16. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestikeelsed mängud kirjastuselt Dada FUN

Seltskonnamängud kirjastuselt Dada FUN
Foto: Dada FUN
Dada FUN märgi alla koonduvad eestikeelsed laua- ja kaardimängud. Kuidas laua- ja kaardimängud sünnivad? Oleme pidevalt kursis, milliseid mänge mujal maailmas luuakse, millised on trendid ning millised mängud on end laias maailmas õigustanud.

Külastame Nürnbergis toimuvat ülemaailmset mänguasjamessi ning erialamesse Frankfurdis, Helsingis.

Kui mäng on rahvusvaheliselt mõistetav, siis hindame sobivust Eesti keskkonda. Kui tundub, et sobib, siis eestindame, vajadusel viime tekstid ja ülesanded Eesti keelekultuuri sobivaks. Nii on ilmunud paljud lastele suunatud tegevuskaardid, tegevusraamatud, tikumängud.

Lisaks eestindatud mängudele loome ka ise mänge koostöös erinevate eesti autoritega.Tuntuimateks näideteks Reaalsuskontrolli ja Väike Taibu mängude sari.

Kuid nii mitmedki mängud on tehtud koostöös ettevõtete ja asutustega. Siit mõned näited:

Maris Gildeni toodete hulka kuuluvad nutikad snäkibatoonid (smart snack) What the Fruit?. Brändist lähtudes üllitasime nutika seltskonnamängu What the Fruit?, millele lisandus ka What the Fruit? teine osa. Tooted on brändilt ja värvilahenduselt sarnased originaaltootele. Seltskonnamängud kinnistavad brändi ning on sama nutikad kui tooted ise.

Eesti Jalgpalli Liit - aastaid tagasi ilmus lauamäng Eesti jalgpall, ainulaadne mängulaud, küsimusi Eesti jalgpalli ajaloo ja jalgpallurite kohta

Eesti Tervisearengu Instituut, toitumisspetsialist Tagli Pitsi - toidu- ja toitumisteemaline lauamäng Reis ümber söögilaua.

Ahhaa Keskus ja Eesti Meremuuseum - ajutise privat-labeli toote hea näidis. Ahhaa Keskuse ja Meremuuseumi ühise näituse Ujub või upub raames valmis temaatiline kaardimäng.

Tartu Karlova Kool – lauamäng Viska 5!, mis oli lauamängu konkursi võidutöö, autoriks Rasmus Allik.

Aastalõpp on lähenemas ja anname omalt poolt võimaluse soetada erinevaid kaardi- ja lauamänge, mille valik on SIIN.

Milline võiks olla Sinu ettevõtte lauamäng, seltskonnamäng või kaardimäng?

Olgu see väike või suur kogus, lahenduse leiab alati. Hea on meie kirjastuse juures see, et kõik on kompaktselt ühes kohas. Ideest valmistooteni ehk meilt või teilt idee, seejärel eelarvestamine, meilt kujundus ning tootmine.

Kontori eri on hea võimalus lisada oma ettevõtte teenuste või omaduste baasil pakki 2-3 lisakaarti. Lisakaartide tootmine ning toodete transport on meie kulul. Tasuda tuleb vaid toote hind. Eeldab, et kaartide taust ja muu kujundus jääb samaks, kuid saame vahetada teksti.

Näide koostööst välimeediafirmaga JCDecaux Eesti

Auhinnamäng

Aastalõpp on lähenemas ja anname ka omalt poolt võimaluse otse soetada erinevaid kaardi- ja lauamänge. Tutvuge toodetega lähemalt SIIN.

Kas siis sõpradele, lähedastele, töökaaslastele või töötajate laste kingikotti.

Lisaks loosime kõikide tellijate vahel välja 2 pidulikku õhtusööki väärtusega, kumbki 100 eurot, Lihuniku äris Tartus, Ülikooli 2 ning restoranis Cru Tallinnas, Viru tn 8. Loosimine toimub 28. detsembril. Võitjaid teavitame personaalselt.

Kui toodete maksumus on kokku 30 eur koos km-ga, siis on transport meie poolt. Kui maksumus väiksem, siis on saatmiskulu pakiautomaati 3 eurot koos km-ga, kulleriga 5 eurot koos km-ga.

OÜ Dada AD, Ülikooli 10, Tartu, telefon 730 5940, 512 9119, [email protected], fun.dada.ee

Kõik, kelle tellimus on 100 eurot või rohkem, saavad vabal valikul ühe neist toodetest pealekauba: kas tikumäng Värvitikud, lauamäng Smuuti maasikas, tegevusraamat Talverõõmud, seltskonnamäng Reaalsuskontroll 2 või lauamäng Viska 5!. Väljavalitud toote saadame koos tellitud kaubaga.

Tikumäng Värvitikud
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700