29. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskus aitab eirata linnakära

Pärnumaal Tori vallas asuv Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskus pakub suurepärast võimalust pidada seminare, koosolekuid ja tähistada tähtpäevi värskes valminud seminarikeskuses.
Foto: Klaara-Manni
Pärnumaal Tori vallas asuv Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskus pakub suurepärast võimalust pidada seminare, koosolekuid ja tähistada tähtpäevi värskes valminud seminarikeskuses.

„2014. aastal tänu PRIA-le valminud keskuse alumine suur saal mahutab 100 ja teise korruse kahest ruumist üheks ühendatav saal kuni 120 inimest. Ruumide eripäraks on see, et need omavad ligipääsu ka liikumispuudega inimestele. Ja kuigi täna moodustavad ligi 70% meie külastajatest ettevõtted, on meil mahukalt privaatset ruumi ka peredele ja teistele suvitajatele,“ sõnab Klaara-Manni perenaine Katrin Ruumet.

Seminariruumid on Klaara-Manni puhkemaja kaetud traadita interneti levialaga ning sisaldavad oma hinnas pabertahvlit, TV- ja CD-valmidusega ekraani, pabereid ja kirjutusvahendeid. Lisaks saab tellida toitlustuse, majutuse ning lisatehnikat ja muidugi aktiivset tegevust ning muusikalisi elamusi seminaripäeva ajal kui ka pärast.

Metsikud metsaretked ning põnevad töö- ja jututoad

Lisaks mugavale majutusele ja maitsvale toidule pakub Klaara-Manni võimalusi hobumatkadeks Tori hobustel, giidiga ekskursioone Soomaale, Tori põrgusse ja kirikusse, kannuumatku jõel, seiklusmatkajatele metsamänge, viburada, loodustundmise ja käsitöötunde, GPS-orienteerumist ja teematubasid, kus näiteks oma lugusid räägivad kohalikud jahimehed võ 80-aastane Muraka-Memm kõneleb luule sünnist. „Koosolekud ja seminarid võtavad inimesed niiöelda ise kaasa, kuid meilt soovitakse ettepanekuid lõõgastuspauside täitmiseks ning vaba aja veetmiseks,“ sõnab Ruumet.

Majutuspinda on Klaara-Mannil täna 18 tuba ehk ca 44 voodikohta, millele lisanduvad soovi korral lisavoodid. Lisaks on keskuses laagriplats telkidele ning karavanikohad kaugemalt tulnutele.

„Meid külastavad välismaalased soovivad harilikult nautida üksikut metsikut loodust ning seda vapustavat elamust me neile ka pakume. Kui väliskülalistega tulla meie juurde seminare ja koosolekuid pidama, võite olla kindlad, et nende lootused ja ootused täituvad,“ lisab Ruumet. „Lisaks asume logistiliselt heas kohas ning meie ruume on võimalik kohandada eesmärgi nimel – pulmad, seminarid, koosviibimised nii suvel kui ka talvel. Suvepäevadele olete oodatud koos peredega, sest avatud on ka laste mänguväljak.“

Killuke ajalugu

Klaara-Manni keskus sai alguse 2002. aastal esimese puhkemaja avamisest, kuhu olid oodatud pered, sõpruskonnad ja pisemad ettevõtted tähtpäevi tähistama, koosolekuid ja seminare pidama ning lihtsalt kaunis kohas suvitama ja saunatama. Selgus aga, et Eestis pole suurt turgu kohtadel, kus külastajad ise peavad süüa tegema. See pani omanikud majutuspinda laiendama, toitlustust pakkuma ja teenuste hulka laiendama. Pall läks niiöelda veerema ning täna kasvab keskus iga aastaga.

„Eesti inimene tahab hoolitsemist ning naudib kodust välja saades, kui padi on pehme, toad korras ja maitsev söök kantakse lauale. Olemegi oma teenuste väljatöötamises lähtunud sellest, et meie külalised ei pea millegi peale mõtleme ega millegipärast muretsema,“ selgitab Ruumet.

Klaara-Mannit on tunnustatud märgiga “Märk kindlast arengust”. Keskuse missioon on pakkuda  ärikliendile seminari-koolituste korraldamist koos aktiivse puhkusevõimalustega kaasates kohalikke inimesi, looduslikke ressursse ja võimalusi ning piirkondliku omapära.

Vaata lisainfot kodulehelt www.klaaramanni.ee.

Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskus

Randivälja küla, Tori vald, Pärnumaa

Info ja broneerimine: tel +372  5645 7745, e-post [email protected]

www.klaaramanni.ee

_________________________________________________________________

 

Shampusesaan pulmas.
Foto: Klaara-Manni Puhkekeskus

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700