Autor: Lemmi Kann • 13. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air lennutab Leedust Hollandisse

Estonian Air hakkab esmakordselt oma ajaloo jooksul lendama kahe välisriigi pealinna vahel ning avab 12. veebruaril koostöös lennufirmaga KLM Royal Dutch Airlines lennuliini Vilniuse ja Amsterdami vahel.

„Meile on tegemist märgilise sündmusega kahel põhjusel: alustame esmakordselt lendudega väljaspool Eestit ning meie senise peamise strateegilise koostööpartneri SASi kõrvale lisandub KLM, maailma üks suurim lennufirma,“ märkis Estonian Airi president ja juhatuse esimees Andrus Aljas.

Estonian Air ja KLM Royal Dutch Airlines allkirjastasid koostöölepingu Vilniuse-Amsterdami-Vilniuse liinil toimuvate lendude osas sel nädalal.

„Tihenenud koostöö võimaldab Leedu ja Eesti klientidel lennata kuuel päeval nädalas Amsterdami kaudu mugavalt kõikidesse KLMi sihtkohtadesse üle maailma ja vastupidi – kõikidest KLMi sihtkohtadest Amsterdami kaudu Vilniusse ja Tallinna,“ ütles Aljas.

Talvehooajal toimuvad lennud Tallinna ja Amsterdami vahel senise kolme korra asemel kuus korda nädalas vahemaandumisega Vilniuses. Lennud hakkavad toimuma esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

Suvehooajal taastab Estonian Air otselennud Tallinna ja Amsterdami vahel, jätkates otselende nii Tallinna-Amsterdami kui ka Vilniuse-Amsterdami liinil.

Amsterdami Schipholi lennujaam on Euroopa üks suuremaid ja mugavamaid transiitjaamu, kuhu lendab ligi 100 erinevat lennufirmat, pakkudes lennuühendusi sadadesse linnadesse üle kogu maailma. Lennujaam asub Amsterdami kesklinnast 17 kilomeetri kaugusel.

Lisainfo ja piletid aadressilt www.estonian-air.ee, Estonian Airi klienditeenindusest telefonil 6 401 160 ja reisibüroodest.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700