Autor: Metsjärve puhkekeskus • 17. jaanuar 2024

Millised on firmaürituste uued trendid? Metsjärve puhkekeskus teab vastust

Põlvamaa metsade vahele on peitunud Metsjärve puhkekeskus, mille puhul on esmapilgul raske uskuda, et tegemist on ühega vähestest Lõuna-Eesti majutusasutustest, kes suudab suvel võõrustada kuni tuhatkonna osalejaga firmaüritusi. Mida aga ootavad ettevõtte suvepäevade korraldajad ühelt majutusasutuselt?

Tõsi, tuppa tuhandepealine seltskond magama ei mahu, kuid ega Eestis sellist kohta polegi, täpsustas puhkekeskuse perenaine Moonika. „Põlva- ja Võrumaal on vast paar puhkekeskust, kus jagub voodeid kuni sajale. Ja isegi selline valmisolek on meeletu ressursiraiskamine, eriti veel hooajavälisel ajal,“ ütles perenaine, lisades, et just sel põhjusel on nad Metsjärvel sisse seadnud suure telgi- ja karavaniala, kus on olemas nii duši kui ka tualeti võimalus.

Samas on Metsjärve piisavalt suur, et puhkekeskuse õuele mahuks lahedalt ära kuni tuhat inimest, mis on Eestis üsnagi haruldane. Vajadusel saab ka katuse pea kohale, kuid selleks on vaja rentida varjualune. Kõige selle juures jätkub puhkekeskuses piisavalt privaatsust, et nautida kõiki sealseid puhkevõimalusi.

Suvepäevad on pigem perepäevad

Metsjärve puhkekeskus on võõrustanud enda juures juba ohtralt suvepäevalisi ja seega oskavad nad rääkida, mis on ootused on firmaürituste korraldajatel puhkeasutuste suhtes. „Suvepäevad pole ammu enam pelgalt looduses peopanemine ja ausalt öeldes, ega me selliseid lihtsalt pidutsejaid väga ei oota,“ rääkis puhkekeskuse perenaine. „Pigem on suvepäevade näol tegemist juba perepäevadega, kuhu võetakse kaasa ka lapsed ja abikaasad ning seetõttu küsivad suvepäevade korraldajad tihti, mida on meil lastele pakkuda.“

Metsjärvel on lastele ja adrenaliinisõltastest täiskasvanutele pakkuda ohtralt erinevaid meelelahutuse võimalusi. Metsjärvel on midagi sellist, millega teised Eesti majutusasutused uhkustada ei saa. Kuid otsustage ise! Pererahvas on püsti pannud Eesti kõrgeima erakätes oleva vaatetorni, millel meetreid ligi 25 ja kust avanevad vaated otse Haanja kõrgustikule.

Lisaks pakub vaatetorn midagi neile, kes ihakavad oma ellu midagi pöörast. Tegemist on tornist vabalangemisega, mis annab peremees Aigari sõnul uskumatu adrenaliinilaksu ja vabanemistunde. „Kui meil oli siin lastelaager, siis oli tegu, et noored bussi meelitada. Kohe kuidagi ei saanud neil sellest vabalangemisest isu täis,“ meenutas Aigar toonast väljakutset.

Torni külge katab aga 24 meetri kõrgune ronimissein, millest viimased 3 meetrit on negatiivse kaldega. Ronimissein on suvel sedavõrd populaarne, et sinna tullakse ronima suisa Tallinnast. Torni all on avar väliterrass ja kohvik, kus serveeritakse hommikusööki, selle all aga suur peosaal, kuhu mahub lahedalt ligi 50 inimest. Peremehe sõnul on mitmed firmaürituste korraldajad pidanud suvepäevade raames ka koolitusi ning sellel ajal on lapsed lustinud kas järvel või vaatetornil.

Metsjärve on heas mõttes kiiksuga puhkekeskus, kus saab puhkekeskusele nime andnud järves kala püüda, SUP-laudadega järvel lustida ja järvel asuvas tünnisaunas saunamõnusid nautida. Aigari sõnul ongi tünnisaun saunaõhtute üheks naelaks. „Mitte ükski tünnisauna tegija polnud nõus mulle seda siia paigaldama. Käärisin siis käised üles ja tegin ise ära.“ Järve kaldale on rajatud ka väikemajad, mis toetuvad kahe kõrgele sambale ja kus on mõnus hommikukohvi juua ning järve ilu nautida.

„Rääkides meie klientidest, siis ootame siia eelkõige firmasid, kes tahavad firmaürituse raames põnevalt ja sisukalt aega veeta ja neid võimalusi on meil piisavalt,“ rääkis peremees, lisades, et ka ümbruskonnas seiklejatele on Metsjärvel palju pakkuda, kuna Postitee, Maanteemuuseum ja Taevaskoda jäävad kõik lühikese autosõidu kaugusele.

Processed with VSCO with e2 preset

Rohkem infot Metsjärve Puhkekeskuse kohta leiab meie kodulehelt metsjärvepuhkekeskus.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700