19. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mozart Catering avas uue modernse buffet-restorani

Kohvik-buffet Poogen mahutab kuni 200 külastajat ning on ideaalne paik nii töiste kui pidulike sündmuste puhul.
Foto: Kohvik-buffet Poogen Rahvusraamatukogus
Augustis Rahvusraamatukogu võlvide all avatud kohvik-buffet Poogen ootab päevasel ajal lõunale kõiki, kes peavad lugu mitmekülgsest menüüst ning maitsvast toidust. Ühtlasi saab broneerida ruume nii suuremateks kui väiksemateks tähtsündmusteks – Poogen mahutab kuni 200 külalist.

Kohapealses tipptasemel sisustusega köögis valmistatakse klientidele igapäevaselt kvaliteetsest toorainest hõrgutisi. Salatilettidel on värske valik erinevaid köögi- ja juurvilju ning lisakomponente, mida kombineerides on võimalik kokku panna just selline salat nagu soovitakse.

Kohviku poolelt võib leida rikkaliku valiku kooke, torte, kringleid, pirukaid, mida on võimalik ka kaasa osta. Kergeks eineks pakutakse salateid, võileibu ja wrappe. Modernne interjöör lisab omalt poolt sobiva meeleolu.

Lisaks maitsvate söökidele ja mõnusale interjöörile saab Poogna külastaja kogeda, milline näeb välja noorema generatsiooni maalikunst ning nautida värskeid kunstituuli Tartust. Näitust „Olelus“ saab kohvikukülastaja vaadata 14. septembrist kuni 14. jaanuarini 2017.

Maitsenaudinguid ka nõudlikumale külastajale

Poogen on koht, kus saab valiku teha erinevate pakkumiste seast. Külaliste silme all valmivad grillitud liha ja wokitud toidud. Nõnda saab klient olla kindel, et tellitav on alati äsja küpsetatud ning tagatud on toidu hõrk maitse.

Poogen on paik, kuhu on võimalik tulla ka suurema seltskonnaga. Siia mahub pikkade laudade taha istuma kuni 200 inimest. „Ruume saab kombineerida ja muuta vastavalt vajadusele ning kliendil on võimalik dekoreerida ruumid konkreetse ürituse vajadustest lähtuvalt. Olgu stiilipidu või pidulik vastuvõtt – meeldejääv õhtu gurmeenaudingutega on garanteeritud,“ selgitab turundusjuht Kaja Urb. Urb lisas, et alati on võimalik enne suurt sündmust tulla veine ja toite degusteerima. Loomulikult saab tellida kõik peolauale vajaliku alustades toitudest ning lõpetades stiilsete lauakaunistustega.

Tipptasemel meeskond toob tunnustuse

BBQ Catering OÜ haare on tunduvalt laiem – 2008. aastast tegutsenud firma tegemiste hulka kuuluvad lisaks Poognale ka sellised brändid nagu Mozart Catering, BBQ Catering ja kohvik Muna Narvas.

Cateringi meeskonda kuuluvad vaid oma ala tipud. Siinkohal ei saa mööda vaadata meisterkokk Aleksandr Nikoškovi saavutustest – viimastel aastatel on just tema hõivanud koha Aasta Koka konkursi esikolmikus ning olnud Eesti Vabariigi 97. aastapäeva presidendi piduliku vastuvõtu üks peakokkadest.

Turundusjuht Kaja Urb kinnitab, et alati on võimalik koos kokaga koostada menüü, mis sobib konkreetse ürituse, seltskonna või selle liikmete vajaduste ning soovidega. „On oluline, et iga seltskonna liige tunneks end meie juures hästi. Arvestame erisoovidega – alati on võimalik asendada mõni koostisosa teisega, nii et ka toidutalumatuse all kannatavad või eridieeti vajavad inimesed saaksid nautida Poognas pakutavaid hõrgutisi,“ lisab Urb. 

Mozart Cateringi meeskonna tublidus väljendub selleski, et on oldud ainutoitlustajaks suurtel ja rahvarohketel sündmustel. 2014. aastal toitlustati Kalevi Staadionil päevas 25000 üldtantsupeo külalist ja tantsijat. Aastaid on korraldatud toitlustamist Kiviõli Motofestivalil ning Rally Estonia võistlusel. Suuremad kordaminekud lisavad kindlustunnet tuleviku tarbeks ning annavad aimu, mida suudetakse.

BBQ toitlustus koduhoovi

Grill- ja barbeque toite pakkuv BBQ Catering on alati valmis tulema oma hõrgutistega just sinna, kuhu soovite – kasvõi koduhoovi. Unikaalne haagis-köök tehakse lahti just kliendile sobivas kohas ning selle ümber kogunedes on võimalik jälgida, kuidas toit valmib. Hea tooraine, teeninduse meisterlikkus ning toidu värskus on olulised märksõnad.

Ka Tallinnast kaugemal elavad gurmaanid ei pea kurvastama. Näiteks neil, kel plaan sõita Ida-Virumaale, tasub läbi põigata Narva parimaks söögikohaks tituleeritud kohvikust Muna. Narva Kolledži ruumides asuv kohvik on õdus kohtumispaik tudengite ja linnarahvale. Suvel on avatud väliterrass, kuhu on võimalik kohvile tulla ka neljajalgse sõbraga.

Mozart Cateringi meeskond annab omalt poolt parima, et kliendi jaoks oleks tegemist unustamatu sündmusega. Cateringi tunnuslausegi ütleb, et pakutakse toitu, mis on muusika kliendi kõhule. „Meile on oluline, et oleme suutnud suurendada korduvklientide arvu. See näitab klientide usaldust meie vastu ning loob aluse pikaajalisele koostööle,“ tunneb Kaja Urb heameelt.

 

Orangetime Events projektijuht, partner Inge Tõruke

“Mozart jõudis meieni läbi kliendi, kelle üritusi nad juba pikemat aega olid teenindanud ning kellega klient ise väga rahul oli. Ka meie ei pidanud pettuma - paindlikud, sõnapidajad, kaasamõtlejad. Iga partneri puhul see paraku elementaarne ei ole, aga Mozart hoidis neid väärtusi au sees.

Premia 60. juubeli korraldamise juures oli mitmeid nüansse, mis nõudsid mugavustsoonist väljatulemist ning uute lahenduste otsimist. Tellijana jäi mulje, et Mozarti töötajatele valmistab ka tegelikult siirast rõõmu asjade uuesti ja uuesti ümbertegemine, mitte kordagi ei tundnud ma nende suhtumises tülpimust ega tajunud stiili “teame ise paremini, kuidas asjad käivad”.

Mozarti töötajad olid 120% asja juures nii enne üritust, ürituse ajal kui ka pärast seda. Agentuurile on see alati tohutu kergendus, kui partnerid oma töösse pühendumisega suhtuvad ning meie peavastutajatena saame rahulikult ülejäänud pisidetailide pärast muretseda.”

Vaata lähemalt: Mozart Cateringi, Kohvik-Buffet Poogen ja BBQ Catering kodulehelt ning kohvik Muna Facebookist.

BBQ haagis-köögis saab jälgida toidu küpsemist ka kliendi koduõuel.
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700