31. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vesi, mis aitab tööl stressi vastu ja annab energiat

Bio Water OÜ pakutav I-Vesi on välja töötatud spetsiaalselt vastavalt inimese vajadusele. Poolteist liitrit (1,5 l) sisaldab 150 mikrogrammi joodi ehk päevanormi.
Foto: Bio-Water OÜ
Kontoris töötades väsimust tundes tasub kohvitassi asemel haarata pudel jodeeritud vett, millel lisaks mõttetöö ergutamisele on teisigi tervisele kasulikke toimeid.

Eelkõige aitab jood kaasa immuunsüsteemi tööle ning on ainus mikroelement, mis kaitseb organismi stressi eest ning vähendab ka radiatsiooni mõjusid kehale. Kui organismis on vähe joodi, tekivad häired kilpnäärme talituses ning järgnevad väsimus, halb enesetunne, kehv seedimine ja ka näiteks juuste väljalangemine.

Peletab väsimuse ja parendab mälu

Toitumisel saame joodi peamiselt jodeeritud soolast, kuid ka näiteks kanamunast, kamast, juustust, angerjast või lõhest. Organismi peab jood jõudma väikeses, kuid piisavas koguses kogu elu jooksul ehk olema osa igapäevasest toitumisest.

Juhul, kui toidust saadud jood ei ole piisav, aitab organismi korralikule funktsioneerimisele kaasa ka jodeeritud vesi – näiteks Bio Water OÜ pakutav I-Vesi on välja töötatud spetsiaalselt vastavalt inimese vajadusele. Poolteist liitrit (1,5 l) sisaldab 150 mikrogrammi joodi ehk päevanormi, mis on abiks ka siis, kui vajadus vee koguse järele peaks suurenema (nt raseduse ja rinnaga toitmise perioodil).

Jodeeritud veel on mitmeid tervisele kasulikke toimeid: tugevdab immuunsüsteemi, parendab ainevahetust ja normaliseerib seedefunktsioone. Samuti suureneb vitamiinide ja mineraalainete omistamisvõime, väheneb juuste väljalangevus ning tugevneb küünte struktuur. Kui I-Vee joomine muuta osaks tööpäevast, parenevad üldtervislik seisund, mälu ja tähelepanuvõime ning taandub kroonilise väsimuse sündroom.

Kasulik vesi igasse kontorisse

Kontorites eelistatakse I-Vett peale tervisele saadud kasulikkusele ka eelkõige mugavuse ning kiire tellimisvõimaluse poolest.

Lisaks jodeeritud veele pakub Bio Water OÜ veel kolme brändi:

1. Eesti Vesi pärineb Lõuna-Eesti Siluri-Ordoviitsiumi veehorisondist (puurkaevu sügavus 210 m). Tegemist on neutraalse pH tasemega (7,2-7,6) naatriumivaba joogiveega. Kogu mineraalainete kontsentratsioon on 482 mg/l. I-Vesi ja

Eesti Vesi on saadaval gaseerimata/gaseeritud 1,5 l ja 0,5 l PET pudelites. Ühes pakendis on kuus 1,5 liitrist pudelit või 12 pudelit 0,5 liitriseid.

 I-Vesi – jodeeritud vesi on ammutatud 689 m sügavuselt ja rikastatud joodiioonidega.

 Vesi sisaldab olulisi looduslikke mineraalaineid mg/l: Ca 220; Mg73; Na 76; K 19; Jood 150 mikrogrammi/l; pH 7,6-8,0.

 Kogu mineraalainete kontsentratsioon 1378 mg/l kohta.

 I-Vesi on tänuväärt jook, mis teeb head igale ihurakule!

Lisainfo: www.veekuller.ee

Eesti Vesi pärineb Lõuna-Eesti Siluri-Ordoviitsiumi veehorisondist (puurkaevu sügavus 210 m). Tegemist on neutraalse pH tasemega (7,2-7,6) naatriumivaba joogiveega.
Foto: Bio-Water OÜ

2. Reval Vesi on 330 ml klaaspudelisse villitud pehme ja kerge looduslik mineraalvesi. Kogu mineraalainete kontsentratsioon on 1378 mg/l.

Reval Vesi on saadaval 330 ml klaaspudelis nii gaseeritud kui ka gaseerimata kujul. Ühes pakendis kuus pudelit.

Reval Vesi on saadaval 330 ml klaaspudelis nii gaseeritud kui ka gaseerimata kujul. Ühes pakendis kuus pudelit.
Foto: Bio-Water OÜ

3. Reval Soodavesi on villitud loodusliku mineraalvee baasil, kerge sidruni ja peene mulliga karastav jook.

Reval Soodavesi on saadaval 330 ml klaaspudelis gaseeritult. Ühes pakendis 6 pudelit.

Reval Soodavesi on villitud loodusliku mineraalvee baasil, kerge sidruni ja peene mulliga karastav jook.
Foto: Bio-Water OÜ

Kõiki jooke saab mugavalt tellida läbi tellimiskeskuse www.veekuller.ee, e-maili teel [email protected] või helistades telefonil (+372) 5665 7498.

Tallinna ja Viimsi piires on transport alates viiest kastist tasuta. Väljaspool Tallinna ning väiksemate koguste puhul kujuneb hind kokkuleppel.

Mineraalidest tulvil tasakaalus joogiveed!

Vaata lisainfot www.veekuller.ee.
Foto: Bio-Water OÜ

Bio-Water OÜ on turul olnud alates 2011. aastast. Ettevõtet iseloomustavateks märksõnadeks on kvaliteet, uudsus, ainulaadsus, lisaväärtus, unikaalsus! Oma klientidele avatud ja alati koostöövalmis partner, pakkudes lisaväärtusega tooteid nii eratarbijale kui ka nõudlikumale kliendile, kes väärtustab kvaliteeti.

Lisainfo: veekuller.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700