Autor: Sekretär.ee • 26. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cubanita Live Cafe laseb end Tallinna kesklinnas tunda kui Ladina-Ameerikas

Ladina-Ameerika stiilis restoran Cubanita Live Cafe mahutab kuni 250 inimest.
Kui soovite oma töötajatele ja klientidele pakkuda midagi täiesti erinevat ja meeldejäävat, korraldage seminar ja koolitus või tähistage tähtpäeva Tallinna kesklinnas Foorumi keskuses asuvas social dancing club and restaurant Cubanita Live Cafe’s. Ladina-Ameerika stiilis restoran mahutab kuni 250 inimest.

Olete väsinud äraleierdatud raadiohittidest, teile ei meeldi rütmitundetu rahvamass ööklubides ning mõttetuna tunduvad joomapeod? Sel juhul olete õiges kohas! Cubanita Live Cafe annab endast parima, et meie tänavatel jalutaks rohkem džentelmene ning daame, et iga džentelmen valdaks oma keha ja oskaks kohelda naist jumalannana ning seda ka tantsupõrandal. Kahjuks on põhjamaiste džentelmenide jaoks keeruline minna tantsupõrandale piruette tegema ilma valehäbita. Selleks on vaja kas tarbida palju alkoholi, kahjustades oma tervist ja raisates palju raha... või sattuda õigesse kohta, kus atmosfäär ja muusika panevad puusad ise liikuma.

Püsikliendid räägivad, et Cubanita on muutnud nende elu – nende elusse on tekkinud vürts ja maitse, mis annab jõudu võidelda igapäevase rutiiniga ja elada säravat kadestamisväärset elu. Mõõdukalt teravad Ladina-Ameerika juurtega toidud kahekordistuvad kauni ja lõbusa õhtu elamuse.

Cubanita Live Cafes toimuvad igal õhtul toimuvad säravad peod, mille käigus maailma tuntuimad tantsutreenerid Eestist ning välismaalt annavad täiesti tasuta tantsutunde. Tantsutundides õpetatakse Ladina-Ameerika tantse: esmaspäeviti on kavas Argentiina Tango, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti ja pühapäeviti latiino tantsuõhtud ning reedeti ja laupäeviti saab Cubanitas nautida elavat muusikat, kes aitavad uueks nädalaks energiat koguda.

Cubanita Live Cafe omab suurepärast panoraamvaadet Tallinnale ning on ideaalne koht ka firmapidude ja poissmeeste/tüdrukute õhtute korraldamiseks, mahutades kuni 250 inimest. Aga loomulikult ka asjalikke seminaride ja koolituste jaoks, sest lisaks restorani- ja tantsisaalile on Cubanitas ka 200 inimesele loodud teatri- ja konverentsiruum, mis on varustatud 6x5 meetri suuruse 3D projektoriga. Alguses olulised tööasjad, siis Ladina-Ameerikale omane vürtsikas, maitsev ja naturaalsete maitsetega õhtusöök ning seejärel kokteili- ja sigarikoolitus ning temaatiline latiino stiilis tantsupidu.

Cubanita teeb koostööd kõigi Eesti suurimate tantsukoolidega ning mis saab olla võluvam, kui kuum mehhiklasest tantsuõpetaja keset meie jahedat kliimat? Tantsuõpetust saab nii eesti, vene kui ka inglise keeles. Soovi korral saab tellida ka videooperaatori ja fotograafi, kes pärast meeleolukat pidu ja tantsimist mälestuseks meeldejääva videomaterjaliga varustavad.

Cubanita palub linna suurimat kokteilide valikut ning Happy Hour on kella 18-23, mil ühe kokteili asemel tuuakse lauale kaks. Uudse pakkumisena saab tellida 10 shoti vaid viie shoti hinnaga. Muide, maitsvatest Ladina-Ameerika toitudest sõltuvusse jäänud saavad tellida neid ka catering-teenusena.

Vaba ja sõbraliku atmosfääriga Cubanita Live Cafe on kõige ladinapärasem Eesti restoran-klubidest ja kõige eestipärasem maailma Ladina restoran-klubidest. Cubanita Live Cafe on koht, kus puhkavad tõelised gentlemanid. Ja seda kõike mõõduka hinna eest! Tulge meile külla ja küsige soodsaid grupipakkumisi!

Lisainfo leiab kodulehet www.cubanita.ee. Cubanita Live CafeNarva mnt 5, TallinnTel: +372 664 0422E-post: [email protected] www.cubanita.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700