15. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muhu on maailma kümne parema saare hulgas

Muhu saar pääses sissetallatud turismiradadest kõrval asuvate maailma saarte edetabelis esikümnesse.

Portaali jetsetter.com avaldatud TOP 10 nimekiri on viimastel päevadel ära toodud kümnetes mainekates meediaväljaannetes, Kanadast Hiina ja Austraaliani välja, kirjutab Oma Saar.

Reklaamiagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht Urmas Vilmann, kes koos Paavo Pettai, Mark Eikneri ja teiste Eesti tipptegijatega Muhu turismibrändi lõi, ütles Muhu turismisloganit esitledes järgmist: "Vaadake, sõbrad, aeg on nii vana ja kõva tegija, et kui juba tema ise Muhu saarel puhkamas käib, siis peab see tõesti üks vinge paik olema." Muhu reklaamlause on "saar, kus aeg puhkab".

Muhu saare identiteedivihiku loomise idee autor, Muhu turismiassotsiatsiooni president Martin Breuer arvas, et maailma saarte TOP 10sse valituks osutumine on ilmselt kõige suurem rahvusvaheline tunnustus, mis Muhu saarele eales osaks saanud.

Esimesel kohal saarte edetabelis troonib Mustique'i saar Grenadiinidel. Järgnevad Canouan saareriigis nimega Saint Vincent ja Grenadiinid, Mauritius, Fernando de Noronha Brasiilias, Türreeni meres asuv Lipari, Harbour Bahamal, Kangaroo Austraalias, Hvar Horvaatias, Muhu Eestis ning Culebra Puerto Rico ja Neitsisaarte vahel.

Autor: Lemmi Kann, Kaisa Gabral

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700