Autor: Eve Aus • 3. detsember 2019

Kinkides keeli, kingid maailma ja säästad planeeti

Teeks sel aastal teisiti! Kingiks endale, sõpradele, lähedastele ja töökaaslastele hoopis võimaluse uut keelt õppida! Või juba õpitut korrata! Sellisel moel säästame loodust ja kingime midagi, mis ei vanane, on alati kaasas, aitab suhelda ja avab tee uute võimaluste ja kultuurideni.

Keeli omandatakse väga erinevalt. Emakeel on esimene, mida kuuleme ja milles ennast edaspidi kõige paremini väljendame. Siis tulevad kohustuslikud koolitunnid ja sealtkaudu juba esimene teadlik keeleõppe kogemus: peamiselt innustav ja edasiviiv, vahel mitte nii positiivne. Edasine sõltub meie vajadustest ja valikutest. Keel ei tunne piire ja väikese rahvana on keelteoskus meile väga vajalik. Tsiteerides Nelson Mandelat-: “Suheldes inimesega keeles, mida ta mõistab, puudutad sa tema pead. Suheldes inimesega tema emakeeles, puudutad sa tema südant.”

Kahekümne viie tegutsemisaastaga on Multilingua Keelekeskusel olnud rõõm ja au jagada keeleõppevõimalusi tuhandetele inimestele. Kogu selle aja on Multilingua ise samuti õppinud ja arenenud. Nii leidubki tänases valikus erinevaid keeleõppe võimalusi absoluutselt igaühele: täiskasvanutele ja lastele, koos ja üksinda, Eestis või välismaal. Uudsete õppevormide tutvustamiseks on allpool lühike iseloomustus kõigi pakutavate variantide kohta. Huvi korral võtke kindlasti julgelt Multilinguaga ühendust ja/või uurige kodulehelt põhjalikumaid kirjeldusi.

Kinkekaardi vormistamiseks helistage 6408540 või kirjutage [email protected].

Loodame väga, et mõni pakutavatest keeleõppevõimalustest leiab tee Teie lähedaste kingikotti!

Keeleõppevõimalused Multilinguas

Keelekursused

On kõige tavapärasem õppimisviis, mis sobib väga hästi alustamiseks, aga ka oma keeletaseme värskendamiseks sobivas tasemegrupis. Valikus on 20 keelt erinevatel tasemetel, mille hulgast leiad kindlasti just selle õige.

Erialakeele õpe

Erialakeele kursused on praktilise tööalase suunitlusega, arvestades paindlikult ala spetsiifikat ja terminoloogiat.

Ettevõtetele

Ettevõtetele pakutavate kursuste valik on Multilinguas väga lai:

• Ingliskeelne ärisuhtlus e-kirja teel, mis sobib nii meeskonnale, kui üksikisikule, kellel on vajalik suhelda kirjalikult rahvusvahelises keskkonnas.

• Ingliskeelne suhtlemiskunsti kursus töötajatele erinevatest valdkondadest, kelle töökeskkond vajab oskust motiveerida, veenda, kuulata ja kehtestada ennast inglise keeles.

• Inglise keele coaching on kombinatsioon keeleõppest ja enesearengu treenigust, mille käigus õpitakse seadma eesmärke ja looma strateegiaid lähtudes individuaalsetest vajadustest.

Individuaalõpe

Individuaalõpe on väga tulemuslik õppevorm. Õppija saab endale personaalse koolituskava ja valib ise tundide toimumisaja ja sageduse, samuti kursuse pikkuse ja mahu.

Multi-Skype õpe

See on üks individuaalõppe vorme, kus keeletund toimub Skype’i teel. Selline õpe sobib liikuva eluviisi ja tiheda ajagraafikuga inimestele, samuti nendele õppijatele, kes ei ela Tallinnas. Multi-Skype tunde võib kombineerida traditsiooniliste individuaaltundidega.

Keeleõpe välismaal

Keelekeskkond on võimalus õppida igal sammul. Multilingua on valmis pakkuma täispaketti, mis sisaldab keelekursust, ööbimist, lennujaamatransfeere, ekskursioone ja toitlustamist.

• Keelekursused täiskasvanule on hea võimalus täiendada oma senist keeleoskust ja õpitut ka kohe proovile panna.

• Keeleõppe motivatsioonipakett eraisikule või ettevõttele sobib hästi firmadele, kes hoolivad oma töötajate arengust ja soovivad neile pakkuda põnevat väljakutset.

• 50+ paketid koguvad maailmas üha enam populaarsust, võimaldades mugavalt ühendada õppimist ja reisimist.

• Perekursused on kogu perele sobiv keeleõppevorm, kus pereliikmetel on võimalik õppida erinevatel keeletasemetel ja soovi korral leida ka lastele hoid ja huvitegevused.

Keeleõpe lastele

Sellest sügisest on Multilinguas mõeldud ka pere noorematele liikmetele. Tegutsemist alustas nädalavahetuseti toimuv Laste Keeleklubi, kus juba alates viiendast eluaastast saab keelt omandada läbi mängu ja huvitavate tegevuste. Klubi reegliks on kogu tegevuse toimumine ainult õpitavas keeles.

PAKI OMA KINGIKOTTI KEELEÕPE MULTILINGUAS!

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700