Autor: Sekretär.ee • 18. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Musta Täku tall annab firma jõulu- või aastalõpupeole erilise sära

Jäneda Musta Täku tall on juba 15 aastat pakkunud lahendusi meeleolukate pidude korraldamisel. Omapärase interjööriga pearuumis on kohti laudade taga kuni 300-le külalisele.
Foto: Jäneda Musta Täku tall
Jõulud ja aasta lõpp on just see aeg, kus ettevõtte juhtidel on hea võimalus oma töötajaid meeles pidada ning korraldada selleks meeleolukas väljasõit, mille juurde kuuluvad ka maitsvad road ning lustlik programm.

Jäneda Musta Täku tall on juba 15 aastat pakkunud lahendusi meeleolukate pidude korraldamisel. Omapärase interjööriga pearuumis on kohti laudade taga kuni 300-le külalisele. Soovide täitmisel on abiks alati lahke pererahvas ning kogenud kokad.

Kui aga külalistel tekib vajadus jääda öömajale, siis meie külalistemaja suudab majutada kahekohalistes tubades üle 100 pidulise.

Detsembrikuu pole enam kaugel ja küsitumatele peopäevadele tehtud päringud saavad õige pea tellimusteks, seetõttu on mõistlik juba täna alustada oma ettevõtte meeldejäävaima peo kavandamist!

Peolauale pakkumised:

Jõululõuna

Traditsiooniline seapraad ahjukartuli ja magushapu kapsaga, verivorstid pohlamoosiga, kõrvitsasalat, jõulukringel, kohv, tee, mahlajook.

Hind 9€

Menüü nr 1

Seapraad sinepikastme, ahjukartulite ja magushapu kapsaga, verivorstid pohlamoosiga, kõrvitsasalat, kartuli-singisalat, kihiline heeringasalat leivaga, sült, kilurullid, kodujuustu ja peekoniga täidetud munad, kana-ampsud, keelelõigud, täidetud singirullid, jõulukringel, kohv, tee, mahlajook.

Hind 20€

Menüü nr 2

Seapraad kirsikastme, ahjukartulite ja õlles hautatud meemaitselise kapsaga, verivorstid pohlamoosiga, rosolje, riisi-suitsukanasalat, forelli-toorjuustupallid, heeringas hapukoore ja sibulaga, kergsuitsu rostbiif, keelelõigud, juustutäidisega singirullid, hakklihapatee pohladega, jõulukook, kohv, tee, mahlajook.

Hind 22€

Vaata lisainfot kodulehelt www.janedaturism.ee.

Kliendi tagasiside

Katrin Peets, Instrumentarium Optika OÜ HR Manager

Juba mitmendat aastat viime oma ettevõtte üritusi läbi Jänedal, seda eelkõige põhjusel, et lisaks usaldusväärsele ja paindlikule teenusele saame kõikidele osalejatele korraldada samaaegselt koolitusi, pidada erinevate gruppidega nõu, tegeleda spordiga ja õhtul kõik koos lustida simmanil. Majutustingimused on head ja söök suurepärane. Ja mis peamine, seda kõike suhteliselt tagasihoidliku eelarvega!_____________________________

Küsi lisainfot:

OÜ Jäneda Mõis

Tel +372 384 9750, +372 50 54 495

E-post [email protected]

www.janedaturism.ee

Jäneda Mõisa Turismikeskus pakub looduskaunis, värvika ajalooga paigas võimalust korraldada konverentse, seminare, üritusi ning erinevaid võimalusi aktiivseks puhkuseks. Lisaks pakutakse majutust ja SPA teenuseid. Täpsem info kodulehelt www.janedaturism.ee.
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700