4. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parimate restoranide edetabel

Hõbelusika konkursil hinnatud restoranide nimekiri täienes lisaks väljakuulutatud võitjatele ja nominetidele üheksas kategoorias, pingereaga kõrgemaid hindeid saanud söögikohtadest.

Restoranid TOP: Restoran Ö, Chedi, Ribe, In Studio Vinum , Controvento, La Bottega, Kadriorg, Gloria, Moses, Muuseum, Si-Si, Pegasus, Balthazar, Senso, Karl Friedrich, Bonaparte, Sisalik, Namaste, Troika, Gianni, Dominic, Kolkja küla Sibularestoran, Monaco, Novell, House, Elevant, Nero

Gurmeerestoranide TOP: Ammende Villa, Stenhus, Tschaikovsky, Bocca, Egoist, Bonaparte, Pädaste Meremaja, Nevskij, Kolm Õde, Vertigo, Volga.

Kohvikute TOP: Le Bonaparte kohvik, C'est la vie kohvik, NOP, Anneli Viik, Chocolaterie, Chocolats de Pierre, kohvik Crepp, Josephine, Museum Lounge, Cafe Truffe, Cafe Mademoiselle, Vinoteek Musi,

Lisaks on eraldi kategoorias hinnatud

Parim kokk: Roman Zastserinski (Restoranist Ö)Parim uus restoran: ChediParim pererestoran: Lucca. Parima toidu ja veinisobivusega restoran: La Bottega

Parim õlleserveerija: Püssirohukelder

Enam kui kuue kuu jooksul hindasid ettevalmistuse saanud kohtunikud (80) üle 200 söögikoha Tallinnas, Tartus, Pärnus, Rakveres,Otepääl, Setumaal ja Saaremaal. Kohtunikeks on valitud inimesed, kes oma elu või töö tõttu eri maade toidukultuuriga hästi kursis on.

Mittetulundusühing Gastronomy Awards Society of Estonia väärtustab ja arendab toidukultuuri Eestis. ühing annab oma eesmärgi täitmiseks välja iga-aastast auhinda Hõbelusikas. Auhinna eesmärgiks on esile tõsta toidu- ja teenuste kvaliteeti Eesti toitlustussektoris.

Autor: sekretar.ee

Jaga lugu
Sekretar.ee toetajad:
Elis VaiksaarSekretar.ee ärijuhtTel: 5613 9851
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700