Autor: KAFO EESTI • 30. mai 2023

Kvaliteetne kohvimasin teeb igaühest barista

Ülemaailmne pandeemia tõi muutuseid paljudesse argitoimetustesse ja muutis ka inimeste harjumisi kohvitarbimises. Kui varem haarati enne töökohta jõudmist teelt kaasa maitsev latte või cappuccino, siis kodukontoritesse jäädes asuti katsetama muid viise, kuidas endale tass parimat kohvi valmistada. Kvaliteetset jooki saab täna aga nautida kordades lihtsamalt, sest me kõik saame olla iseenda elu baristad.
Foto: Hendrik Osula

Hea kohvi valmistamiseks piisab tegelikult vähesest – vaja on kvaliteetseid kohviube, endale meelepärast piima või taimset jooki ning töökindlat, mitmekülgset ja professionaalset JURA kohvimasinat ning külmikut. Kes soovib joogis ka head lisamaitset nautida, saab seda siirupit lisades.

Miks JURA espressomasin? Lihtne kasutada ja hooldada, luksuslik ja kindel

JURA masinad on enda kvaliteeti tõestanud ja kinnitanud juba aastaid. Neid on lihtne kasutada ja hooldada ning need on loodud just kasutajasõbralikkust silmas pidades. Aparaate on lihtne seadistada ning hooldamine kiire ja hõlbus.

Vähemtähtsam pole ka masinate luksuslik ning aegumatu disain – kohvimasinad pole mitte üksnes funktsionaalsed, vaid ka stiilsed.

Foto: KAFO EESTI

JURA on tuntud ka kvaliteetse järelteeninduse poolest ehk kui mõni probleem tekkima peaks, saab spetsialistide kiirele abile kindel olla.

KAFO-st saab JURA kohvimasina rentida või osta

KAFO pakub kõike, mida ühe hea kohvi valmistamiseks vaja läheb. Kohvijookide kõrval on valikus teesid ja siirupeid, mille hulgast leiab sobivaima ka kõige nõudlikuma maitsega klient.

Neile, kes masinat osta ei soovi, pakub KAFO võimalust erinevaid süsteeme ka rentida. Kindla aja järel käib KAFO hooldustehnik kontoris aparaati üle vaatamas tagades sel moel probleemivaba kasutuse.

Miks KAFO?

KAFO pakub laias valikus tooteid, sealhulgas ka premium brände nagu Lavazza. Klient saab valida enda eelistustele vastavad kohvioad.

Professionaalne järelteenindus – KAFO meeskond on spetsialiseerunud JURA kohvimasinatele ning pakub professionaalset järelteenindust. Asjatundjad aitavad masina paigaldamisel, hooldamisel ja vajadusel ka remondil.

Oma valdkonna spetsialistid – KAFO meeskond koosneb kohvivaldkonna ekspertidest, kes oskavad sind nõustada parimate valikute tegemisel ning pakuvad üksnes parimat kohvinaudingut.

Kiire tarne – KAFO tagab kiire tarne, et saaksid võimalikult kiiresti nautida oma uut JURA kohvimasinat ja maitsvat kohvi.

Vaata ka www.kafo.ee/kontor

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700