Autor: Paulig • 14. veebruar 2022

Kuidas valida kontorisse parim kohvimasin?

Hea kohvimasin on nauditavate kohvihetkede võti ja alus. Kuidas aga oma ettevõttele uut kohvimasinat valida, et investeering seda ka väärt oleks? Selles artiklis toome välja kõik võtmetegurid ja näpunäited, mida uue kohvimasina valimisel silmas tuleks pidada.

Kui suur on igapäevane kohvitarbimine?

Kohvimasinat valides on esmatähtis jälgida, mitu tassi kuuma jooki juuakse sinu ettevõttes päeva jooksul. Näiteks tarbib keskmine eestlane 2 tassi kohvi päevas. Sealjuures tuleb aga arvestada ka teesõpradega. Seega, kui sinu firmas on võrdselt nii teejoojaid kui kohviarmastajaid, on oluline leida masin, mis väljastab ka kuuma vett.

Suurema kohvitarbimisega ettevõtetes, kus juuakse üle 100 tassi päevas, sobivad hästi super-automaatsed Thermoplani kohvimasinad. Firmades, kus tarbimine on väiksem, soovitame automaatseid Jura kohvimasinaid.

Lisaks sellele tuleks jälgida, kas nõudlus kuuma joogi järele on päeva jooksul ühtlane või oleneb kellaajast. Nõudluse eripärad on olulised õige kohvimasina mudeli valimisel.

Kohvimasinate liigid

Automaatsed kohvimasinad

Millised kohvijoogid on sinu ettevõttes kõige populaarsemad? Kas eelistad värsket piima või piimapulbrit? Äkki soovid joogi sisse panna ka siirupit?

Automaatseid kohvimasinaid on võimalik programmeerida valmistama nii kuumi kui külmi kohvijooke. Nii teeb masin sulle kuumal suvepäeval külma kohvijoogi ning detsembris mõnusalt sooja cappuccino.

Mõtle esmalt läbi, milliseid kohvijooke soovid klientidele pakkuda; sellest oleneb ka aparaat, mis sinu ettevõttesse kõige paremini sobib. Üha enam koguvad populaarsust erinevad automaatsed kohvimasinad, mis valmistavad joogi vaid ühe nupuvajutusega.

Kaasaegsed automaatsed kohvimasinad suudavad valmistada nii siidist piimavahtu kui professionaalsel tasemel kohvijooke. Tänu sellele võid kindel olla, et sinu kolleegid ja kliendid saavad iga päev kohvielamuse osaliseks.

Tehnilised detailid

Mõtle välja, kuhu soovid uue kohvimasina paigutada. Vaata, kas masinal oleks tsentraalveeühendus või on sellele vaja veepaak lisada. Elektriühendust silmas pidades on vaja veenduda, et toide vastaks kohvimasina tehnilistele näitajatele.

Oleme oma koduleheküljele lisanud mitmeid filtreid ning vajalikku informatsiooni, mille abil saad erinevaid masinaid võrrelda. See teeb sulle sobiva masina leidmise lihtsamaks!

Thermoplani valikust leiad mitmesuguseid masinaid sisseehitatud moodulsüsteemiga.

Ka Jura kohvimasinatel on erinevad lisad. Mõni kohvimasin on veeühendusega, mõni mitte. Masinad, millel on “c” märge, näiteks “Jura X8c”, on veeühendusega.

Kuhu kohvimasin paigutada?

Arvesse tuleb võtta nii masina suurust kui ka kontoriruumide paigutust. Mõtle välja, kas on mõistlikum soetada üks suur või mitu väiksemat masinat. Reeglina on suurtes kontorites parem panna mitu masinat töökoha eri nurkadesse, et ühe masina juurde ei tekiks järjekorda.

Oleme iga toote kohta toonud välja ka paigaldusalase teabe, et saaksid enne valiku tegemist kontrollida uue masina sobivust ruumi.

Iga kontor on erinev ning just sulle sobiva kohvilahenduse aitab välja selgitada meie professionaalne müügimeeskond. Tänu suurele teadmistepagasile ning mitmetele kogemustele oskavad nad anda isiklikke soovitusi ning nõu nii masina paigutuse kui ka parimate lisade kohta.

Selleks, et uus kohvimasin ennast ka ära tasuks, ei tohiks seadme valikut juhuse hooleks jätta. Kõige olulisem on siiski, et uus masin maitseelamusi pakuks ja oleks sobiv teie kontorisse.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700