5. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Paberilt saab säästa vähemalt 20%

Leht-, tualett- ja tööstuslike paberite müüja Absolute Trading OÜ pakub Grasanti tehase Baltikumi esindajana Eesti turul soodsaima hinnaga paberit. Enamlevinud standardsetesse hoidikutesse sobivad paberid võivad säästa kuni viiendiku teie senistest paberikuludest.

„Saame pakkuda turu parimat hinda tänu sellele, et oleme tehase ametlikud esindajad nii Eestis, Lätis, Leedus kui ka Soomes. Tarbepaber on samas hinnatundlik toode, mida valitakse enamasti just hinna järgi,“ selgitab Absolute Trading Baltikumi müügijuht Mart Teder.

Olles orienteeritud edasimüüjatele, on Absolute Tradingu pakutavad hügieen-, tualett- ja tööstuslikud paberid saadaval enamikes hulgiladudes, kuid samas on ettevõte avatud ka muudele koostöövormidele. Näiteks võivad kliendid soovi korral tellida tooteid oma kaubamärgi alla. Tarneajad on väga lühikesed - kaup jõuab kohale hiljemalt järgmise tööpäeva jooksul.

Grasanti tehases toodetud veidi paksem ning suurepärase imamisvõimega paber Karen on väga positiivset tagasisidet leidnud Eestis. Läti ja Leedu ettevõtted eelistavad hetkel rohkem ümbertöödeldud paberit Cliro. Kõik tooted on standardsed ning sobivad enamlevinud hoidikutesse, seega ei lisandu klientidele mingeid lisakulusid. Lisaks pakub Absolute Trading suurtes pakendites vedel- ja vahuseepe ning spetsiaalseid puhastusvahendeid tööstustele, haiglatele, kaubanduskeskustele, koolidele ja lasteaedadele.

Läänemaa ettevõte Meiker M esindaja Anneli Sillat kiidab väga Kareni ja Cliro pehmeid pabereid. „Kareni tselluloospaber sobib klientidele, kes hindavad kvaliteeti, Cliro paber aga hinnatundlikule tarbijale. Valik on piisavalt lai leidmaks vajalikku ning sobilikku toodet,“ ütleb Sillat.

Väärtus peitub detailides

Eelmisel suvel Tabasalus uksed avanud pererestorani Seller juhataja Evelin Tiiriku sõnul on iga ettevõtja soov pakkuda oma klientidele rõõmu, näha sära nende silmis. Nii on ka tema restoranipidajana õnnelik, kui inimesed tulevad Sellerisse tähtpäevi tähistama, head toitu nautima ning niisama koos olema. „Selle kõige taga on kokkade ja teenindajate töö ning hea plaan. Igas päevas leidub hetki, mil tuleb kiirelt ja ilma paanikata tegutseda, õigeid otsuseid teha ning hästi majandada. Klient ootab, et kõik oleks ideaalne. Suurepärase tulemuse saavutamiseks tuleb kokku panna paljud väikesed, ent olulised komponendid ning läbi mõelda, milliste olukordadega sa tegelikult ei soovi igapäevas tegeleda.“

Üheks köögi lahutamatuks ja igapäevaseks osaks on paber. Paberiga puhastatakse käsi ja nõusid, paber aitab viimistleda serveeringut taldrikuservades. „Kuigi esmapilgul vähetähtis, on paberi enda juures samuti palju detaile, mida tähele panna. Näiteks peab köögis olev paber olema hea imavusega ning lastele kasutatavad salvrätikud pehmed. Ka suudavad lapsed hetkega määrida klaaspinnad või tekitada põrandale morsijõe, millega teenindajad peavad suutma kiiresti toime tulla,“ räägib Evelin. 

Ta lisab, et on oluline, et vajalik köögi-, käte- ja tualettpaber oleks alati olemas ning tellimisel jõuaks kaup kiirelt kohale. „Mõnes mõttes tegutsevad köögid ju viimasel minutil – tellimuse esitamisest toidu valmimiseni ei tohi kuluda palju aega, et klient ei peaks liiga kaua ootama. See omakorda tähendab, et meie taustasüsteem peab olema õigeaegne ning korras, sest muidu ei saa ka meie töö õnnestuda. Oleme väga tänulikud Absolute Tradingu töötajatele, kes aitavad meil kõik paberitega seonduva märkamatult kontrolli all hoida.“

Tallinnas Tammsaare teel asuva Osman Kebabi juhatuse liige Andres Viilmann meenutab, et nende koostöö Absolute Trading OÜ on kestnud juba üle kümne aasta, Osman Kebabi algusaegadest peale. „Kuna Eesti inimene on reeglina suur lihasööja, eelistades grillitud liha ja šašlõkki ka näpuvahelt süüa, kulub paberit meie majas palju,“ räägib ta. „Kui meil on ka vahel juhtunud, et paberitellimus on jäänud õigeaegselt tegemata, on Absolute Tradingu töötajad olnud alati vaid telefoni, mõne kilomeetri ning kümnekonna minuti kaugusel. Nende operatiivsus ning kiire tegutsemisvõime on võib-olla vähetähtsatena tunduvad detailid, kuid tegelikkuses tagavad meile ladusa töö ning õnnelikud kliendid.“

Andres lisab, et neile on partnerite puhul väga olulised ladus koostöö, tarnekindlus ja paindlikkus, mida Absolute Trading kõik need aastad kahtlemata pakkunud on.

Vääna-Jõesuu uue kooli direktor Eddi Tomband manitseb kõiki ettevõtteid ja organisatsioone jälgima eelarves paberile kulutatava raha hulka: „Eelmises koolis süvenesin ma põhjalikumalt paberikulude teemasse, sest eelarves oli raha väga ning iga kokkuhoid oli tervitatav. Silma jäi Cliro paber, mis on viiendiku võrra tavapärastest soodsam, küll ka veidi õhem, kuid see-eest loodussõbralik. Täna hoian koolile soodsamat paberit tellides igal aastal kokku 200 eurot ning ma ei leia, et see oleks väike raha! Pisikese kooli jaoks on iga euro oluline. Peale selle on selle hinna sees paberi transport.“

Ta lisab, et aeg-ajalt tasub vaadata üle sõlmitud lepingud ja arvutada, kas need täna ka nii soodsad on, kui kunagi tundus. Sageli ei panda tähelegi, kuidas kulud paberile on igakuiselt mõne euro võrra tõusnud ning moodustavad täiesti arvestatava summa.

Soodsaimate leht-, tualett- ja tööstuslike paberite pakkumise saamiseks võtke julgelt ühendust!

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700