Autor: Lemmi Kann • 28. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saada sõbrapäevaluuletus ja võida John Frieda juuksehooldusvahendid!

Lähenemas on sõbrapäev ning hea võimalus sõpru toreda luuletusega rõõmustada. Saada sekretar.ee-le üks vahva sõbrapäevaluuletus ja võid võita komplekti John Frieda juuksehooldusvahendeid!

Ootame luuletusi meiliaadressile [email protected] kuni 10. veebruarini.

11. veebruari hommikul aga valime loosi teel välja selle õnneliku, kes saab endale John Frieda juuksehooldusvahendite komplekti, mis paneb juuksed briljantselt särama, oled Sa siis blond või brünett! 

Kõik saadetud luuletused kogutakse kokku sekretar.ee luuletuste varasalve.

Auhinna on spetsiaalselt sekretar.ee jaoks välja pannud AS Sirowa Tallinn.

 

 

 

 

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700