22. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teie erakordne firmaüritus Baltikumi kõrgeimal mäel

Kiviõli seikluskeskus avas eelmisel suvel oma erakordsel maastikul 15 spordi- ja vabaajategevusega uue elamuspargi, mis nimetati lausa 2018 aasta parimaks turismiprojektiks Põhja-Eestis. Nüüd saavad 90m kõrgusele tehismäele esmakordselt uut kvaliteeti katsetama tulla ka kõikvõimalikud firmaüritused.

Miks minna ettevõttega Kiviõlisse?

Paljud ettevõtted on käinud kindlasti Kiviõlis talvel Eesti pikimaid mäesuusanõlvu nautimas. Nüüd on lisatud Eesti firmaürituste kaardile ainulaadseid kogemusi pakkuv elamuspark ka kevadest sügiseni. Baltikumi kõrgeimal tehismäel asuvas kvaliteetse taristuga seikluskeskuses on lisaks ainulaadsele asukohale olemas kõik traditsioonilise firmaürituse jaoks vajalik: seminariruumid, kvaliteetne toitlustus, saunad ning majutus kuni 40 inimesele.

Uue elamuspargiga lisandus firmade suvepäevade, seminari- või motivatsioonipäevade sisustamiseks suur hulk põnevaid välitegevusi nagu põnevkivikaevandus, asfaltkattega mägiautorada, Baltikumi kiireim trosslaskumine, rattapark, kõrgseikluspark jpm lõbusat. Paljud tegevused võimaldavad ka kollektiivis põnevaid võistlusmomente korralda, et õhtu hilisemas faasis saaks kõiki osalejaid pidulikult tunnustada.

Päringute lihtsustamiseks on keskuse kodulehel pandud kokku motivatsioonipäeva näidispakett koos hindadega, mille baasil on lihtne oma soovide ja võimaluste vahel selgusele jõuda.

Kuna suvehooajal on tegemist kogupere elamuspargiga, siis sobib tuhamägi suurepäraselt ka pereformaadis firmaürituste korraldamiseks:

Kiviõli tundub kuidagi kaugel?

Üldjuhul on Kiviõli lähemal kui sa arvad, sest asub see juu Tallinnast ja Tartust vaid pooleteisetunni kaugusel – nagu sõidaks Tallinnast Pärnusse. Tee on mõnus ja turvaline ning suuremad seiklejad saavad soovi korral Tallinnast kasvõi rongiga kohale seigelda. Kes soovib Kiviõli ümbruses veel ringi vaadata neile saab koduteele julgelt soovitada teisi lähedalasuvaid külastuspaiku nagu Aidu veespordikeskus, Eesti Kaevandusmuuseum, Ojasaare Golfikeskus ning Tulivee rannarestoran.

Valige ise oma seiklus!

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700