Autor: Sekretär.ee • 22. november 2019

3 erilist restorani jõulusündmuste korraldamiseks

Võimsalt ja läbimõeldult korraldatud firmaüritused on suurepärane viis meeskonnaliikmeid motiveerida ja näidata neile, et neid väärtustatakse. Lisaks on firma jõulupidu sobiv mööduvast aastast positiivse meenutamiseks ja tublimate tänamiseks. Äärmiselt olulist rolli mängib aga ka õige, peomeeleolu soodustav õhustik. Sobivat kohta ei pea kauem otsima - pakume välja mõned head variandid.

PLATZ - killuke hubasust ja iidset ajalugu

Restoran Platz on meeldiv valik erinevateks olukordadeks, mille üks komponent on kvaliteetne restoranikogemus. Rotermanni kvartal Tallinnas on paik, kus kohtuvad iidne ajalugu ja moderne tänapäev. Kvartali keskel, otse Coca-Cola taga asuv Platz jääb mugavalt tulekuteele ükskõik millisest pealinna osast tulles.

Foto: MARTIN DREMLJUGA
Foto: MARTIN DREMLJUGA

HEA LAHENDUS MITMEKS PUHUKS KOOS MITMEKÜLGSE TOIDUVALIKUGA

Restorani interjöör on ilus ja hubane, pakkudes suurepärast võimalust argielust välja astumiseks. Koht sobib hästi suurema seltskonna väärikaks lõuna- või õhtusöögiks – väikesed lauad saab lükata kokku üheks pikaks või mitmeks väiksemaks lauaks. Ühtlasi on restoranil kaks eraldi saali ning vajadusel saab kasutada restorani mõlemat saali erapeoks. Platz sobib hästi ka ärilõunaks või õhtusöögiks mõttekaaslastega.

Suurepärane toiduvalik ja väärikas joogikaart võivad olla positiivseks toetajaks nii meeldivale kui ka keerulisele vestlusele. Restoran sobib ka romantiliseks istumiseks. Maitsvad toidud ning meeldiv õhkkond muudavad mõnusa meeleolu veelgi paremaks.

Restorani Platz à la carte’i menüü loojaks on pikaajalise kogemusega peakokk Argo Ots. Menüü on meeldivalt mitmekülgne, pakkudes häid toiduvalikuid väga erinevale maitsele. Hea enesetundega saab Platzi kokkade meistritööd nautida nii vegan kui ka lihasõber. Mereannid on koha leidnud suupistete ja eelroogade hulgas. Samuti on Platzi magustoidud taevalikult maitsvad. Tule oma seltskonnaga ja naudi suussulavaid maitseelamusi keset kaunist interjööri.

TUTVU Platzi värske jõulumenüüga ⟶ SIIN

RIBE – restoran, mis on juba 12 aastat pakkunud parimat

Kümne tegutsemisaastaga on Tallinna vanalinnas Vene tänaval asuv restoran Ribe kujunenud paljude gurmaanide lemmikpaigaks. Aasta-aastalt on Ribe püsinud ka restoranide edetabeli esikümnes ja saavutanud mainekal Silverspoon konkursil casual dining'u kategooriavõidu. Silverspoon on Eesti esimene gastronoomiakonkurss, mille eesmärk on väärtustada ja arendada toidukultuuri Eestis. Ribe tugevused on olnud järjepidevad ja tunnustust on jagunud igasse tegutsemisaastasse - nii valiti Ribe 2015. aastal esmakordselt ka Skandinaavia restoranide giidi „White Guide” Eesti parimate restoranide hulka.

Foto: MARTIN DREMLJUGA
Foto: MARTIN DREMLJUGA

UNIKAALSUS ESIMESEST PILGUST NING TEENINDUS, MIS JÄÄB MEELDE

Ribe on mitmes mõttes eriline paik. Läbi kahe korruse paiknev restoran on üheaegselt nii suur kui ka väike – sest sinna mahub palju inimesi, ent endiselt on kerge leida piisavalt eraldatud ja õdusat kohta. Restorani sisekujunduses (autor Katrin Koljak) kohtuvad urbanistlik modernsus, vanalinna sobivad elemendid ning mugavus.

Ribe teenindus on ajakirjanduses ja erialaspetsialistide hulgas kõrgelt hinnatud ja levinud on ütlus, et Ribesse tuled nagu vanade heade sõprade juurde. Teenindajatel jagub tähelepanelikkust, sõbralikkust, professionaalsust ja ''see miski'', mida päris hästi kirjeldada ei oska, kuid alati Ribesse tagasi toob.

Ribe võimas veiniriiul pole samuti pelgalt dekoratsioon. Veinikaarti kuulub ligi 120 erinevat veini, millest osa puhul on restoran ise maaletoojaks. Toidu ja joogi kooskõla on peakokk Rado Mitro ja sommeljee Natalja Kudinova poolt peensusteni lihvitud. Selle tulemusena on kokku pandud kooslused, mis võivad esmapilgul olla üllatavad, kuid maitsmisel veendud suurepärases harmoonias

TUTVU Ribe värske jõulumenüüga ⟶ SIIN

RADIO – hubane restoran Kadriorus

Restoran Radio asub telemaja taga Kadrioru piiril. Radio on avatud olnud napilt aasta, kuid leidnud selle ajaga tee sügavale nii Kadrioru kohalike elanike kui ka teiste linlaste südametesse.

Foto: MARTIN DREMLJUGA
Foto: MARTIN DREMLJUGA

Radiosse sisse astudes avaneb vaade maast laeni akendest ja ruumist, milles paiknevad mõnusad sohvad ja rohelust loovad taimed. Restoranis valitsev mõnus ja hubane õhkkond on meeldejäävate sündmuste korraldamiseks ideaalne.

Tavapärasest erilisemat õhkkonda loob restoranis külalisi tervitav avatud köök, mis annab võimaluse oma silmaga jälgida piduroogade valmimist. Radio toorained on värsked, hooajalised ning kvaliteetsed ja seda on tunda igas suutäies. Lisaks toidule ei saa tähelepanuta jätta ka veinivalikut - igapäevaselt on restoranis külaliste rõõmuks professionaalne sommeljee Tanel, kelle käe läbi jõuab iga külaliseni just tema soovidele vastav ja toiduga sobiv jook.

TUTVU Radio värske jõulumenüüga ⟶ SIIN

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700