Autor: Kolatakso • 26. september 2022

Vabane tarbetutest asjadest! Telli Kolatakso!

Kolatakso aitab teil vabastada kontoreid, büroosid, ladusid või näiteks koridore ja keldreid ebavajalikust kolast. Selleks võib olla erinev mööbel, kontori- ja olmetehnika, erinevad pakendid (papp, penoplast, kile jne), ehitusprügi, vanad jalgrattad, raamatud jne.
Kõik Kolataksoga kogutavad jäätmed võetakse taaskasutusse

Kolatakso tegutseb kõikjal Tallinnas ja Harjumaal

Kui soovid Kolatakso teenust kasutada, tuleb esitada tellimus või sõlmida leping. Tellimust saate broneerida meie kodulehel www.kolatakso.ee. Seda saab teha ka telefonil 56 23 6002, e-posti teel [email protected] või kirjutades Facebookis Kolatakso Tallinn sõnumitesse. Meie töötajad jõuavad kokkulepitud ajal kohale ja täidavad teie tellimuse.

Kolatakso teenus eristub selle poolest, et kõik kogutavad jäätmed võetakse taaskasutusse. Küsite: kuidas on see võimalik?

Näiteks Kolatakso saadab kogutud vanapaberi taaskasutatud papi ja paberi tootmisse. Kogutud plastijäätmeid ja eelkõige vahtpolüstürooli kasutatakse uute plasttoodete tootmiseks. Tänu Kolatakso tegutsemisele toodetakse kolast sellised tooted nagu plastmööbel, soojusisolatsiooni materjalid, erinevad kaubapakendid, riided, jalanõud ja palju muud.

Kui palju maksab Kolatakso teenus? Meie hindu näete meie kodulehel. Kontori- ja olmetehnikat võtame vastu käitlemistasuta. Kirjutage e-postile või helistage telefonil 56 23 6002.

Foto: viktor

Milles seisneb Kolatakso sisu!

Kolatakso tegutseb 2006. aastast. Meie meeskond on suurepäraste tööalaste kogemustega. Aastate jooksul välja töötatud rohestrateegia aitab keskkonda parandada.

Meie moto on tänane vana diivan on homne uus tool.

Kolatakso pakub oma teenuseid nii era- kui äriklientidele. Samuti saab meilt tellida multilift konteineri teenust, mida kasutavad erinevad ettevõtted suures koguses jäätmete äraveoks.

Kolatakso pakub oma püsiklientidele lisavõimalust - klient toob jäätmed oma transpordiga meie platsile tasudes vaid käitlemistasu.

Tänades oma olemasolevaid ja uusi kliente,

Teie Kolatakso.

e-post: [email protected], www.kolatakso.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700