Autor: Eesti Artistide Agentuur • 17. jaanuar 2022

Kuidas korraldada pidu ilma oma töökohta ohtu seadmata?

Kes on peokorraldusega kokku puutunud, teab, millist peavalu võib see tekitada. Mõnda aega sellega tegeledes oled sa ilmselt omad vitsad kätte saanud, palju ebameeldivaid olukordi on tulnud lahendada ja ehk oled sa nendest ka õppinud.

Kui peokorralduses tugineda ainult rahalisele poolele võib ette tulla palju ebameeldivusi, mille lahendamine võib tekitada sulle tohutut stressi või maksta sulle sinu töökoha. Mis on selle kõige taga? Millele tuleks valikuid tehes tähelepanu pöörata?

Hea peokorralduse organiseerimine sõltub kvaliteedi leidmises.

Paljude puhul seab peokorralduses ilmselt piirid raha. Hakatakse otsima odavamaid lahendusi ja siit tekivadki lõpuks probleemid.

Kui võtta muusik, õhtujuht peole ainult hinda vaadates, siis on üsna kindel, et saate ka vähem, kui ehk aimasite, sest ilmselt ei osanud te mõningate tähelepanekute peale tullagi, mis oleks tulnud tegelikult läbi rääkida. Agentuur teab täpselt, millised küsimused ja nüansid peaksite läbi mõtlema, ehk millest teile tehtud pakkumine ja ka garantii koosneb.

Kasvõi küsimus, et mis juhtub siis, kui tekib olukord, kus teie tellitud artist, muusik või õhtujuht ei ilmu kohale.

Danel Kiik, Eesti Artistide Agentuuri tegevjuht
Teenusepakkujate poolt viimasel hetkel alt ära hüppamine on kahjuks tõesti viimasel ajal sagenenud probleem ning agentuuri juurdehindlusi ei tuleks karta. Need on pigem võrreldavad näiteks Booking.com’ga või reisikindlustusega.

Kes vastutab? Kes asendab?

Kui olete tellinud muusiku agentuuri kaudu, on teil olemas tugi, kelle poole pöörduda ja kes lahendavad Teie mured ja tekkinud probleemid. Kui ainuke kontaktisik on lubadusi andnud bänd, kes teie kõnesid ühel hetkel enam vastu ei võta, ei vaja vist pikemat selgitustki, et olete omadega väga täbaras olukorras.

Sotsiaalmeedias on palju erinevaid gruppe, kuhu on koondunud muusikud, artistid, õhtujuhid, kes soovivad oma teenuseid müüa. Neid on seal palju- kuidas neist valida parim, usaldusväärseim? Kui saad sealt oma päringule 10+ vastust, ei anna see sulle võimalust teha parimat otsust. Kindlasti puudub sul ressurss kõikide nende pakkumiste täpsustamiseks ja analüüsimiseks. Ehk siis lõppkokkuvõttes tuleb valik sõbra, tuttava soovitusel või siis ehk mõne Facebooki grupi liikme parema jutuoskuse põhjal ja see valik ei ole enam läbimõeldud ja kvaliteetne.

Lisaks võib tekkida olukordi, kus kokkulepped on küll tehtud, kuid viimasel minutil hakatakse neid muutma ja kuna sinu korraldatud üritus on juba toimumas, siis ainuke garantii (siiski kaheldav garantii), et see toimuks, on leppida uute väljatoodud pakkumiste või tingimustega.

Eelista pigem täispaketti ja usaldusväärsust, mida pakub Eesti Artistide Agentuur. Makstes küll teinekord võib-olla veidi rohkem, kaalub see kindlasti üles viimase minuti ärevuse, kui sa ei saa olla kindel, kas kõik ikka toimib plaanipäraselt, kas on kindel, et tullakse kohale. Pigem võta garantii, et kõik laabub igaljuhul.

Eesti Artistide Agentuur pakub teenusegarantiid, mis hõlmab:

- 24/7 klienditugi;

- teenuse toimumise garantii;

- hinnagarantii;

- ootamatute olukordade lahendamine;

- ürituse kuupäevade muutmine lisatasuta;

- soovi korral abi avalike ürituse reklaamimisel Eesti Artistide Agentuuri sotsiaalmeedias

Meie portaali leiad www.eestiaa.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700