22. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Büroomaailm kutsub messile BÜROO 2015

Foto: http://www.byroomaailm.ee/
6.-8.maini toimub Tallinnas, Peterburi tee 92E Büroomaailmas Eesti suurim arvutite ja kontorikaupade mess BÜROO 2015. Messil saab tutvuda kontori- ja IT-maailma uudistega, küsida nõu tootespetsialistidelt ja kohtuda tootjate esindajatega.

Põnevat tegemist ja vaatamist messil jagub kõigiks kolmeks päevaks: 3D-printeri ja -skänneri demonstratsioon, Cool Tool metalli- ja puidutööpinkide esitlused, degustatsioonid: Lavazza ja Pauligi kohv, Kruger'i Veinipoe veinid, Fazeri maiustused ja Põhjala Teetalu teed, kunstiteemalised töötoad Vunderilt.

Oma väljapanekutega esinevad Büroomaailma parimad koostööpartnerid, näiteks HP, 3M, Brother, Samsung, Canon, Pilot, Esselte, Dahle, Parker ja teised. Messil ootavad teid suur valik tooteid eriti soodsate hindadega, lisaks tänavad mitmed tootjad tublisid ostjaid kingitustega.

Büroomaailma hoovis on messipäevadel avatud õlletelk, kus pakume kõikidele messi ajal vähemalt 50-eurose ostu sooritajatele tasuta MessiEinet.

Toimub messiloosimine!

Külastjate vahel loosime välja HP sülearvuti ja Yamaha dokk-kõlari.

Mess on avatud kolmapäeval ja neljapäeval kell 10.00-17.00 ning reedel 10.00-16.00. Sissepääs messile on tasuta.

Lisainformatsioon ja messipakkumised www.byroomaailm.ee.

Tere tulemast messile BÜROO 2015 6.-8. maini!

Oma väljapanekutega esinevad Büroomaailma parimad koostööpartnerid, näiteks HP, 3M, Brother, Samsung, Canon, Pilot, Esselte, Dahle, Parker ja teised. Messil ootavad teid suur valik tooteid eriti soodsate hindadega, lisaks tänavad mitmed tootjad tublisid ostjaid kingitustega.

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700