Autor: Lemmi Kann • 26. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotoaparaat välja ja välku püüdma!

Energia avastuskeskus ja ajakiri "Loodusesõber" kuulutavad täna ühise koolivaheaja perenädala raames kell 15. 00 välja aastase fotokonkursi "Püüa välku!"

Konkursist võivad osa võtta kõik, kes suudavad välgu enda, välgu tehtud pahatööd või loodud kunsti looduses fotoaparaadiga tabada.

"Energia avastuskeskuse põhiteemaks on elekter ja energia, sest asume Tallinna linna vana elektrijaama majas. Energia on kõikjal me ümber - ka loodus on energia. Seepärast ergutamegi nüüd kõiki välku püüdma ja ootame neid jäädvustusi olgu need siis fotoaparaadi, telefoni või kasvõi i-Phone`iga tehtud. Mõte on selline, et kasutame neid jäädvustusi hiljem autorite loal välgu-teemalises õppefilmis, mida siin keskuses teha planeerime," ütles Energia avastuskeskuse teadus- ja arendusjuht Aare Baumer.

"Loodusesõbra" peatoimetaja Helen Arusoo lisas: "On väga oluline olla väljas, olla looduses. "Loodusesõber" on hea meelega kaasas igas ettevõttmises, mis selleks üles kutsub, sest kui lähed õue, avastad alati midagi uut: välk, seened, taimed. Looduse tundmine on esmatähtis, sest siis tuleb ka hoolimine."

Välku ja sellega seonduvat on raske pildile püüda ja sellepärast antakse selleks aega — terve aasta. Kokkuvõtteid piltidele jäädvustatust tehakse 2010. aasta lõpus, kui Energia avastuskeskuse kodulehel avatakse võistlustööde galerii külastajatele hindamiseks. Võidutööd selguvad korraldajate koostatud žürii ning kodulehekülje külastajate hinnanguid koondades.

Konkursi täpsed tingimused ja info väärt auhindadest on üleval kodulehel www.energiakeskus.ee.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700