Autor: Vanaõue Puhkekeskus • 2. oktoober 2023

Miks on väljaspool kontorit toimuvad seminarid edukamad?

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas tõeliselt tugev ja hästi kokkutöötav meeskond sünnib? Vastus peitub tihti väljaspool kontoriseinte piire. Vanaõue Puhkekeskus pakub teile võimaluse murda rutiinist välja ja avastada uued viisid, kuidas tugevdada ettevõttes meeskonna sidet, suurendada tootlikkust ja saavutada ühised eesmärgid. Uuri lähemalt, miks just meie pakkumised aitavad teil luua tõeliselt eduka ja ühtse meeskonna!

Sel suvel valmis meie kompleksis täiesti uuenduslik Saunamaja, mis toodab oma elektri iseseisvalt katusel asuvate päikesepaneelide abil. See asub mõnusas liivaluite sopis, kõõrgete mändide varjus.

Meie uuenduslik Saunamaja on loodud eesmärgiga pakkuda teie meeskonnale kvaliteetset lõõgastumiskogemust ja samal ajal sobib selle saal ka suurepäraselt seminariruumiks. Siin saate lõõgastuda Saunumi kerise soojas embuses, arutleda olulistel teemadel ja tugevdada omavahelist sidet. Maja mahutab kuni 30 inimest ning on varustatud kõige vajalikuga, et tagada teie meeskonnale meeldiv ja produktiivne keskkond.

Uus Saunamaja: hubane koht lõõgastumiseks ja seminarideks (galerii)

Vabaõhuüritused ja aktiivne tegevus

Teadagi töötab pea paremini värskes õhus ja lõõgastavas keskkonnas. Seda kõike leiate Vanaõuest! Meie palk-katusealune on ideaalne koht, kus korraldada peale töökat seminaripäeva ,õnusaid vabaõhuüritusi. See pakub turvalist varju sügisilmade eest ja võimalust meeskondlikuks tegevuseks värskes õhus. Ent meie pakkumised ei piirdu ainult katusealusega. Meie juures saate nautida sügismatkasid Hüpassaares rabas koos kogenud giidi Edu Kuilliga. See on suurepärane võimalus meeskonna loomiseks ja uute kogemuste jagamiseks. Lisaks vanad head lemmikud, mis sobivad nii rahulikele loodusesõpradele kui ka aktiivsetele puhkajatele. Olgu selleks siis forellipüük, seikluspark, pallimängud, paintball, jalgsimatkad, viburada, kanuumatkad või tubased töötoad- meil jagub põnevaid võimalusi igale maitsele. Vata tegevusi lähemalt siit: www.vanaoue.ee/tegevused

Kiirem internet, rohkem võimalusi

Tänapäeva seminaride korraldamisel on kiire ja stabiilne internetiühendus hädavajalik. Selleks oleme investeerinud parimatesse tehnoloogiatesse, et tagada sujuvad ja produktiivsed seminarid. Teil ei ole vaja muretseda aeglase interneti pärast - meie ruumides on kiire ja katkematu ühendus maailmaga, mis võimaldab teil keskenduda olulistele teemadele.

Mitmekülgne seminari- ja vabaajakeskus

Vanaõue Puhkekeskuses on teil võimalus valida nelja mugava seminariruumi vahel, kus on olemas kõik vajalik tehnika – WiFi, dataprojektor, pabertahvlid, markerid ja ekraan. Alustage seminaripäeva tervituskohviga ning iga osaleja tunneb end justkui koju saabununa.

Peale tegusat päeva ootavad külalisi meie eelmisel aastal renoveeritud kõigi mugavustega toad ja mõnusad toidud meie köögist – ikka kohalikud ja maitsvad!

Peale tegusat päeva ootavad külalisi maitsvad toidud kohalikust toorainest (galerii)

Nõuanded õnnestunud seminaripäevaks

Koostöö tugevdamine läbi ühiste tegevuste: Korraldage meeskonnaga ühiseid matku, meeskonnamänge ja meeskonnatööd arendavaid tegevusi. Sellised kogemused aitavad tugevdada tiimisisest sidet ja õpetavad meeskonnaliikmetele koostööd.

Kommunikatsiooni parandamine: Seminarid ja motivatsiooniüritused on suurepärased võimalused parandada meeskonnaliikmete omavahelist suhtlust. Julgustage avatud dialoogi ja arutelusid, mis aitavad kaasa paremale meeskonnatööle.

Tunnustuse avaldamine: Ärge unustage tunnustada ja premeerida meeskonnaliikmeid nende saavutuste eest. Olgu selleks siis tunnustusauhinnad, tänusõnad või meeskondlikud üritused - tunnustamine tugevdab meeskonna ühtsustunnet ja motiveerib meeskonnaliikmeid.

Koosloomine: Laske meeskonnaliikmetel osaleda ühise seminari ettevalmistamises või meeskondliku ürituse korraldamises. Selline koosloomine tugevdab meeskonda ja annab kõigile võimaluse panustada ühisesse ettevõtmisse.

Vanaõue Puhkekeskus on ideaalne koht ettevõtte ürituste korraldamiseks Viljandimaal. Asudes Eesti keskel Viljandimaal, kauni Navesti jõe kaldal, pakume mitmekülgset keskkonda, kus saate korraldada just teie ettevõtte vajadustele vastavad suvepäevad, talvepäevad, jõulupeod või seminarid. Tulge ja avastage uus viis seminaride ja motivatsiooniürituste korraldamiseks – Vanaõue Puhkekeskus, kus loodus kohtub produktiivse tööga!

Vanaõue Puhkekeskus on ideaalne koht ettevõtte ürituste korraldamiseks Viljandimaal (galerii)

Eripakkumine Teie Ettevõttele

Pakume spetsiaalset seminaripaketti suurtele gruppidele alates 25 inimesest.

See pakett sisaldab:

• majutust mugavates tubades,

• kaks maitsvat lõunasööki,

• kaks kosutavat kohvipausi,

• maitsvat õhtusööki,

• sauna kasutust ja

• seminariruumi.

Paketi hind on vaid 80 eurot inimese kohta nädala sees.

Pakett katab 1,5 päeva, alustades hommikul kell 10.00 ja lõpetades järgmise päeva lõunal kell 14.00.

Teie ülesanne on hoolt kanda vaid seminari sisu eest!

Pakkumine kehtib 01.10-22.12.2023

Loe lisaks
7 võimalust, kuidas motiveerida töötajaid ja luua toimiv meeskond
Ootamatu pärl keset Eestit!
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700