Autor: Sekretär.ee • 28. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Piip ja Tuut eriline jõuluetendus lastele KUMUs

Foto: Piip ja Tuut Mängumaja
Jõulud on Piip ja Tuut Mängumaja jaoks väga eriline aeg ning selle väärikaks pidamiseks seadsid nad KUMU lavale ühe ennekuulmatu loo VALGED JÕULUD, MUST KUNST. Etenduses löövad kaasa lisaks Piibu ja Tuudule ka mustkunstnikud Meelis Kubo ja Charlekas ning Siim Aimla ansambel.

Piip ja Tuut laulavad jõuluetenduses ja teevad vigurit, mustkunstnikud näitavad silmamoondustrikke, mis panevad ahhetama, Siim Aimla ansambel pakub muusikat, mis paitab kõrvu. Etendus on ühes vaatuses ja kestab üks tund.

KUMU auditooriumis on 245 istekohta.  Peale etendust on lastel hea kringlit ja mandariine süües  jõuluvana ära oodata. Broneerida võib kasvõi kogu saali. Üksikpiletid lähevad avalikku müüki 1. novembril.

Valged jõulud, must kunst KUMUS:

19. detsembril kell 12.00

20. detsembril kell 12.00 ja 15.00

Tellimine, piletid ja lähem teave [email protected] või telefonil 5500552.

Piip ja Tuut Mängumaja – 5 aastat teatrit!

Viie aastaga on saanud Piip ja Tuut Mängumajast armastatud teatrikoht peredele. Me väärtustame kõrgelt perega koos veedetud aega. Pannkoogitornidega nädalavahetuse etendustest on saanud paljudele peredele mõnusa puhkepäeva veetmise traditsioon. Piip ja Tuut etendusi lustivad nii väikesed kui suured. Kohvikus Koogel Moogel tehtud toit on kodune ning valmistatud suure armastusega.  Siin majas on alati hubane ja lahe olla. Lapsed saavad segamatult ajada oma „asja“ ja teha oma „tegemisi“.

Piip ja Tuut Mängumaja sünnipäeva tähistamiseks teeme oma vaatajatele kingituse:

ühel nädalavahetusel 21. ja 22.novembril leiab aset ETENDUSTE KARUSSELL. Kahe päeva jooksul mängime maha 5 etendust, parima valiku oma repertuaarist.

Piletid karusselli etendustele maksavad 5 eurot. Kui soovid teatri tegemistele õla ala panna, saad soetada ka 50 eurose teatritoetaja pileti.

Lisainfo kodulehelt www.piipjatuut.ee.

Piip ja Tuut Mängumaja

Toom-Kooli 13, Tallinn

Tel 5500552

E-mail [email protected]

www.piipjatuut.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700