Autor: Kadri Siibak • 24. september 2019

3 praktilist nõuannet sobivaima kalendri valimiseks

Uus aasta on õige pea käes. Taas on käes aeg valida ja tellida kalendrid 2020. aastaks, et ka uus aasta oleks sama hästi planeeritud ja toimekas kui käesolev. Oleme pannud kirja mõned nõuanded, et uue aasta kalendri valmimine ja tellimine sujuks kiirelt, mugavalt ja lihtsalt. Nõuandeid ja praktilisi soovitusi jagab Joone müügijuht Siim Rostin.

Pane paika kalendri eesmärk: asendamatu tööriist või kõnekas kingitus

Kalendri planeerimist tasub alustada sellest, et mõelda läbi, milline on 2020. aasta kalendri peamine eesmärk, alustab Siim Rostin.

Mõtle läbi:

- kas on tegemist praktilise abivahendiga töö ja tegevuste planeerimisel?

- või on kalender hoopis eridisainiga bränditud aastalõpukingitus klientidele ja partneritele, millel on eelkõige esteetilised ja turunduslikud eesmärgid?

Praktilisemat laadi kalendri puhul tuleb eelkõige silmas pidada kasutajamugavust, toob Siim välja järgmise detaili. Seega vajavad läbimõtlemist kalendri formaat ja kasutamise viisid:

- kas kalendrit kasutatakse peamiselt seinal või laual?

- kas kalender peab olema nähtav ja loetav lähedalt, või pigem distantsilt? See määrab suuresti nii kalendri, kui ka kirjatüübi ja numbrite suuruse.

- kas kalender näitab korraga ühte või kolme kuud?

- kas kõik kolm kuud on ühe suurusega või on eelnev ja järgnev kuu väiksemad?

Sobivaid võimalusi pakuvad monokalender, triokalender ja lauakalender.

Eksklusiivse bränditud kalendri puhul algab planeerimine ideest ja kontseptsioonist – just sel moel valmib uueks aastaks ettevõtte näoga kooskõlas olev erilahendus. Siim Rostin toob välja, et Joonel on pikaaegne kogemus erinevate disaini- ja trükilahenduste loomisel ja teostamisel, mistõttu julgustab ta kindlasti pöörduma juba esimeste mõtetega Joone meeskonna poole, et üheskoos sobiv kalender 2020 luua.

Vali sobiv kalender või räägi oma ideest: tuttav valik või wow-efekt

Kiireks, lihtsaks ja mugavaks tellimiseks oleme kujundanud ilusa disainiga kalendripõhjad, mida saame täiendada vastavalt Sinu ettevõtte vajadustele. Sinu ülesandeks jääb saata meile oma logo, fotod, värvi- ja kujundussoovid. Rostin lisab, et kindlasti saab kalendaariumisse lisada ka ettevõtte jaoks olulisi tähtpäevi ja muud olulist infot.

Siim annab ülevaate ka populaarsetest kalendritüüpidest:

Monokalender

- üks kuu ühel lehel

- üks pilt

- kammköide

- erinevad keeled

- standardmõõdud 297 x 420 mm

- kuupäevamärkija

Triokalender

- kolm kuud korraga

- üks pilt

- kammköide

- erinevad keeled

- standardmõõdud 297 x 620 mm

- kuupäevamärkija

Lauakalender

- igal kuul erinev pilt

- kammköide

- kartongist raam lauale asetamiseks

- standardmõõdud A5, A65

Erilahendusega kalender

- unikaalne lahendus

- eridisain

- hea idee klientide ja partneritele jõulukingituseks

Usalda professionaale – Joone kogenud meeskond saab hästi hakkama ka keerulist käsitööd nõudvate erilahenduste teostamisega disainist kinkepakendini. “Räägi meile oma ideest,” julgustab Siim Rostin veelkord võtma ühendust ja küsima nõu asjatundjatelt. Koos leiame soovitud lahenduse, et kalendrid 2020 saaksid sinu soovidele, vajadustele ja võimalustele vastavad.

Abikäsi kiirel aastalõpul: vali õiged partnerid ja säästa oma aega

Viimase soovitusena toob Siim välja võimaluse delegeerida kogu kalendritega seotud logistika Joone tiimile. Lisaks disaini- ja trükiteenustele pakume terviklahendusi, et ulatada Sulle kiirel aastalõpul vajalik abikäsi.

Meie juures saad kalendrid sobivalt pakendada; pakendamisteenused pakuvad erinevaid võimalusi kiletamisest keskkonda säästvate pakendamisviisideni. Pakendamisteenustest saad lugeda lähemalt SIIN. Omame pikaajalist kogemust ja valmidust korraldada ka kalendrite kohaletoimetamine sh otsepostituse alal Eestisse ja välisriikidesse. Otsepostitusest saad lugeda lähemalt SIIN.

Joon aitab!

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700