Autor: Sekretär.ee • 7. detsember 2020

Revolutsioon Eesti toitlustusmaastikul!

Toitlustamises tehakse tõeliselt revolutsiooni – uuendustele orienteeritud eCarmen pakub nüüdsest täislahendust, mis tähendab seda, et klient saab peo korraldamiseks tellida kõik vajaliku internetikeskkonnast – nii toidud, joogid, serviisi kui ka teeninduse.
Foto: eCarmen

„Me nimetame eCarmeni teenuse täienemist toitlustamise maastiku revolutsiooniks, sest mitte kunagi varem ei ole catering’i tellimine olnud oma kodusele või kontorisündmusele nii lihtne kui praegu,ˮ kommenteeris eCarmeni arendusjuht Kaisa Tiik.

eCarmeni teenus on tema sõnul niivõrd arenenud, et nüüd saab seda võrrelda täislahendusega toitlustusteenusega. Läbi eCarmeni veebipoe on võimalik katta rikkalik peolaud, mis sisaldab külma lauda, sooja toitu ja magusrooga. Lisaks maitsvale toidule pakutakse nüüd ka nii serviisi renti kui ka teenindust.

Serviisi rendist rääkides ütleb Tiik, et eCarmen on valmis komplekteerinud lauanõude komplekti hinnaga kaks eurot ühe inimese kohta, mille abil saab kaetud nii külm-, soe- kui ka maguslaud. Komplekt sisaldab kogu toitlustuseks vajaminevat serviisi ehk nii taldrikuid, söögiriistu kui ka klaase.

Foto: eCarmen

Täislahendus puudutab ka teenindust, mis tähendab, et tellimust vormistades saab klient ise hinnata, kas vajab oma peo korraldamiseks peolaua ettevalmistust ja peojärgset koristust või hoopiski personaalset teenindust oma sündmuse paremaks sujumiseks.

Arendusjuht lisab, et peamine vahe võrreldes eCarmeni varasema catering’i ja praeguse veebipoe teenusega on see, et kui varem pidi klient Carmen Cateringi müügiosakonnale päringu esitama ning seejärel müügijuhi kokku pandud hinnapakkumist ootama jääma, siis nüüd on pakkumine üksnes paari hiireklõpsu kaugusel.

„See tähendab, et ühe meeleoluka peo korraldamine on nüüd väga lihtsaks tehtud, sest klient ei pea enam pakkumist ootama jääma, kuna kogu toitlustusteenuse pakkumise saab ise e-poes kokku panna. See teeb catering’i tellimise lihtsamaks, mugavamaks ja läbipaistvamaks,ˮ sõnab Tiik.„Külaliste võõrustamine on täis rõõmu, aga eriti lõbus on siis, kui saad oma peol end külalisena tunda!ˮ ütleb ta lõpetuseks.

Kuigi toitlustus laieneb nii nagu teisedki sektorid aina enam internetti, siis tavapärane toitlustuse tellimine ei kao mitte kuhugi ja jätkub edaspidi täpselt samamoodi.

Seega on meie klientidel praegu kaks valikut, kuidas oma tellimus esitada! Tellimusi on võimalik esitada nii e-poe kaudu kui ka suheldes otse meie müügijuhtidega meiliaadressil [email protected] või telefonil 655 6698.

Foto: eCarmen
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700