Laupäeval avatakse Lumelinn 2010

Laupäeval kell 13.00 kuulutatakse Snelli tiigi äärses Toompargis Lumelinn 2010 ametlikult avatuks.

Selle aasta külmarekordeid ründava talve taustal valiti lumelinna ideemotiiviks Troopikasaar lumelinnas, mis andis lumerajatiste ehitajatele avarad võimalused oma fantaasiat kasutada. „Valminud tööde juures üllatab just nende rõõmsameelsus ja mängulisus,“ ütles Kesklinna vanem Aini Härm.

Linna avamisel valib nii lumeehitiste kui palmisaare ainestikus hästi orienteeruv þürii parimad tööd, mida premeeritakse eriauhindadega. Igal linnakodanikul ja ettevõttel on võimalus valida lumeskulptuuride seast ka oma lemmik ning selle loojaid esile tõsta.

Lumelinna 2010 ehitasid Tallinna Ühisgümnaasiumi õpilased ja sama kooli vilistlased, Juhkentali Gümnaasiumi, Tõnismäe Reaalkooli, Tallinna 21. Kooli, Vanalinna Hariduskolleegiumi, Linnamäe Vene Lütseumi, Tallinna 37. Keskkooli, Arte Gümnaasiumi, Sõbrakese Lasteaia kasvatajate, Eesti Noorte Arhitektide Liidu liikmete, Ühendatud kunstnike, BPE Kinnisavaraeksperdi ja Webmedia sõpruskonnad.

Lumelinn 2010 jääb Tallinna lapsi ja kõiki linnakodanikke rõõmustama kevadeni.

 

Osale arutelus

 • Lemmi Kann

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Restoranitestid

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara