Autor: Kinkston OÜ • 30. november 2021

Firmasisesed kingid

Töötajate kingitused on oluline valdkond äri-ja reklaamkingituste maailmas. Kirjutame lähemalt, miks, kellele ja millepärast on vajalik teha firmasiseselt personalile kingitusi. Valisime välja 5 peamist põhjust, millepärast oma töötajaid meenetega meeles pidada.
Töötaja sünnipäevakink

1.Töötaja sünnipäevakink

Töötaja sünnipäevad on pidupäevad ja parim viis oma töötajat premeerida on kvaliteetne firmakingitus. Selleks puhuks soovitame teha veidikene eeltööd ja tundma õppida oma töötajaid ning uurida välja, millised on nende huvid, hobid ja elustiil, et kingitus saaks olla personaalne. Samas annaks edasi ettevõtte brändi sõnumit ning toetaks juhtimise eesmärke. Meie kataloogis on lai valik riideid, kodu ja köögitekstiili, elektroonikat, mida on võimalik personaliseerida vastavalt kliendi soovidele.

Meie soovitused sünnipäevakingitusteks on kinkida midagi praktilist. Mõned näited:

- Personaliseeritud kodu- ja köögitarbed

- Isikupärane tekstiiltoode

- Kvaliteetne kõlar

-Praktiline jope või softshell

- Töötaja nimelised jooginõud ja maiustused

Kõiki neid valikuid on võimalik kohandada vastavalt vajadusele. Tootele on hea lisada firma sümboolika kui ka näiteks töötaja nimi ja tore tunnustav sõnum.

2.Töövahendid

Personaliseeritud kontoritarbed on hea viis kuidas tekitada meeskonna tunnet ja garanteerida töötajatele kvaliteetsed töövahendid, mis on samaaegselt ka erilised ja personaalsed. Firma, kes pakub oma töötajatele kvaliteetseid töövahendeid, mida on võimalik kontoris pidevalt kasutada tõstab oma usaldusväärsust enda meeskonna silmis.

Meie soovitused:

- Vormiriided, millega on hea luua ühtsustunnet.

-Kontoritarbed, mis on praktilised ja leiavad igapäevaselt kasutust.

- Sülearvuti- ja dokumendikotid, millega on mugav käia tööl.

3.Ettevõtte üritused

Klassikalised firmaüritused on suve ja talvepäevad, mida korraldatakse nii väikestes kui ka suurtes firmades. Ideaalne võimalus kasvatada meeskonna tunnet ja ühtekuuluvust. Sellistel sündmustel on alati kasulik premeerida töötajaid kvaliteetsete firmameenetega. Kingitusi saab jagada nii võistluste raames kui ka tunnustuse eesmärgil. Motivatsiooniürituste hulka saab lugeda ka firmale olulised tähtpäevad nagu firma asutamise aastapäevad, edukad saavutused või jõulise kasvu tähistamine.

Meie soovitused

-Promotooted, mida on hea jagada suurematel üritustel.

-Firma logoga riideesemed on väga mitmekülgsed ja neid on võimalik kasutada nii spordiüritustel kui ka motivatsioonipäevadel.

-Vaba aja tooted, mis tõstavad tuju ning on kasulikud ja praktilised tooted väljaspool töökeskkonda.

-Mängud aitavad vaba aega lõbusalt sisustada.

4.Töötaja tunnustamine (firmasisesed võistlused, eesmärgi täitmine, töö aastapäevade tähistamine, ettevõttest lahkumine)

Ei ole midagi paremat kui motiveeritud ja lojaalne töötaja. Miks see on ühele firmale oluline?

Kuidas premeerida staažikat töötajat? Peale rahalise kompensatsiooni ja heade sõnade tuleks firmal näidata omapoolset tänu töötaja pikaaegsele panustamisele firma edendamisel ja kasvule kaasaaitamisel. Töötaja on tööandja kõige suurem vara, sest esindab tööandjat nii tööl olles kui ka vabal ajal. Seega tasub panustada vastastiku kasulikule suhtele. Head kingitused tunnustamaks töötaja staaži:

- Personaliseeritud söögi- ja jooginõud. Nimelised kruusid, termosed ja toidukarbid on praktilised ja vajalikud esemed, eriti suurtes kollektiivides.

- Selja- ja spordikotid, millega on mugav tööl ja trennis käia.

- Video- ja virtuaalreaalsuse tooted sobivad heaks kingituseks oma nutikatele töötajatele.

- Kõrvaklapid on hea praktiline abivahend kui soovid privaatsemat aega.

- Tööriistad, miks mitte kinkida, midagi praktilist, et tunnustada oma täpseid ja korrektseid töötajaid.

5. Jõulukingid

Viimaseks ei saa me mainimata jätta jõule. Tähtsad pühad täis rõõmu ja tänutundeid. Jõuluperioodil on võimalik premeerida oma töötajaid nii suuremate kui ka väiksemate kingitustega, et avaldada neile tänu korda läinud aasta ja tubli töö eest. Võimalus on meeles pidada ka töötajate pereliikmeid, eriti lapsi. Jõulukingitused võivad olla nii üldisemad kollektiivi kingitused kui ka personaliseeritud, näiteks töötaja nimega. Oleme pika tegutsemisaja jooksul näinud palju vahvaid lahendusi kuidas erinevad firmad enda töötajaid ja koostööpartnereid tunnustavad ja tänavad.

Meie mõned soovitused jõulukinkide osas on järgnevad:

- Kõikvõimalikud maiustused on alati jõuludel väga menukad, kuna armastus käib kõhu kaudu ning tõstab tuju enne võidukat aasta lõppu.

- Helkurtooted, mis on pimedal ajal üks praktilisemaid kingitusi. Helkurtooteid on väga mitmesuguseid alustades tavalistest väikestest helkuritest lõpetades suurte helkurseljakottide ja jopedega. See praktiline ese on tänuväärt kingitus, mis pakub kindlasti kingisaajale rõõmu.

- Elektroonika on meie igapäevakaaslane seega on alati kindel valik kinkida, kas akupankasid, kõrvaklappe või juhtmevabu kõlareid, mis on praktilised ja leiavad kindlasti kasutust. Kõik elektroonika lisaseadmed on ka väga populaarsed, kuna on praktilised ja vajalikud esemed.

See nimekiri ei ole lõplik ja alati leiab veel põhjuseid, miks oma töötajaid firmameenetega premeerida. Et töötajate inspireerimine Teile lihtsamaks teha võtke ühendust meie projektijuhtidega, külastage meie näidisterohket näidistesaali, pidevalt täienevat kodulehte või kirjutage [email protected]. Meie projektijuhid on kogenud rõõmuleidjad.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700