15. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ühenda koosolek või firmasündmus Viimsi SPA-s  koos lõõgastusega

Foto: Viimsi SPA
Näiteks spaanaudinguga ainult täiskasvanutele mõeldud saunakeskuses SPA18+, filmielamusega ühes Eesti moodsaimas kinos Viimsi Kino või meeleoluka õhtuga inglise pubis Black Rose. 

Mullu avatud Viimsi Kino ja Konverentsikeskuses on neli  tipptehnoloogiaga varustatud kino- ja konverentsisaali, mis mahutavad teatristiilis 80, 86, 110 ja 134 inimest. Lisaks veel kuni 80-kohaline loomuliku päevavalgusega saal ning kuni 20 inimesele mõeldud privaatne ümarlauaga seminariruum.

Pärast asjalikku konverentsi on võimalik kinosaalis nautida 2D, 3D või 5D eriseansse. „Kõik meie seminarisaalid on sisustatud uusima modernse ja multifunktsionaalse esitlus-, video-, heli- ja valgustehnikaga ning sisaldavad esmaklassilist cateringi lõuna- ja õhtusöökidele ning kohvipausidele. Filmiseansside tellijatele pakume kokkuleppel filmilevitajaga võimalust vaadata eelesilinastusi“ tutvustab müügijuht Kaja Siht.

Ta lisab, et Viimsi SPA on igati abiks oma klientidele, korraldamaks suurematele ning väiksematele seltskondadele mõeldud seminari- ja konverentsipäevi või koostada põneva programmiga töötajate motivatsiooni- ja tervisepäevi ning firmasündmusi. Ilus tunnustus ja kauneim üllatus ettevõtte töötajatele ja armsatele kolleegidele on ühine õhtu Viimsi SPA saunakeskuses või eksklusiivses SPA18+'s koos sellele eelneva ühise filmiseansi ning pärastise õhtusöögiga pubis Black Rose või Viimsi SPA a la carte restoranis.

Mõned ideed firmasündmuse korraldamiseks

• Lõõgastus eksklusiivses spaas SPA18+ ja  õhtusöök stiilses inglise pubis Black Rose või Viimsi SPA restoranis.

• Kogu Viimsi SPA saunakeskuse rent kuni 300 inimesele hilisõhtuseks stiili- või firmapeoks koos DJ-ga.

• Privaatne filmiseanss Viimsi Kinos sellele järgneva spaakülastuse või õhtusöögiga pubis Black Rose.

• Koosolek seminariruumis/konverentsisaalis koos sellele järgneva ajurünnakuga saunakeskuses.

• Meeleolukas personaalne rühmatreening saalis või sportbasseinis koos lõõgastusega spaas.

• Päevaspaa koos Viimsi SPA saunakeskuse külastusega, hoolitsustega Ilu- ja Tervisekeskuses ning lõunasöögiga, premeerimaks tublisid töötajaid.

Viimsi SPA saunakeskus mahutab kuni 300 külastajat

Hind: 350 €  / 1  tund kuni 100-le inimesele, 500 € / 1  tund alates 100-st inimesest.

Hind sisaldab 7 saunaga saunakeskuse ja spaabasseinide ning sportujula kasutust koos professionaalse teenindajaga meie spaa-baaris alates kella 22:00 õhtul.

SPA18+ on mõeldud ainult täiskasvanutele ja mahutab kuni 99 külastajat. Spaas on kahel korrusel kuus unikaalse sisekujundusega sauna, luksuslikud lõõgastusalad värskendavate jookide ja puuviljavalikuga, garderoobis hommikumantlid ja saunalinad. Saunameistrid viivad regulaarselt läbi põnevaid saunarituaale ning sigaretilembelistele külastajatele on spaas oma tubakanurk koos teleriga.

SPA18+ külalistele on vaba sissepääs sportbasseini ja 9 saunaga Viimsi Spa saunakeskusesse. Lisateenustena on võimalik tellida erinevaid kehahoolitsusi, ehtsat Tai massaaži, lõbusat jooga- või vesiaeroobikatrenni ja palju muud.

Kogu keskuse hind privaatseks firmapeoks sõltub konkreetsest nädalapäevast ja hooajast.

Suurema seltskonna puhul (kuni 400 inimest) on võimalik rentida ka korraga omavahel ühenduses olevad Viimsi SPA saunakeskus ja SPA18+.

Black Rose Pub on 170-kohaline inglise pubi, kus kohtuvad hea meelelahutus, maitsvad road ning lai joogivalik. Tubakaaustajatele on loodud luksuslik sigarituba. Igal reedel ja laupäeval on pubi laval algusega kell 21 elava muusikaga meelelahutusprogramm. Pubi suurele ekraanile saab näidata kliendi poolt valitud meelelahutusprogrammi – muusikavideoid või slaidishow'd.

Suvisel ajal on Black Rose esisel alal 72-kohaline päikesevarjudega väliterrass koos purskkaevuga, millele saab ehitada ajutise välilava.

Eksklusiivne pakkumine FIRMAPIDU AINULT TÄISKASVANUTELE SPA18+

E-N 24 EUR ja R-P 32 EUR inimene

Hinnas sisaldub:

- 3 tundi eksklusiivse SPA18+ külastus,

- hommikumantli ja saunalina kasutus,

- luksuslikud lõõgastusalad värskendavate jookide ja puuviljade valikuga,

- põnevad saunarituaalid,

- olemasoleva Viimsi Spa sauna- ja veekeskuse külastus (7 sauna, bassein, sportujula).

Lisateenused

- SPA18+ Garra-Ruffa kalabasseinis kogukeha hoolitsus 10 min 7 €/inimene

- SPA18+ Türgi Hamam seebivahurituaalid

- SPA18+ Kalahari sarja kehahoolitsused

- SPA18+ Tai massaaž

- Saunakeskuses lõbus ja ergutav vesiaeroobika

- Õhtusöök stiilses inglise pubis Black Rose

- Õhtuprogramm elava muusikaga Black Rose Pubis

- Viimsi Kino eriseanss 2D, 3D või 5D

- Saunameistri privaatne saunarituaal leili- või aurusaunas

- Saunakeskuse kohvikualal serveeritavad hõrgud suupisted või fourchette pidusöök

- Rikkalik kokteili- ja joogivalik

- Väike sportlik pingutus - seltskonnale sobivaima stiiliga privaatne rühmatreening

- Kliendi poolt soovitud muusikavalik/filmi või slaidishow näitamine spaabasseini seinale

Eripakkumine firmapeoks aastal 2015

Kõikidele SPA18+, Viimsi Kino ja Black Rose Pub teenustega seotud firmaürituste-pidude broneeringutele anname lisaks 17-või 80-kohalise seminariruumi või kinosaali (134, 110, 86, 80 kohta) kasutuse 2 tunniks TASUTA. Eripakkumine kehtib alates 10 inimesest.

Eesti Spaaliidu poolt 4* vääriliselt tunnustatud Tallinn Viimsi SPA omab enam kui kümneaastast kogemust suurte gruppide teenindamisel. Kui firmaüritusel osalejate hulgas on väikeste laste vanemaid, pakutakse neile tasuta lastehoiuteenust alates 3.eluaastast ning võimalust lõbutseda Eesti ühes suuremas, 1000 m2 suuruses lastekeskuses.

Tallinn Viimsi SPAs on 110 numbrituba, mis on suurepärane võimalus mitmepäevaste ürituste korraldamiseks.

Tallinna kesklinnast 15-minutilise autosõidu kaugusel asuva Viimsi SPA külastajatele on parkimine tasuta.

Täpsem info kodulehelt www.spatallinn.ee.

Küsi omale personaalset pakkumist:

Kai Jesse

E-mail: [email protected]

Tel: 60 61 020 või 60 61 008

Tallinn Viimsi SPA

_________________________________________________________________

Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient. 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700