29. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

1:0 naiste kasuks

Mõtle, mis tunne Sul oleks, kui avastaksid hommikul riidekapist oma lemmikkleiti otsides, et seda polegi, sest Sinu teinepool on selle ise selga pannud... Võib vaid ette kujutada neid tigedaid meesisendeid, kes iga päev sama tunnet kogevad: naine on jälle lemmikteksadega minema hiilinud. Kahjuks pole mehi võimalik kuidagi lohutada, sest nn boyfriendi look on tulnud, et jääda. Selleks talveks kindlasti, kui mitte kauemaks.

Kõigepealt tõmbasime nende teksad jalga, siis laenasime pintsakut ja triiksärki. Ilma külmenedes poeme nende kampsunitesse. Naisi on haaranud hullus meesteriiete järele ja poe meesteosakonnad, mis varem olid naiste poolega võrreldes suhteliselt vaiksed kohad, on äkitselt ülerahvastatud. Millest see siis tuleb, et naised ennast meesteriietes niivõrd hästi tunnevad? Pakun, et laias laastus on põhjusi kolm.

1. Pikka aega olid naiste riidekapis valitsevaks kitsad riided. Teksad, seelikud, pluusid – kõik pidi vähemal või rohkemal määral väga ümber olema. Äkki aga, ehk pooljuhuslikult, sai jalga tõmmatud meeste laiad püksid ja oi-oi, kui hea tunne see oli! Valdas samasugune vabadus nagu siis, kui naised rinnahoidjad nurka viskasid. Nauditav vabadus on teadagi nakkav.

2. Teise põhjusena võib välja tuua seksikuse. Siinkohal peaks täpsustama, et mitte seksikuse vastassoo silmis, aga hoopis seksika sisetunde, mis tekib, kui kallima riided selga panna. Seda tunnet on raske kirjeldada - ühest küljest tunned end mehe riietesse uppununa nii pisikesena, teisalt aga väga võimsana, sest kannad "suure mehe" riideid. Ja tegelikult meeldib see vist meestelega, sest ahvatlev näitsik poolenisti lahtinööbitud triiksärgis on päris tavapärane pilt ka erinevais meesteajakirjades.

3. Kolmas põhjus on eriti lihtne: naiste pidev vajadus uute riiete järele. Kui riidekapist üks pool kuulub Sulle ja teine pool mehele, siis olles enda poolt vaadates ohanud järjekordse mul-pole-midagi-selga-panna, läheb pilk sujuvalt kapi teisele poolele, kus on Sinu jaoks kõik uus ja avastamata. Tasuta ka veel pealekauba…

Mida meeste riidekapist laenata?

• Teksaseid, mis kuni pahkluuni üles keerata.

• Triiksärke, mida kanda retuuside ja vööga.

• Pintsakuid, millega katta oma pisike minikleit.

• Suuri ja sooje kampsuneid, mida kanda kas kitsaste teksade või retuusidega.

• T-särke, millel varrukad üles keeratud ja lisandiks retuusid ning ohtralt kaelaehteid.

Säilitamaks siiski õrnema soo pehmust ja sensuaalsust, on aksessuaarid vastukaaluks äärmiselt naiselikud: pitsiline pesu, väikesed sädelevad käekotid, kontsaga kingad või saapad, mesimagusad parfüümid ja tumedad ahvatlevad huuled.

femme.ee

Autor: Lemmi Kann, Hedviga Vei

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700