5. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kõik trükised ühest kohast – päriselt!

Praktiliselt iga ettevõte vajab oma tegevuses mingitki laadi trükiseid ning enamasti on nende tellimine kontori „hea haldja“ ehk büroojuhi või sekretäri ülesanne. GRANO on Eesti trükiturul kogenud tegija ning võiks selle ülesande lahendamisel koheselt meenuda.
Foto: GRANO

Ja tõepoolest, me pakume ühte laiemat trükiteenuste valikut Eestis. Meie käest saate tellida nii visiitkaarte, flaiereid ja voldikuid, erinevaid kleebiseid, aga ka roll-up stende, plakateid või isegi firmasümboolikaga mööblit. Seega aitame teil säästa aega ja energiat, võimaldades tellida kõik trükiga seotud teenused ühest kohast! Töötame teiega koostöös välja just teie ettevõtte-asutuse vajadustele vastavad lahendused ning oleme abiks ka trükiste kujundamisel.

Grano Digital AS tekkis 2016.a. kahe trükiettevõtte, Koopia Kolme ja Multiprindi ühinemisel, seega on meil antud valdkonnas lausa mitme aastakümne kogemus – tänavu tähistab GRANO oma 25. tegevusaastat. Pöörduge julgelt meie poole, kui vajate ka kutseid, kinkekaarte, enda kujunduse või fotodega kalendreid, aga ka koolitusmaterjale, tootekatalooge või raamatuid – saate meilt tellitud toote kiiresti ning alati kvaliteetsena!

Aitame teil säästa aega ja energiat, võimaldades tellida kõik trükiga seotud teenused ühest kohast!

Laiformaattoodetest valmistame teile plakateid, bännereid, reklaamtahvleid ning roll-up stende. Lisaks trükime suureformaadilisi fotokapasid ja fotolõuendeid, mis sobivad erinevate interjööride sisustamiseks või meeldejääva kingituse tegemiseks. Teie poolt valitud pildi või loodud kujundusega fototapeet ilmestaks kindlasti nii teie kontorit, müügipinda kui ka kodu.

Meie juurest saate tellida ka keerukamaid tooteid, mida ehk alati trükkimisega ei osatagi seostada. Näiteks valmistame Re-board plaadist kliendi kujundusega mööblit, sisustuselemente ja messiseinu. Re-board on loodussõbralik ja 100% taaskasutatav materjal, kuna on valmistatud paberist. Seetõttu on see ka väga kerge ja üleni trükitav ning kaasaegse lõikuspingi abiga saame kokkuvõttes vägagi põnevaid asju teha. Niisugused tooted aitavad teil näiteks oma kaupluste müügipindu ja väljapanekuid atraktiivsemaks muuta, disainida ja ilmestada klientide vastuvõtu- või firma nõupidamiste ruume jmt.

Ka on valikus erinevad kalendrid, mille tellimiseks on just nüüd õige aeg!

Teeme ka pakendite prototüüpe ja pakendeid väikeseeriatena, lisaks valmistame toodetele etikette ning eri suuruste ja kujuga kleebiseid. Ja kui teil peaks olema vaja printida jooniseid või teha mõnest vanast projektist koopiaid, siis ka siin saame abiks olla.

Kogu GRANO valikuga saate tutvuda meie kodulehe toodete ja teenuste lehtedel, kus need on järjestatud tähestiku järjekorras, et neid oleks lihtne leida. See ei pruugi olla iseenesestmõistetav, et ühest trükifirmast saab tellida ka fotolõuendeid, fototapeeti, firmakingiks parkimiskella või tõesti ka mööblit. Vaadake lähemalt siit - Tooted või Teenused.

Hõlbustamaks ostuprotsessi, on meil ka oma e-pood, kust saate lihtsalt ja kiirelt tellida visiitkaarte, flaiereid, plakateid ning roll-up stende, lisaks kooli lõputööde printimist ja köitmist. Ka on valikus erinevad kalendrid, mille tellimiseks on just nüüd õige aeg! Toodete valik täieneb pidevalt.

Klientidele, kes vajavad sageli sarnaseid või samalaadseid trükiseid, pakume personaalse e-poe lahendust!

Klientidele, kes vajavad sageli sarnaseid või samalaadseid trükiseid, pakume aga personaalse e-poe lahendust - paneme sinna üles neile vajalike toodete failid, et oleks mugav teha kordustellimusi. Teie e-tellimiskeskkonnas võiksid olla ju kõikide töötajate visiitkaartide, pakutavate toodete-teenuste flaierite või reklaamkataloogide ja ka muude sageli vajaminevate trükiste failid – kordustrüki tellimiseks peate vaid soovitud failid ära märkima, sisestama kogused ja esitama tellimuse ning protsess teie materjalide tootmiseks käivitubki! Pakub huvi? Sellisel juhul võtke meiega ühendust aadressil [email protected] ja tutvustame seda teenust lähemalt.

Meil on Tallinnas kaks esindust, üks südalinnas Rävala puiesteel ning teine Mustamäe teel. Rävala pst esinduses teeme ka väiksemaid ootetöid, kui vahel on midagi tõesti kohe vaja – prindime, skaneerime, teeme koopiaid, köidame - just seda, mida parasjagu kliendile tarvis on.

Tellimused ning hinnapäringud saatke meie müügiosakonda aadressil [email protected] või küsige lisainfot telefonil 650 6072.

Üha kiireneva elutempo juures oskab igaüks hinnata võimalusi, mis aitavad säästa aega ja energiat. Seetõttu soovimegi olla teile toeks meie laia trükiteenuste valikuga!

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700