Autor: Haveli Invest • 4. september 2023

Enne töö, siis (vee)lõbu!

Foto: Virgo Haan
Septembrikuu on toonud meid tagasi töölainele ning koosolekud, seminarid, koolitused ja tiimiüritused vajavad korraldamist. Küll on vaja ühele osalejale lisaks majutust, teisele lõõgastumist saunas, kolmandale on kindlasti oluline võimalus autoga ukse alla sõita ning neljandal on soov peale üritust linnamelusse sukelduda. Kõige targem on sellisel juhul leida koht, kus saab kerge vaevaga kõik vajaliku korraldada ning samas täita ka kõige nõudlikuma osaleja soovid.

Tallinna südames unikaalses Rotermanni kvartalis asuv Metropol Spa Hotel on oma suurepärase asukohaga parim valik nii äri-, konverentsi- kui ka puhkusereisiks. Hotellis on 137 mugavat numbrituba, spaa-ja lõõgastuskeskus, jõusaal, mitu erinäolist restorani ning konverentsiruumid.

Foto: MARTIN DREMLJUGA

Vaid lühike jalutuskäik viib mere äärde, poodlema või avastama ainulaadset Tallinna vanalinna. Kaugemale pääseb mugavalt nii ühistranspordi, tõukeratta kui autoga. Kuigi tõtt-öelda ei ole vaja aga üldse kuhugi kaugemale minna, sest Rotermanni kvartali poed, vinoteegid ja toidukohad on linna parimate seas ning hotelli enda baar, restoranid ja lõõgastuskeskuse pakkumised suudavad rahuldada ka kõige nõudlikuma külastaja vajadused.

Foto: MARTIN DREMLJUGA

Igast üritusest saab sündmus

Hotelli kolmandal korrusel asuv konverentsikeskus on mõnusalt hubane aga samas piisavalt suur, et mahutada kuni 120 inimest. See on suurepärane näide mitmekülgsest, hästi läbi mõeldud ja kasutajate vajadustega kohanevast ruumist – eri suurusega konverentsiruume saab olenevalt olukorrast liigendada ja ühendada, pakkudes väiksemale seltskonnale hubasust ning suuremale seltskonnale avarust. Lisaks leiab konverentsikeskusest ka väiksema, kuni 12 inimest mahutava ümarlauaga saali, mis sobib suurepäraselt just privaatsemate nõupidamiste ning ärikohtumiste läbiviimiseks.

Foto: MARTIN DREMLJUGA

Kuna tühi kott püsti ei seisa, on õnnestunud ürituse üks alustaladest kindlasti ka tervislikud ning kosutavad kohvi-ja lõunapausid. Kohvipausid serveeritakse konverentsikeskuse valgusküllase klaasgaleriiga hubasel lobby-alal, kus kohvi kõrvale on võimalik nautida vaadet Rotermanni peaväljakule. Maitsvad lõuna-ning õhtusöögid ootavad aga hotelli esimesel korrusel asuvas restoranis Nomad.

Privaatne ja luksuslik

Koosolekud ja kohtumised ei pea aga jääma vaid konverentsikeskuse piiridesse. Metropol Spa kõrgeimal korrusel asuvad sviidid sobivad samuti suurepäraselt väiksemate nõupidamiste ning koosolekute pidamiseks. Mahutades kuni 8 inimest, pakuvad sviidid lisaks privaatsusele ka luksuslikku võimalust nautida sviidi rõdult avanevat kaunist vaadet unikaalsele Tallinna vanalinnale.

Foto: MARTIN DREMLJUGA

Enne töö, siis (vee)lõbu

Juba vanad eestlased teadsid mainida, et enne töö, siis lõbu – seega tegusa päeva lõpetuseks saab korrus allpool asuvas spaakeskuses nautida vee-ja saunamõnusid. Ükskõik kas eelistad Soome sauna traditsioonilist kuiva kuumust, aroomisauna meeldivat lõhnavat leili või aurusauna õrna soojust, saad valida oma keha ja vaimu kosutamiseks just sulle sobiva keskkonna. Bassein, saunad ja neli mullivanni aitavad tegusa päeva järgselt koos kolleegidega lõdvestuda või nautida hoopis lõõgastavat nädalalõppu koos perega – spaakeskust on võimalik külastada 7 päeva nädalas. Ning seda kõike on võimalik teha ka täiesti spontaanselt kuna spaakeskuse vastuvõtus on alati saadaval kvaliteetsed ujumisriided ja plätud.

Privaatsemaks olemiseks leiab spaakeskusest ka klaasseintega eraldatud lounge’i, mis mahutab kuni 15 inimest ning sobib mõne erilise sündmuse tähistamiseks lähedastega või hoopis vabamas õhkkonnas koosoleku läbiviimiseks.

Vee-ja saunamõnude asemel saab aja maha võtta aga ka hoopis spaakeskuse kõrval asuvas Lõõgastuskeskuses. Massaaž Organia CBD õliga, aroomiteraapiline pediküür valgusteraapiaga, sügavpuhastav näohooldus… Vali just endale sobiv hoolitsus ning lihtsalt naudi.

Metropol Spa Hoteli Lõõgastuskeskus on kohaliku ettevõttena võtnud endale südameasjaks toetada ka kohalikke kaubamärke ning kuni septembrikuu lõpuni saab nautida HOIA Homespa toodetest kokku kombineeritud „Suvesära“ näohoolitsust, mis annab suvepäikest nautinud nahale tagasi sära ning elujõu. Alates oktoobrist on tulemas aga juba uus ja põnev kehahoolitsus koostöös ühe väga põneva brändiga.

Vajad sa siis majutust, ruume sündmuse korraldamiseks, mõtteid meeskonna motiveerimiseks või tahad lihtsalt aja maha võtta ning nautida aega iseendale – Metropol Spa Hotel on sulle alati partneriks!

Mida Metropol Spa Hotel sulle pakub?

* asukoht Tallinna südalinnas (Roseni 9, Tallinn)

* 137 kõigi mugavustega hotellituba

* konverentsiruumid

* vee- ja saunakeskus

* lõõgastuskeskus

* jõusaal

* restoranid Nomad, Pizzanaut ja Urban Bar

NB! Metropol Hotelsi ärikliendina saad parema hinna! Küsi lisa: [email protected]

Vaata ka www.metropol.ee ja Facebook.com/MetropolSpaHotel.

Broneerimine ja lisainfo: [email protected]

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700