Autor: Kinkston Kingiagentuur • 6. oktoober 2022

Jõulukingitused oktoobris?

Sel korral räägime firma jõulukingitustest, mille peale mõtlemiseks pole kunagi liiga vara. Oleme koostanud praktilise teeviida, kuidas lihtsa vaevaga ja aegsasti oma firmale jõulukingitused varakult ära tellida, sest viimasele minutile ei tasu selliste asjadega jääda.

Mida varem mõtled, seda parem kingitus

Firmakingitused ja meened peaksid alati olema läbimõeldud, et need oleksid praktilised ja silmapaistvad. Seega tasub juba varakult mõelda, milliseid väärtusi firma soovib oma jõulukingiga edasi kanda. Jõulude ajal tehakse kingitusi nii oma töötajatele, klientidele kui ka koostööpartneritele. Need kingitused ei pea ilmtingimata samad olema, aga ühine teema tuleb kasuks valiku tegemisel. Läbimõeldud kingitus alates tootest kuni pakendini on alati hea mainekujundaja. Kingituse valikul tasub lähtuda materjalidest, toote kvaliteedist , funktsioonist ja kingisaajast. Kingitus ei ole lihtsalt asi vaid midagi enamat, millega ennast meeldejäävaks teha.

Oluline eelarve

Samamoodi tasub mõelda eelarvele. Meie pikaaegne kogemus on näidanud, et hea on igale kingisaaja rühmale panna paika eraldi eelarve. Näiteks oma töötajate kingitused, kliendi kingitused ja koostööpartnerite kingitused võivad olla erineva eelarvega, see aitab meie projektijuhtidel pakkuda just teile kõige sobivamaid tooteid ja kiirendab tunduvalt kingituste valimisprotsessi.

Kujunduselt teistmoodi

Kui firmal on väljakujunenud stiil, siis jõulud on hea aeg millegi uue proovimiseks - näiteks siduda toote kujundus pühade temaatika ja firma sümboolikaga, et tõsta jõulukingitusi tavalistest firmameenetest esile. Lisaks on võimalik teha omanäolise kujundusega kinkepakke, mis on hea viis lasta loovusel lennata. Tähtis on leida tasakaal pühademeeleolu ja firma sümboolika vahel, mis teeb kingituse ajatuks, praktiliseks ja meeldejäävaks.

Meie soovitused

Kuna toodete valik on väga suur ja tihtipeale tekib valikuväsimus, siis oleme Kinkstonis teinud teie elu lihtsamaks ja meie kodulehelt leiate eraldi jõulukategooria. Sealt leiate palju põnevat. Tõstame siinkohal esile mõned huvitavamad pakkumised:

Jõulukaunistused

Eraldi oleme välja toonud jõulukaunistuste valiku. Ehteid on erinevast materjalidest ja kujuga, neile on võimalik lisada logo või tore pühadesõnum et kasutada kaunistusi kingitustena või lihtsalt kontorikaunistusteks. Nii on võimalik luua kontoris ühtsustunnet ja pühademeeleolu.

Üllatused pikemaks perioodiks

Nagu eelmistel aastatel, on ka seekord valikus erinevad advendikalendrid. Võimalik on soetada klassikalised maiustustega kalendrid või proovida hoopis midagi uut ja panna kokku täiesti omanäoline kalender. Meie projektijuhid saavad teid mõtete ja ideedega aidata. Miks mitte teha oma töötajatele tore üllatus kiirel pühadeperioodil ja kinkida neile 12 või 24 päeva erinevaid väikseid üllatusi.

Teine praktiline ja kauakestev valik on kinkekomplektid, mida on võimalik valmis komplekteerida vastavalt teie soovile. Inspiratsiooni saate ammutada meie poolt valmis kureeritud näidiskomplektidest. Hea valik on panna kokku söödavad ja praktilist kasutust leidvad esemed, sest kui söögipoolis on otsa saanud, siis komplektis olevat kruusi või lõikelauda saab kasutada veel pikka aega.

Praktiline kingitus on alati hea valik

Tegelikult peaksid olema kõik kingitused sellised, mis leiavad kasutust, aga kui valikul jookseb mõte kokku, siis kategooriates Jõudu tööle, Kodutunde loomiseks ja Vabaaja veetmiseks leiab kindlasti kingitusi, mis on mitmekülgsed ja kasutatavad igal hooajal. Pleedid, küünlad ja köögitarvikud kannavad endas jõulumeeleolu.

Ärge unustage kõige pisemaid

Lapsed on kindlasti need, kes jõulude aja uure põnevusega kinke ootavad – ärge unustage oma töötajate ja klientide lastele rõõmu pakkuda. Selleks, et lastele huvitavaid ja tegevusrohkeid kingitusi leida on meil eraldi kategooria Lastele Üllatuseks, kus on hea valik erinevaid tooteid mänguasjadest kuni värvitavate päkapikumütsideni. Laste jõulupakid ei pea koosnema vaid kommidest ja kaisukarudest, miks mitte hoopis kinkida mõni pusle või vahva mälumäng, mida saab kasutada kogu aasta jooksul.

Millal on kõige viimane aeg?

Kõik võtab aega, alates tootmisest, transpordist, logo kandmisest tootele ja komplekteerimisest kuni kaunis kink on lõpuks valmis. Kui jõulupidu on planeeritud sellesse aastanumbrisse, on just oktoober ja novembri algus viimane aeg oma kingitellimused sisse anda. Hiljem võib juhtuda, et enam ei jõua. Meie soovitus on varuda piisavalt aega tellimise ja ürituste vahel, et kingitused jõuaksid õigeks ajaks kingisaajate juurde.

Lõpetuseks

Jõulukingi valikul ei pea alati lähtuma hooajast. Klassikalisi kingitusi võib asendada ka ootamatute üllatustega, mis vaatavad tulevikku ja tihtipeale pakuvad pikaaegsemat rõõmu. Selleks, et aasta 2022 pühad oleksid erilised ja meeldejäävad võtke ühendust meie projektijuhtidega, kes aitavad teil leida parimad lahendused. Külastage meie kodulehte ja näidistesaali, et saada inspiratsiooni ja leida just need õiged jõulukingitused!

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700