Autor: Tiit Niilo • 22. november 2019

7 tärni kingitus Nopri talust

Sinu poole pöördub Nopri piimamees Tiit, kelle vastutusel on 21 aastat kogu Eestimaale ehtsat piimakraami toodetud. Hiljuti seadsime kogu meeskonnale kõrge eesmärgi – toota Eesti puhtaimat piima ja sellest piimast parimaid tooteid.
Oleme oma juustutootmisega jõudnud tasemeni, mil soovime pakkuda seda jõulukinkideks Sinu kallitele sõpradele, partneritele…
Vali endale meeltmööda komplektid, vormista tellimus ning võid kindel olla – kingisaaja on Sulle tänulik!
Kogu nimistu meie kinkepakkidest leiad www.nopripood.ee.
Kui Sul on eriline idee teha midagi teistsugust, siis võta meiega kindlasti ühendust ja mõtleme üheskoos midagi lahedat välja. Helista Joonasele (530 60049) või saada enda ettepanek/päring [email protected].
Vaata videost järele, kuidas Eesti Puhtaimast Piimast valmistatakse Nopri talus juuste.
Ettepaneku läbilugemise eest tänulikult, Tiit Niilo, pakkumise sisu eest täisvastutaja, kuuendat põlve talumees.
Tiit
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700