Autor: Sekretär.ee • 5. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kas solaarium saab olla kasulik?

Oktoobris on kõikidel uutel klientidel võimalik ise tasuta järele proovida, kas päevitamine solaariumis on samaväärne loodusliku päikesega. Uus Sun Angel on saadaval d päike salongides Tallinna südalinnas Narva mnt 7 ja Viimsi keskuses Sõpruse tee 15. Vaata lisainfot kodulehelt www.dpaike.ee/kampaania.
Foto: www.dpaike.ee
Mõõdukus on märksõna, sest ükskõik mille liigne tarbimine on mitte soovituslik. Põhjamaa inimestena saame päikest nautida kõigest loetud kuudel aastas ja kui juhtub olema selline suvi nagu oli meil just nüüd, siis võib päikese käes viibimise aeg taanduda lausa mõnele nädalale kogu aastast. Mis ei ole kahjuks piisav aeg organismile vajaliku D vitamiini ammutamiseks.

Kuid meie organism vajab D vitamiini regulaarselt ja selle peamiseks allikaks on päike. D vitamiini kutsutakse rahvasuus ka päikesevitamiiniks, mis aitab ennetada paljusid haigusi ja peamiselt tugevdab meie immuunsüsteemi, luid ja lihaseid.

Tänu tehnoloogia arengule ei ole tänasel päeval enam miski võimatu nagu ka see, et nüüd on võimalik looduslikku päikest nautida ka sisetingimustes, teisisõnu saate d päike päevituskabiinides päevitades täpselt sellise UV kiirguse doosi, kui viibides päikese käes ekvaatori laiuskraadidel keskpäeval. Pigmendi moodustumise protsess on samasugune kui rannas päevitades, kuid päevitamine ise on ohutum, sest solaariumis on päikese käes viibimise aeg piiratud erinevalt rannas lebamisest, kus tihti veedetakse terveid päevi.

Kasulik D vitamiin ilma päevitusjumeta

Seda, et päevitamise peamine eesmärk peaks olema D vitamiini ammutamine, tõestab ka fakt, et päevitussalongis on võimalik valida seade, mille programm võimaldab kehal moodustada õige koguse D vitamiini, kuid samas ei teki silmaga nähtavat jumet. Ja alles seejärel võiks olla eesmärgiks atraktiivsem välimus läbi päevitunud jume.

Uus Sun Angel võimaldab päevitada personaalselt, teades kui palju UV-kiirgust Sinu nahk hetkel talub. Arukas nahasensor mõõdab kõigepealt naha UV-kiirguse tundlikkust otsmikult ning seejärel keha heledamalt piirkonnalt. Saadud mõõtmistulemustega arvutab Sun Angel individuaalse UV-kiirguse koguse. Nahatüübi analüüs võtab aega vähem kui kümme sekundit ja nüüd saab olla kindel, et see päevitus on töötatud ainult personaalselt Sulle välja.

Sun Angel päevitus on isegi tõhusam kui päevitada loodusliku päikese käes tänu UV-A ja UV-B kiirguse kombineeritud toimele. Tänu optimaalsele UV kiirte tasakaalule puudub põletuse saamise oht.

Mugavusfunktsioonid – mahe kliima, justnagu Vahemere ääres, kvaliteetne 3D Sound heliprogramm ja soe päike on need mugavusfunktsioonid, mis muudavad päevitamise elamuseks ja päeva lõõgastavamaks hetkeks.

Mõõdukus on märksõna!

Oktoobris on kõikidel uutel klientidel võimalik ise tasuta järele proovida, kas päevitamine solaariumis on samaväärne loodusliku päikesega.

Uus Sun Angel on saadaval d päike salongides Tallinna südalinnas Narva mnt 7 ja Viimsi Keskuses Sõpruse tee 15.

Vaata lisainfot kodulehelt www.dpaike.ee/kampaania.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700