Autor: Lemmi Kann • 22. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laupäeval avatakse Lumelinn 2010

Laupäeval kell 13.00 kuulutatakse Snelli tiigi äärses Toompargis Lumelinn 2010 ametlikult avatuks.

Selle aasta külmarekordeid ründava talve taustal valiti lumelinna ideemotiiviks Troopikasaar lumelinnas, mis andis lumerajatiste ehitajatele avarad võimalused oma fantaasiat kasutada. „Valminud tööde juures üllatab just nende rõõmsameelsus ja mängulisus,“ ütles Kesklinna vanem Aini Härm.

Linna avamisel valib nii lumeehitiste kui palmisaare ainestikus hästi orienteeruv žürii parimad tööd, mida premeeritakse eriauhindadega. Igal linnakodanikul ja ettevõttel on võimalus valida lumeskulptuuride seast ka oma lemmik ning selle loojaid esile tõsta.

Lumelinna 2010 ehitasid Tallinna Ühisgümnaasiumi õpilased ja sama kooli vilistlased, Juhkentali Gümnaasiumi, Tõnismäe Reaalkooli, Tallinna 21. Kooli, Vanalinna Hariduskolleegiumi, Linnamäe Vene Lütseumi, Tallinna 37. Keskkooli, Arte Gümnaasiumi, Sõbrakese Lasteaia kasvatajate, Eesti Noorte Arhitektide Liidu liikmete, Ühendatud kunstnike, BPE Kinnisavaraeksperdi ja Webmedia sõpruskonnad.

Lumelinn 2010 jääb Tallinna lapsi ja kõiki linnakodanikke rõõmustama kevadeni.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700