajalik alustamiseks – puhastusvedelik, kaitsev aluslakk, pealislakk, küüneviil, maniküüritikk ning kasutusjuhend. Lisaks tuleb soetada endale meelepärane värviline hübriidlakk ning Depend küünelakieemaldi.

Kuidas geel- ja hübriidlakkimine toimub?

Kodune küünehooldus algab täpselt samamoodi nagu salongiski - käte ning küünte puhastamisest ja koorimisest. Küünenahakoorija eemaldab tõhusalt surnud naharakud ning see suurendab hapnikuvarustust, kiirendab küünekasvu ning parandab küünte kvaliteeti. Peale küünenahkade koorimist tuleb kanda küünenahkadele küüneõli, mis toidab ja niisutab küüsi ning küünenahkasid. Samuti aitab küüneõli ravida kuivi, kergesti murduvaid ja lõhenevaid küüsi. Juhul, kui plaanid küüsi lakkida, soovitame jätta küüneõli kõige viimaseks sammuks, ehk kanda küüntele peale lakkimise lõpetamist ning laki kuivamist.

Järgmiseks tuleks anda küüntele sobiv kuju ning apelsinipuust pulgakesega ettevaatlikult tagasi lükata küünenahad. Just tagasi lükata, sest kui hoolitsed oma käte ja küünenahkade eest  korralikult, ehk koorid neid regulaarselt ning kreemitad/õlitad neid igapäevaselt, siis ei tekigi vajadust küünenahkade lõikamiseks. Küünte hooldamist ei tohiks ära unustada ka siis, kui sul on küüntel kas geellakk või hübriidlakk, sest küüned vajavad ikkagi toitmist ja niisutamist, muidu muutuvad nad nõrgaks ning kihiliseks.

Kui ettevalmistutööd on tehtud, on aeg alustada lakkimisega. Enne esimese lakikihi küüntele kandmist, tuleb küüneplaat puhastada puhastusvedelikuga, see eemaldab küüntelt mustuse, võimalikud kreemijäägid jms, mis võib halvendada laki kinnitumist. Nagu ikka lakkimisel, on ka geel- ja hübriidlakkimisel esimeseks sammuks  aluslakk, millele järgneb kaks õhukest kihti värvilist lakki ning lakkimise lõpetab pealislakk. Kuna geellakk kõvastub/kuivab ainult lambi all, siis loomulikult peab iga kiht „käima“ lambi all. LED-lamp kõvastab lakikihi 30 sekundiga. Valguskõvastuva hübriidlakkimise juures tuleb meeles pidada, et pealislakki tuleb kanda küüntele kaks kihti ning see kuivab umbes kolme minuti jooksul. Täpsemad kasutusjuhendid leiad stardikomplektist ning kõikidest Depend GelLack ja 7 Day hübriidlaki müügikohtadest. Loe juhend kindlasti enne kasutamist läbi, sealt leiad ka kasulikke näpunäiteid ja vihjeid!

Heaks abimeheks on küünte lakkimise juures Depend atsetoonivaba küünelaki korrektorpliiats, mille peene otsaga saab väga täpselt eemaldada küünelakki, mis on sattunud nahale või küünenahale.

Vaata valikut Depend küünehooldustooteid:

Peamised erinevused geellaki ja hübriidlaki vahel

Kuidas ikkagi otsustada, kas kasutada geellakki või hübriidlakki? Tegelikult on see lihtne, kui loed allolevad sarnasused ja erinevused läbi.

• Geellakiga ning hübriidlakiga lakkimise ja kuivamise aeg on praktiliselt üks – geellakil võtab aega iga kihi kõvastamine lambi all (4x30 sekundit), hübriidlakil kuivamine (~5 minutit)

• GelLack geellakk püsib küüntel ilusa ja läikivana 2-3 nädalat, varbaküüntel isegi kauem; hübriidlakk püsib küüntel kuni nädala. Kui Sulle meeldib, et sama toon on küüntel vähemalt 2 nädalat (geellakki ei ole soovitatav vahetada sagedamini, kui iga 2 nädala tagant), vali geellakk, kui Sulle meeldib aga sageli tooni vahetada, vali hübriidlakk!

• Geellaki eemaldamiseks on kaks varianti – n.ö. tavaline meetod, kus Sa mähid küüned koos eemaldusvedelikuga fooliumisse “sulama” ning spetsiaalne geellakieemaldamise õli, mis samaaegselt ka hooldab küüsi. Hübriidlaki saab eemaldada endale meelepärase Depend küünelakieemaldiga.

„Kokkuvõtteks võib öelda, et koduseks kasutamiseks mõeldud geel- ja hübriidlakid püsivad küüntel mitmeid nädalaid, on küünesõbralikud  ning nende kasutamine on muutunud nii lihtsaks, et sellega saavad hakkama ka algajad küünelakkijad,“ ütleb Evelin Mitt lõpetuseks. „Kodune maniküür ei erine mitte kuidagi professionaali tehtust ning püsib kaunina nädalaid.“

Vaata rohkem infot www.facebook.com/dependeesti.

Depend tooted on müügil kõigis hästi varustatud ilupoodides üle Eesti.

Lisainfo:

Evelin Mitt

Depend müügijuht

LTT AS

e-post: [email protected]

________________________________________________________________

Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient. 

Depend kiiretoimeline ku¨u¨nelakieemaldaja.

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700