Autor: Lemmi Kann • 28. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBaltic avab liini Manchester-Riia

29. märtsil avab airBaltic lennuliini Manchesteri ja Riia vahel reisijaile, kes Läti pealinna kaudu saavad edaspidi llennata hõlpsalt Skandinaaviasse, SRÜ riikidesse ja Baltikumi ning tagasi.

“airBaltic jätkab oma transiitsidemete tugevdamist Riia kaudu, pakkudes veel üht sihtkohta Inglismaal. See on sel aastal juba seitsmes Riiast väljuv liin, mille käivitame, et täiustada veelgi meie liinivõrgustikku Lääne-Euroopas, Skandinaavias, SRÜ riikides ning Lähis-Idas," ütles airBalticu kommertsdirektor Tero Taskila.

Lennud Manchesteri toimuvad kolm korda nädalas – esmaspäeviti, neljapäeviti ja pühapäeviti, Manchesterist Riiga lennatakse esmaspäeval, teisipäeval ja reedel.

Reisijaid veab Boeing 737 ning lennu kestvus on kaks tundi ja 55 minutit. Ühe otsa pileti hind algab 950 kroonist (61 eurost) ja sisaldab lennujaamamakse ja teenustasusid.

Täieliku airBalticu lennugraafiku leiate firma kodulehelt www.airbaltic.com.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700