Autor: Cinamon T1 • 16. november 2023

Cinamon kino turundusjuht: ürituse teevad eriliseks koht ja silmapaistev programm. Meie pakume mõlemat

Huvitava koha, kaasaegse tehnika ja asjaliku tugipersonali leidmise kõrval paneb ürituse korraldaja pea huugama küsimus: kui rahvas on kohal, siis kuidas nende meelt lahutada? „Kui sa ei suuda köitvat sisu pakkuda, raiskad inimeste aega. Asi, mida meie majas naljalt ei juhtu,“ ütleb Asta Norvilienė, Cinamon Grupi turundusjuht.

Asta Norvilienė, enne kui liigume ürituste juurde, alustame pisut kaugemalt. Kinodest Tallinnas puudust pole. Mille poolest on Cinamon T1 teistest erilisem?

Meie vaieldamatuks trumbiks on Eesti seni ainus IMAX-i tehnoloogiaga varustatud kinosaal. IMAX-i digikaamerad filmivad suuremaid kaadreid kui tavakaamerad ja tänu sellele on võimalik ekraanile luua selgeim ja pisimate detailidega pilt. IMAX-il on oma pildiparendusprotsess, mis töötleb igat kaadrit ja mistõttu saab filmi vaadata täpselt nii selgelt ja teravalt, nagu režissöör oli kavandanud. Eriline, selleks kohandatud kinosaal, mille ekraan hõlmab vaataja nägemisulatuse keskmiselt 70 kraadi piires, lubades tal justkui täielikult pildi sisse minna. IMAX-i juurde kuuluvad eriti erksate värvustega filmiprojektorid ja spetsiaalselt kohandatud helisüsteemid, mille heliulatus on terve oktaavi madalam kui tavalistel kõlaritel, nii et vaataja tunneb ennast otsekui keset ekraanisündmusi. Toolil nihelevast vaatajast saab sekunditega osaline suures seikluses – võrratu viis põgeneda kasvõi paariks tunniks igapäevaelust!

Aga, Cinamon T1 pole pelgalt koht, kus vaid filme nautida: meil saab pidada koosolekuid, konverentse, seminare, kokkutulekuid, meeleolukaid sünnipäevi jne. Valida on kuue saali vahel – neist väikseim mahutab veidi üle 100 inimese ja suurim üle 250. Ka meie fuajees on olemas ekraanid, heli- ja valguslahendused ning mugavad toolid, kus saab enne seanssi korraldada oma seltskonnale sissejuhatava osa, mis tuleb soodsam kui kogu ürituseks terve kinosaal rentida.

Miks peaks üks äriklient oma ürituse justnimelt kinosaali tooma?

Pakume selgelt teistsugust kogemust, seda ka ürituse korraldamise mõttes. Meil on siin kõik vajalik juba olemas: võimas ekraan, kvaliteetne helisüsteem, kaasaegne video- ja esitlustehnika, toolid sellised, kuhu võibki istuma jääda jne. See on pingevaba, enamasti ka kuluefektiivne variant üritust korraldada. Lisaks käib iga üritusega kaasas tugipersonal, kes on algusest lõpuni jõu ja nõuga abiks.

Eestlased tühja kõhtu ei salli. Kui kinno minek, on popkorn elementaarne. Aga kui saalis toimub pidulikum üritus, eeldab see peenemat suupistet.

Jah, ma olen nõus, et popkorn pole päris iga peo nael. Õnneks on meil lahendusi siitsamast majast võtta: nimelt on T1 keskuses endale koha leidnud hulga huvitavaid restorane ja kohvikuid, kellega teeme tihedat koostööd. Kui klient soovib üritusel pakkuda omaenda või toitlustuspartneri suupisteid ja jooke, on loomulikult seegi võimalik.

Cinamon T1-s on kuus saali, kus jooksevad filmid pärastlõunast hiliste õhtutundideni. Kas see tähendab seda, et teie juures saab üritusi pidada vaid hommikuti, enne kinoseansse?

See on igati põhjendatud küsimus. Kuigi paljud üritused toimuvad päevasel ajal, tuleb ette sedagi, et mõni klient soovib rentida saali õhtul, näiteks peale tööpäeva. Meil ajapiiranguid pole: kui võtta meiega ühendust vähemalt kümme päeva ette, oleme nädalapäevade ja kellaaegade osas avatud kõikvõimalikele lahendustele.

Soov pakkuda võimalikult paindlikku ja personaalset lähenemist on ka põhjus, miks ei leia meie kodulehelt hinnakirja. Iga üritus on unikaalne ja hinna kujunemine sõltub mitmetest teguritest. Sestap julgustan meiega ühendust võtma, et oma nägemusele ja eelarvele sobiv lahendus leida.

Suuremad ettevõtted, kes soovivad rentida terve saali ning nautida privaatseid seansse, saavad erakordse võimaluse näha uusi filme 1–2 nädalat enne avalikku esilinastust. Kuid meie paindlikkust ja ainulaadseid elamusi saavad nautida ka väiksemad ettevõtted, kellel on piiratum eelarve. Neile sobivad suurepäraselt näiteks meie avalikud üritused, kus on meiepoolne meelelahutusprogramm, hõrgutised ja palju muud huvitavat.

Foto: Patrik Tamm

Lisaks pigistavale ajaraamile ja eelarvele, mida on kliendid veel põhjendamatult peljanud?

Tihti tuntakse huvi, kas garderoob on ikka olemas. Eriti oluline on see siis, kui saal tuleb rahvast täis, ilm nõuab selga palitut ning mõned külalised saabuvad titekärus. Meil on korralik garderoob, kuhu saab muretult jätta kõik selle, mida pole põhjust üritusele kaasa võtta.

Loomulikult uuritakse ka parkimisvõimaluse kohta. Kui keskuse külastajatele on see neli tundi prii, siis meie juures üritust korraldavatel klientidel ja nende külalistel on ürituse ajal tagatud tasuta parkimisõigus läbi parkimislingi, kus sõidukid registreeritakse.

Lisaks kombatakse privaatsuse teemat. Just selle nurga alt, et kui pidada meie juures kliendiüritust või jõulupidu ning samal ajal teevad fuajees aega parajaks teised kinokülastajad, siis kuidas see mass sinna mõnusalt ära mahub. Meie fuajee on avar ja nutikalt kujundatud, pakkudes piisavalt ruumi ja privaatsust. Kui soovite serveerida suupisteid ja jooke ning segamatult üritust nautida, sätime kõik valmis selle saali lähedusse, kus sündmus parajasti toimub.

Jõulupidude hooaeg on peagi käes. Kas on veel lootust detsembris teie juures pidu pidada või on see rong juba ammu läinud?

Kui nüüd lähiajal oma soovist teada anda, küllap me leiame sobiva aja. Kui mitte, pole hullu: üha sagedamini võetakse aasta kokku just jaanuaris. Eriti lastega peredele on see igati mõistlik trend – neil kipub detsember olema ikka päris pöörane kuu. Kui jaanuar tundub aga talumatult kaugel, võib ka novembri viimastel nädalatel jõuluhõngulise peo püsti panna.

Muide, detsembris läheb meil käima eriprojekt „Jõuluvana Seanss“. See on mõeldud just väiksematele äriklientidele, et nad saaksid pakkuda oma töötajatele ja nende peredele tõelist jõulumaagiat. Jõuluvana lõbustab enne seanssi toredate mängude ja üllatustega, nautida saab maitsvat popkorni, krõbistada komme ning tunda rõõmu pühademeeleolust kinos. See on meie viis muuta jõulud eriti eriliseks! Kohad soovitan siiski ette broneerida, et mõnus õhtu oleks garanteeritud.

Pühadehooaeg on kiiresti lähenemas ja oma kingid saate soetada ka meilt. Meie lai valik vautšereid ja kinkekaarte aitavad luua meeldejääva kinoelamuse, olgu kingisaajaks sõber, pereliige või kolleeg.

Kui soovite rohkem infot või korraldada oma jõulupidu, firmaüritust või lihtsalt meeleolukat kinokülastust T1 kinos Cinamon, pange oma mõtted kirja meiliaadressile [email protected].

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700