Autor: Sekretär.ee • 9. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mõistlik on trükitöö tellida otse trükikojast, mitte vahendaja kaudu

Lisaks tänapäevastele klantspaberitele võimaldavad trükikoda Võru Täht seadmed trükkida ka näiteks Räpinas toodetud taaskasutatud paberile ja papile.
Foto: Trükikoda Võru Täht
Eesti trükiturg on kantud märksõnast „ülevõimsus“, sest trükiteenuste pakkujate üleküllus on tekitanud Eesti turul ülitiheda ja teatud mõttes moonutatud konkurentsi, tõdeb trükifirma AS Võru Täht juht Kersti Kõivumägi.

Ta selgitab, et trükiteenuse pakkujaid on väga palju, ent paljudel neist puudub endi trükibaas. „See aga tähendab omakorda, et kliendi mõnest särava nimega firmast tellitud trükiteenus saadetakse allhankena trükikotta – sageli ka meile. Murekohaks on aga, et kui klient maksabki teenuse osutajale, võib juhtub, et tegeliku töö tegijani mõnikord raha ei jõuagi.“

Sellise asjatu riski vältimiseks ja kohaliku äritegevuse elujõulisust silmas pidades oleks ettevõtetel mõistlik sellist ringiga tellimist vältida ja otse töö teostaja ehk trükikodade poole pöörduda.

AS Võru Täht on 1992. aastal asutatud trükitöid ja sellega seonduvad teenuseid pakkuv ettevõte, mis trükib kõike alates visiitkaartidest ja blankettidest kuni voldikute, ajalehtede, kalendrite ning raamatutuni. „Oleme seda meelt, et mõistlik on suhelda otse töötegijatega, kes oskavad anda nõu ja soovitusi. Las töö teevad ära oma ala asjatundjad, kel järjepidevat kogemust ühtekokku sada aastat!“ ütleb Kõivumägi, märkides, et ASi Võru Täht jaoks on oluline olla iga kliendi jaoks ühtemoodi olemas.

„Oleme parajalt keskmise suurusega trükikoda, kus iga inimene teab ja tunneb oma tööd üksipulgi. Täidame tellimused täita kiiresti ja vajadusel ka väga nõudlike tähtaegadega.“

Lisaks tänapäevastele klantspaberitele võimaldavad trükikoda Võru Täht seadmed trükkida ka näiteks Räpinas toodetud taaskasutatud paberile ja papile. Sellised tooted meeldivad väga keskkonnasõbralikele ettevõtetele, kes soovivad pakkuda ühest küljest modernseid, teisalt loodussäästlikke lahendusi.

Lisainfo kodulehelt www.vorutaht.ee.

Kontakt:

tel 78 239 09, 50 444 65

e-mail [email protected]

Näidised tehtud töödest.
Foto: Võru Täht
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700