Autor: Sekretär.ee • 12. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nipernaadi Rännak ehk meeskonnamäng Eesti looduses tundmatu rändaja moodi

Nipernaadi rännak on seiklusfirma 360 KRAADI poolt korraldatav uus Eesti-teemaline maastikuviktoriin meeskondadele. Selles mängus saate olla nagu Nipernaadi ja lähiümbruse loodus on kui Eestimaa, mida mööda vaba hingena ringi rännata.
Foto: Shutterstock

Igas Nipernaadi rännaku peatuspunktis tuleb Nipernaadi „paunast“ tõmmata välja vastus küsimusele, mida inimesed erinevas paigus vajavad. Luisata mängus ei tohi ja kui vastate õigesti, saate kiita.

Luisata pole ilus, aga vahel on luisata kasulik

Tegemist on tiimidevahelise võistlusega ja kui teil õnnestub konkurente läbi lustaka luiskamise haneks tõmmata ning nad valele teele suunata, siis nende kiituste skoor väheneb. Kaardil on kogu mängu vältel ka teiste tiimide liikumine näha ning eduka "jänesehaagi" korral saate teiste skoori vähendada.

Mäng sobib nii nautlejatele kui võitjatele

Rännakut saab nautida ka rahulikult jalutades ja loodust nautides. Et keegi peab siiski võitma ja just Sinul on see plaan, siis tasub nuputada ja aega ning teekonda planeerida selliselt, et mängu ajalises keskpunktis oleks kõige rohkem energiat. Mängu keskpunkt ehk ‘’Keskpäev’’ saabub täpselt mängu keskel ning siis on ettenähtud ajal võimalik koguda topeltskoore.

Planeerimine ja tempokas vahesprint lisavad põnevust ja ootamatuid olukordi, mida on lõbus mängu kokkuvõtet tehes koos läbi arutada.

Nipernaadi kombel ööd metsas või jõekäärus veetma ei pea - mäng kestab orienteeruvalt 2 tundi. Päikeseloojanguks tuleb hulkurielu maha jätta ja tavaellu tagasi pöörduda. Rahulikus tempos jalutatakse 2-6 kilomeetrit. Tegemist on mänguga, mis soodustab looduse keskel läbi seikluste heade suhete ja meeskonnatöö teket, mis hilisemas töörutiinis kindlasti positiivseid tulemusi toob. Mäng on sobiv erineva suurusega tiimidele alustades 10st inimesest kuni 300ni.

Seiklusfirma 360 KRAADI korraldab meeskonnatöö tegevusi, mänge ja matkasid üle terve Eesti. Nende põnevate teenuste hulka kuuluvad nii tiimitöömängud, meeskonnakoolitused, matkad kui ka erinevad firmaüritused looduses, linnas ja turismitaludes. Tutvu pakutavate võimalustega kodulehel www.360.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700